sâmbătă, 13 mai 2023

Colectivul Trezit: Acestea sunt sarcinile voastre

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Colectivul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Retrăim experimentări din trecutul nostru colectiv, experimentări pe care le-am avut în corpuri fizice și în planuri dimensionale mai dense pentru că dorim ”să ne punem în pielea voastră” cât de bine putem. Vrem să vă ajutăm și ca să vă putem ajuta trebuie să înțelegem cine sunteți și de unde veniți, ce vă motivează și ce vă luminează. Cu toții ați face bine să adoptați această abordare față de alți oameni, mai ales în cazul acelora care puteți vedea clar că au nevoie de ajutorul vostru. Este imposibil să știți cu exactitate prin ce trece altcineva, ce experimentează dar puteți face tot posibilul să empatizați. 

Și prin faptul că faceți tot posibilul, veți oferi semenilor voștri tot ce aveți mai bun în voi, așa cum noi încercăm să vă oferim vouă tuturor tot ce avem mai bun în noi. Ne aduceți atât de multă bucurie pentru că ne oferiți oportunitatea să vă ajutăm, să vă asistăm să vă transformați fiecare dintre voi. Vrem ca voi să experimentați aceiași bucurie și, prin urmare, ne-am gândit să vă oferim această informație despre cum vă cunoaștem noi mai bine pe voi toți. 

Când vedeți pe cineva cu care vi se pare foarte provocator să relaționați, vedeți dacă vă puteți aminti o perioadă din viața voastră când ați trecut prin ceea ce trece acel individ. Folosiți-vă toată priceperea și abilitățile ca să relaționați cu semenii voștri, astfel încât să le puteți fi cât mai bine de ajutor tuturor. Acesta este modul în care vă veți schimba conștiința. Nu prin excludere, ci mai degrabă prin includere veți atinge un plan mai înalt de conștiință. 

Trebuie să-i vedeți pe toți cei din afara voastră ca pe o parte din voi, o parte din puzzle care sunteți voi și una care trebuie adusă înapoi în întreg, în centrul, în totalitatea a cine voi sunteți. Încercările care au fost făcute de-a lungul istoriei să vă dezbine și să vă dezumanizați unii pe alții continuă; sunt amplificate în acest moment. Dar nu puteți cădea în acea capcană, nu dacă vreți să mergeți într-acolo unde sunteți destinați să mergeți în timp util și unul plin de bucurie. 

Știm că sunteți dornici să finalizați schimbarea și vă oferim chiar acum manualul cu instrucțiuni. Trebuie să fiți capabili să intrați în interiorul vostru și să vă găsiți pacea interioară, apoi să priviți în afara voastră și să o mențineți atunci când aveți de-a face cu o altă ființă umană care nici măcar nu este conștientă de faptul că are o traumă pe care este nevoie să o proceseze. Aici intrați voi ca membri ai colectivului trezit. Este nevoie să ajutați și vindecați și să oferiți orice asistență puteți oricui apare în viața voastră în fiecare zi. Acestea sunt sarcinile voastre și tot ce aveți nevoie ca să duceți la îndeplinire acele sarcini este iubire, compasiune, iertare și dorința să vă conectați și știm că fiecare dintre voi aveți acele ingrediente în interiorul vostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.