luni, 1 mai 2023

Faceți-vă toate problemele să se topească

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte interesați de modul în care o ființă umană devine iluminată acolo pe Pământ. Suntem interesați de procesul care trebuie să aibă loc ca acest lucru să se întâmple. Mulți dintre voi ați auzit de ideea morții ego-ului, de noaptea întunecată a sufletului, ca să spunem așa. Alții care au avut dependențe recunosc puterea de-a atinge fundul și multe treziri au avut loc din groapa disperării, dar nu trebuie să se întâmple așa. 

Nu trebuie să așteptați ca viața voastră să se îndrepte într-o spirală descendentă ca să obțineți iluminarea și sperăm că pur și simplu alegeți practicile cu sunetul care știți că sunt necesare ca să vă deschideți energiilor de o frecvență mai înaltă și să vă lăsați transformați de ele. Cu alte cuvinte, dacă aveți o practică de meditație zilnică și sunteți dispuși să priviți în interiorul vostru ca să determinați ce este nevoie să schimbați, atunci iluminarea voastră poate fi o spirală ascendentă graduală care nu include nici o formă de groapă a disperării. 

Acum, calea pe care o luați este în mare măsură determinată înainte să vă nașteți în corpul vostru fizic și putem recunoaște asta. Suflete diferite doresc să aibă experimentări diferite și să facă călătorii diferite, dar toate călătoriile duc în cele din urmă înapoi la Sursă. Cu cât mai repede recunoașteți acest lucru, cu atât mai repede vă amplificați dorințele să fiți mai asemănători Energiei Sursei. Cu toții aveți capacitatea să stați în fiecare zi și să simțiți ce este infinit și etern în voi, iar atunci când o faceți, vă apropiați mai mult de modul în care noi definim iluminarea. Definiția pe care noi o dăm iluminării este acel moment în care vă dați seama că lumina a fost în voi întotdeauna și că este Sursa. 

Iubirea necondiționată este cea care vă conduce vehiculul fizic, care crează realități și o simțiți atunci când operați ca cel mai bun și cel mai înalt sine al vostru. Prin urmare, vă recomandăm să intrați în interiorul vostru cel puțin o dată pe zi și să simțiți acea iubire infinită și eternă care este adevărul despre cine voi sunteți și este adevărul a ce este Sursa. Dacă faceți acest lucru, toate celelalte probleme pe care le aveți în viața voastră se vor topi. O parte din motivul pentru care se vor topi este că veți înceta să vă gândiți atât de mult la ele, iar o altă parte este că vă veți alinia cu partea Creator a ființei voastre. 

Veți începe să vă creați realitatea mai degrabă cu iubire decât cu furie, frică sau tristețe. Și acesta este momentul în care lucrurile chiar încep să se schimbe în jurul vostru, dar ce este și mai important, începe schimbarea în voi. Și vă puteți bucura de această viață mult mai mult atunci când vă dați seama că sunteți mai mult decât un simplu jucător, un actor în ea. Voi sunteți creatorul ei și o creați în beneficiul vostru. O creați în așa fel încât să puteți experimenta mai mult cine sunteți cu adevărat, și când sunteți iluminați, îi vedeți și pe alții așa cum sunt ei cu adevărat. Acest lucru este incitant, pentru că acesta este momentul în care distracția de pe Pământ poate începe cu adevărat.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

Sursa

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.