miercuri, 31 mai 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 14 Mai 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Dragi cititori, bun venit la mesajul nostru. 

Realitatea care stă la baza unimii îi îmboldește automat pe majoritatea indivizilor să încerce și să facă lucrurile mai bine, să schimbe imaginile urâte în unele bune. Asta nu înseamnă că voi, cei care înțelegeți iluzia trei dimensională, ar trebui să ”treceți pe cealaltă parte”, înseamnă că ar trebui să fiți conștienți de atracția universală să vă aliniați cu aparențele. Să nu acordați sau să acordați puțină atenție bombardamentelor constante din partea mass-media și vă abțineți să vă angajați în discuții politice sau religioase polarizate, vă va ajuta să rămâneți centrați. 

Motivul pentru care sunt atât de multe suflete evoluate acum pe Pământ este că a sosit timpul ca Pământul să evolueze dincolo de densitatea extremă în care a fost de prea multă vreme. Prezența energiei de o rezonanță înaltă a fost necesară ca să străpungă și să dizolve densitatea conștiinței colective a Pământului. Voi, cei care trăiți în prezent viața mistică, sunteți cei care ați ales să fiți pe Pământ unde starea voastră evoluată de conștiință ar atrage din ce în ce mai multe astfel de energii mai înalte. 

O conștiință evoluată, aliniată cu adevărul, este în măsură să asiste și să experimenteze problemele din a treia dimensiune fără să le adauge energie de susținere. O stare de conștiință care știe că există doar UNUL, și că orice altceva decât acel UNU este o exprimare a dualității, separării și a două puteri, este o forță puternică pentru schimbare, deoarece una cu Creatorul este o majoritate. Voi cei care trăiți dintr-o conștiință a adevărului sunteți Războinici ai Luminii, chiar dacă credeți că nu faceți nimic. 

O stare de conștiință odată atinsă nu poate regresa niciodată la starea ei anterioară și va depăși numeroasele forme de hipnotism trei dimensionale pur și simplu pentru că asta este realitatea. Mulți au încercat să se întoarcă la o perioadă anterioară când lucrurile păreau mai ușoare, dar în toiul activităților lor mereu apărea conștiința care le dădea ”bună ziua”. Un exemplu: cei mai mulți dintre voi ați avut ocazia să furați și poate chiar ați luat-o în considerare uneori, dar nu ați făcut-o niciodată pentru că onestitatea, care este o fațetă a unimii, a fost starea voastră de conștiință. 

Unor indivizi evoluați spiritual li se pare că este ușor să-i iubească pe alții, dar nu pot să se iubească pe ei înșiși. Adeseori, când cuvintele spuse sau acțiunile întreprinse în trecut sunt privite prin ochi mai evoluați, provoacă rușine, vinovăție, dezgust de sine și convingerea că nu sunt demni de iubire sau chiar să facă muncă spirituală. 

Din cauza densității și a presiunii de-a trăi într-o lume trei dimensională, cei mai mulți au nevoie de câțiva ani ca să se trezească în mod conștient la starea lor de conștiință atinsă. Pe parcursul acestor ani timpurii fragili, cei mai mulți devin hipnotizați de conceptele și credințele pe care le-au preluat de la părinți și societate, făcându-i să facă și să spună exact acele lucruri care acum le provoacă vinovăție și rușine. 

Dezgustul de sine este prezent în aproape toată lumea și stă la baza prescripției medicale și epidemiei stradale de droguri, violență, atac asupra altora, depresie, etc. Linia de jos a energiei trei dimensionale este ”Nu vei fi niciodată suficient de bun.” Pentru că starea de conștiință a majorității rămâne trei dimensională, cei mai mulți pur și simplu acceptă că acesta este adevărul despre ei înșiși.    

Dacă experimentați dezgust de sine, ură sau vinovăție atunci când priviți în urmă la vremurile timpurii din viața voastră, amintiți-vă că sentimentul personal de sine al egoului uman este un concept material al vostru. Persoana care în mod ignorant ați crezut că sunteți în trecut și chiar acum, nu este realitatea. Trezirea la acest fapt este ceea ce reprezintă, de fapt, evoluția. 

Mulți știu acest lucru, dar cad în capcana ego-ului de-a avea nevoie de un sentiment de pedeapsă pentru acțiunile trecute și astfel continuă să se considere ca ”mai puțin decât”. Iertați-l pe sinele din trecut care a făcut alegeri mai puțin decât iubitoare așa cum îi iertați pe ceilalți, remediați atunci când este cazul și începeți să vă identificați mai degrabă cu Sinele vostru real, decât cu un concept fals despre voi. 

Adeseori un suflet care vine alege să se nască într-o familie care poate activa energia pe care a ales să o curețe, o anumită credință pe care a purtat-o viață după viață și este pregătit acum să meargă mai departe. De multe ori procesul durează ani pentru că acea energie trebuie mai întâi activată, trăită, văzută ce este de fapt și în cele din urmă, curățată. De exemplu, un suflet poate alege să se întrupeze într-o familie pe deplin angajată în credințele religioase stricte ale unei anumite religii ca să activeze aceiași energie îndelung purtată de sinele său. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care au trăit multe vieți și au depus jurăminte în abații, mănăstiri, ashram-uri sau religii rigide organizate. 

Pur și simplu în meditație odihniți-vă într-o conștientizare tăcută a unimii. Nu este nevoie de petiții, imaginări cu asta sau aia sau de repetarea constantă a unor mantre. Aceste lucruri sunt instrumente pentru cei care nu sunt încă obișnuiți să stea în liniște. Meditația poate începe cu contemplarea unui adevăr oarecare sau cerând mai multă Lumină, dar, în cele din urmă, ar trebui să treceți la odihna în conștientizarea de-a fi plinătatea Conștiinței Divine. Treptat, percepțiile mai profunde care apar în meditație devin starea voastră de conștiință care apoi se manifestă în exterior. 

Căutătorii serioși ai adevărului se străduiesc intens să atingă o stare mai înaltă de conștiință. Practică ceea ce știu, meditează, încearcă în mod serios să rămână centrați în adevăr în orice moment și, totuși, continuă să aibă experiențe care îi fac să-și dubleze eforturile datorită convingerii că cu siguranță fac ceva greșit. Este important să înțelegeți că starea de tranziție de la o stare de conștiință la una mai înaltă vine prin Grație și nu prin efort omenesc. 

Grația este activitatea Divinului interior și când o persoană este pregătită spiritual pentru următorul pas, se întâmplă. Pot exista lecții de învățat, experiențe de avut și curățări care să aibă loc înainte ca chiar și cei mai evoluați să fie pregătiți pentru următorul pas. Încetați să vă luptați ca să atingeți vreun concept preconceput cu privire la ascensiune sau o anumită stare de conștiință, deoarece să faceți asta, nu face altceva decât să ilustreze faptul că pur și simplu credeți că sunteți separați de ceea ce căutați. 

Transformări miraculoase au loc ocazional atunci când o persoană trece brusc și fără un efort aparent într-o stare nouă și mai înaltă de conștiință. Acest lucru se întâmplă ocazional atunci când starea de conștiință mai înaltă a fost deja atinsă, dar persoana este total inconștientă de acest fapt și când, în cele din urmă, se deschide către adevăr, ușa se deschide cu o bubuitură. 

Toată căutarea, cerșitul și rugăciunea pentru ceva nu fac altceva decât să adauge energie credințelor în separare care au creat și continuă să perpetueze înrobirea lumii în lipsă, limitare, suferință, durere, chiar moarte. Învățați să mergeți în interior, acolo unde tot ceea ce aveți nevoie este deja pe deplin prezent. Pentru că ... 

”Unimea mea cu Creatorul constituie unimea mea cu tot ceea ce Creatorul este.”

 

Noi suntem Grupul Arcturian 14/05/23

 


Traducere Monica Poka

Sursa 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.