marți, 9 mai 2023

Energiile negative și Misiunea voastră pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi avem o toleranță neobișnuit de mare pentru ceea ce voi ați numi energii negative. Le putem accepta așa cum sunt și le putem vedea ca având atât de mult potențial în ele. Putem folosi orice energie ca să servim binelui cel mai mare și mai înalt al tuturor și o parte din motiv este că nouă nu ne este frică de nimeni și de nimic. Frica voastră este cea care dă putere negativului asupra voastră. Când vă este frică, energia negativă se poate hrăni din acea frică și crește mai mare și mai puternică. 

Așadar, vreți să o vedeți așa cum este cu adevărat, ca pe o conștiință subdezvoltată. Este conștiința care nu și-a amintit încă cine și ce este cu adevărat. Acum, noi nu spunem că ar trebui să ieșiți afară și să interacționați cu toate energiile negative, dar cu siguranță sunt printre voi unii care o fac. Unii dintre voi vă dați seama că o faceți, iar alții nu. Unii dintre voi vă aduceți aminte că v-ați înscris pentru această sarcină specifică, dar cei mai mulți nu-și amintesc. Prin urmare, vrem să vă asigurăm că dacă experimentați în viața voastră vreo negativitate chiar acum, sunteți în serviciul omenirii. 

Vă îndepliniți scopul și numai fiind acolo în mijlocul întregii negativități. Nu trebuie să o rezolvați și credem că v-ați dat seama până acum că nu trebuie să o învingeți. Dar există un lucru pe care veți fi tot timpul în procesul eliberării lui și asta este frica voastră de el. Acesta este modul în care intervine experimentarea și vă demonstrează cu adevărat cât de importantă este. Când aveți o experimentare cu o energie negativă sau cu un om orientat negativ și, nu numai că supraviețuiți acelei întâlniri, dar și creșteți din ea, atunci ați eliberat o parte din frica voastră înnăscută. Ați depășit frica de acea energie negativă. 

Sunteți acolo ca să serviți lumina, desigur, și ca să oferiți ceea ce este pozitiv în fața a tot ceea ce este negativ, iar asta poate părea că este o muncă prea mare pentru orice persoană, așa că, vrem să vă asigurăm că nu sunteți singuri. Sunteți răspândiți pe întreaga planetă, fiecare dintre voi făcându-și propria treabă, fiecare dintre voi eliberând din ce în ce mai multă frică în fiecare zi, făcând loc pentru energiile pozitive care vin să vă susțină și să vă transforme din interior. Acesta este momentul vostru; acesta este momentul în care ajungeți să vedeți roadele muncii voastre și să le experimentați nu numai în viețile voastre personale, ci și pe scena mondială. 

În caz că v-ați pus vreodată întrebarea dacă faceți vreo diferență sau nu, și primiți această transmisie chiar acum, vrem să știți că o faceți. Diferența pe care o faceți s-ar putea să nu vă fie ușor să o cuantificați sau măsurați, dar este reală, iar impactul cumulat a ceea ce voi toți faceți, este enorm. Veți începe să vedeți efectele manifestându-se peste tot în jurul vostru în ceea ce a mai rămas din acest an calendaristic acolo pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.