miercuri, 31 mai 2023

Noi actualizări ale Chakrei Inimii și efectele lor asupra voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă oferim această transmisie pentru că știm că este una pe care mulți dintre voi vor fi fericiți să o audă. V-au fost oferite o serie de îmbunătățiri ale chakrei inimii care vor face să vă fie mult mai ușor să treceți prin orice blocaje și orice energii emoționale reprimate pe care le-ați blocat în inimă, în jurul inimii și, mai ales, în chakra inimii. Aceste îmbunătățiri v-au fost oferite de ghizii voștri în timp ce dormeați și au fost în mod unic adaptate fiecăruia dintre voi. Vorbim acum întregului colectiv uman, nu doar acelora dintre voi care sunteți treziți. Mai vrem să știți că aceste îmbunătățiri vă ajută să intrați mai adânc în propriile chakre ale inimii și va face să vă fie mult mai ușor să accesați portalul multidimensional care există în centrul inimii voastre. 

Sunteți în măsură să ajungeți în orice loc, orice ființă, orice colectiv în acest univers și dincolo de el intrând în interior și punându-vă conștientizarea conștientă în centrul inimii. Mulți dintre voi v-ați simțit blocați, totuși, și nu ați reușit să accesați ceea ce ați căutat să accesați, dar totul se schimbă acum. Se schimbă pentru că sunteți meniți să creșteți și să vă expansionați în felurile în care ați fost. 

Ați fost încurajați să intrați în voi și să vă centrați pe inimă, dar acum, că recompensa este mai mare decât a fost vreodată, este mult mai probabil să faceți asta. Este mult mai probabil să stabiliți acele legături pe care doriți să le faceți. Este mult mai probabil să obțineți informațiile pe care doriți să le obțineți. Este mult mai probabil să accesați amintirile pe care ați vrut să le descoperiți de ceva vreme și toate acestea sunt doar începutul. 

Pe măsură ce vă accesați sinele multidimensionale, veți avea, totodată, mai mult acces la darurile și abilitățile voastre, la înregistrările akashice și la orice și fiecare ființă pe care ați dorit vreodată să o canalizați. Eliberarea acelor emoții negative reprimate și eliminarea acelor blocaje s-ar putea să nu le simțiți ca fiind atât de grozave în timp ce aceste lucruri se întâmplă, cu toate acestea, răsplata este uriașă. Așadar, vă recomandăm să vă acordați la inima voastră chiar acum, să respirați în ea și să simțiți ceea despre ce vă vorbim. Experimentați-o voi înșivă. Vedeți singuri ce vă este disponibil acum, ceva ce nu v-a fost disponibil doar cu câteva luni în urmă. 

Procesul oferirii acestor îmbunătățiri a fost unul de lungă durată, dar actualizările sunt acum finalizate și puteți începe să culegeți roadele acestora în orele voastre de veghe. Puteți să vă acordați la ceea de ce sunteți capabili acum, deoarece vi s-a acordat acces la tot ceea ce se află în voi de către ghizii voștri spirituali frumoși, iubitori și de mare ajutor. Sinele voastre mai înalte au avut și ele, desigur, ceva de-a face cu asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.