vineri, 26 mai 2023

Acceptați această invitație de la Maeștrii Ascensionați

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat influența pe care Maeștrii care au umblat pe planeta voastră au avut-o asupra voastră a tuturor. Le-ați observat puterea, alinierea și iubirea care emana din ei. Au venit la voi să vă arate ce era posibil în timp ce sunteți într-o formă fizică umană. Ei nu au avut nimic din ceea ce voi nu aveți. Să o spunem altfel, tot ceea ce ei au avut înlăuntrul lor, aveți și voi înlăuntrul vostru. Și au vrut ca voi să știți asta, dar au vrut să vă demonstreze și cum să accesați ceea ce se află în noi toți, și care este Sursa. 

Voi accesați acele energii, acele vibrații și acele simțiri intrând în interiorul vostru, meditând, postind, luând parte la anumite ritualuri care știți că vă vor duce mai deplin în voi înșivă. Mai sunt și multe alte modalități prin care să vă conectați cu adevărul a cine sunteți voi cu adevărat ca ființă a iubirii necondiționate și diferiți Maeștri v-au arătat căi diferite. 

Acum, ceea ce noi vrem ca voi toți să recunoașteți este că nu aveți nevoie ca un alt Maestru să vină și să vă arate din nou ceea ce v-a fost arătat deja, ci, mai degrabă, să luați acele învățături și să le folosiți. Este nevoie să recunoașteți că aveți deja tot ceea ce aveți nevoie, dar mai trebuie să și puneți în practică ceea ce v-a fost împărtășit de acești maeștri și învățători frumoși. Ceea ce aveți acum pe Pământ sunt mulți, mulți oameni care lucrează cu învățăturile, care aplică practicile, meditează și așa mai departe și vă arată că nu este nevoie de cineva care s-a născut sub o stea strălucitoare ca să fiți în stare să folosiți aceste metode de aliniere, aceste metode de integrare. 

Aveți acum în lumea voastră atât de multe învățături, atât de multe tehnici care să vă ducă acolo și depinde doar de voi să le găsiți pe cele care rezonează cu voi. Unii oameni se vor conecta mai mult cu sunetul, în timp ce alții se vor conecta mai mult cu mișcarea. Unii se vor conecta mai mult prin rugăciune, iar alții se vor conecta mai mult prin acte de serviciu (în folosul altora). Cei mai mulți dintre voi vor descoperi că este mai ușor să vă conectați cu un nivel de conștiință mai înalt atunci când sunteți în natură. Când vă conectați cu Mama Natură și cu Mama Pământ, aveți capacitatea să simțiți toată iubirea din jurul vostru, toate acele vibrații de frecvență mai înaltă care emană din copaci, din stânci și din sol, din corpurile de apă și din animalele sălbatice. 

Mulți Maeștri au demonstrat că erau multe de găsit în acea conectare cu natura și au demonstrat-o mergând în deșert sau stând sub un copac. Aveți toate acestea la dispoziție în cea mai mare parte a anului și de fiecare dată este suficient de frumos afară ca să mergeți să vă conectați cu acele elemente ale naturii pe care le apreciați, apoi mergeți și fiți asemenea unui Maestru Ascensionat. 

Arătați-vă vouă înșivă și altora ce este posibil într-o formă fizică umană și fiți învățătorul și conducătorul care ați fost întotdeauna meniți să fiți în această viață. Nu vă gândiți la Maeștrii Ascensionați ca fiind mai buni decât voi, pentru că ei au ales cu mare grijă acele căi încă înaintea acelei vieți. Ei știau cine vor fi pentru voi toți și au avut configurația perfectă în acea viață să fie cine au devenit. 

Voi ați decis să mergeți pe o cale diferită, una mai întortocheată, dar puteți totuși ajunge acolo unde au ajuns ei folosind toate învățăturile pe care ei vi le-au dat, iar mulți dintre ei v-au oferit învățături foarte asemănătoare. Mergeți în interior. Liniștiți-vă mintea. Fiți centrați pe inimă. Fiți iubire în acțiune. Fiți în serviciul altora. Conectați-vă, conectați-vă și conectați-vă și mai mult și veți descoperi că de fiecare dată când vă conectați cu o altă ființă sau cu Mama Pământ, sau un animal, sau un copac, întotdeauna mai multe vă sunt disponibile. Vă veți descoperi propria cale spre iluminare, lucru de care suntem siguri. Maeștrii Ascensionați v-au arătat diferite căi și v-au invitat la ei și este momentul ca aceia dintre voi care sunteți chiar acum pe Pământ să acceptați acea invitație.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.