duminică, 7 mai 2023

Un mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean

Prin Valerie Donner 

Salutări, sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean servind încă cu normă întreagă în Consiliul Pământului. Vă apreciem munca grea depusă și vă admirăm pentru treaba excelentă pe care o faceți. 

Multe proiecte noi sunt deja vârf de lance ca și cum ați fi fost/ați fi deja în dimensiunea a 5-a și mai sus. Rolurile voastre sunt pe cale să se schimbe pe măsură ce faceți un pas înainte către cine sunteți cu adevărat și ce ați venit să faceți. V-ați întors din viitor să schimbați acest moment acum de pe Pământ pentru că nu v-a plăcut ceea ce s-a întâmplat cu Pământul. Sunt sigură că puteți vedea că există un motiv pentru care ați făcut asta pentru că uitați-vă la ce s-a întâmplat cu Pământul. 

Prin urmare, munca voastră este acum în deplină desfășurare. Trebuie să faceți pasul în față și să apăreți mai mult ca sinele vostru viitor. Este nevoie să vă luați înapoi toate darurile și abilitățile, să vă amintiți cine sunteți. Noi suntem entuziasmați că faceți asta. Vă vedem frumusețea, adevărul, tăria, iubirea și puterea. Știm atât de multe despre voi și credem că aveți succes în acest proiect uriaș numit Ascensiunea Pământului. 

Vă rugăm să nu uitați că voi nu doar creați un Nou Pământ, ci sunteți implicați și în co-crearea unui Univers complet nou. Puțini dintre voi vă amintiți fiecare aspect al misiunii voastre, dar pe măsură ce pășiți înainte să faceți mai mult, se vor dezvălui de la sine. Veți începe să vedeți ce mari Maeștri, Avatari și Ființe de Lumină puternice sunteți. Așa că, aveți încredere în voi înșivă, echipaj de la sol. Ne pregătim să vă sărbătorim atât pe voi cât și toată munca voastră de succes. 

Lucrăm alături de voi. Cu toții ne-am îmbunătățit capacitățile și tehnologia ca să continuăm acest proces. Pământul ne vorbește în timp ce noi o observăm. Vedem provocările cu care se confruntă. Ceea ce facem împreună este de maximă importanță. Aș folosi chiar cuvântul ”urgent” pentru că totul este atât de dezechilibrat și haotic în acest moment. Este aproape ca și cum aceste proiecte ar trebui duse la îndeplinire simultan. Totuși, este nevoie să urmărim puterea din aceste necesități și să o simțim prezentă. Vă rugăm să știți că totul se face și va fi dus la îndeplinire în momentul divin potrivit. 

Acest principiu vi se aplică și vouă în viețile voastre. Urmăriți cele mai stringente probleme pe care le aveți și învățați să le curățați și vindecați. Asta vă va elibera să primiți frecvențele mai înalte, iubirea și abundența pe care le meritați. Nu există un mod corect în care să faceți acest lucru, cu toate acestea, vă încurajăm să vă mutați atenția. Momentul este acum. Recompensele vor fi multe. Sărbătoririle vor continua. Iar inimile voastre vor fi deschise și pline de fericire și bucurie pentru tot ceea ce s-a făcut. 

Uitați-vă la stele, dragilor, pentru că au atât de multe să vă spună. Există o poveste în spate la toate astea și vă veți aminti. Veți afla cu claritate și adevărul de ce vă aflați acolo unde vă aflați chiar acum pe planetă. Veți începe să primiți mai multe semnale de la noi și de la toți galacticii. Așa că, fiți deschiși priviți cerul și așteptați ceea ce vă vom arăta. 

Adevărul este adevărul și lumina este lumina. Lumina poartă frecvențele și conștiința care împreună vă vor conduce acasă.

 

Eu sunt Mira și vă vorbesc cu multă iubire și recunoștință.   

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.