luni, 29 mai 2023

Un salt cuantic înainte pentru Colectivul Trezit

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Luminăm multe căi pentru Colectivul Trezit pentru că știm că uneori nu este suficient să primiți înghiontirile blânde de la ghizii voștri. Știm că, cu cât mai multă încurajare primiți de sus, cu atât mai ușor vă vine să urmați calea care vă va aduce cea mai mare bucurie și cea mai mare ușurință pentru restul călătoriei voastre de ascensiune. Nu toți cei fac parte din Colectivul Trezit vor avea exact aceleași experimentări în mersul lor înainte, pentru că sunteți cu toții diferiți și, astfel, sunteți meniți să aveți experimentări diferite pentru Unul, pentru Sursă. 

Cu toate acestea, există un lucru pe care cu siguranță vă puteți baza și, anume, că experimentarea ascensiunii voastre va fi una inegalabilă în ceea ce privește toate celelalte experimentări ale voastre din toate celelalte vieți în acest Univers. Motivul este că săritul din dimensiunea a treia în a patra și apoi în a cincea într-o singură viață fizică, este cel mai mare salt înainte pe care îl puteți face. Nu va exista nici o suferință ca ființă cinci dimensională. Veți descoperi că tot ceea ce doriți și aveți nevoie vă este disponibil ca ființă cinci dimensională. 

Experimentați chiar acum greutățile și provocările pe care le aveți pentru că co-creați experimentarea celei de-a cincea dimensiuni. Cereți ceea ce doriți să experimentați și este creat și păstrat pentru voi în acel tărâm. Este un tărâm diferit de cel în care existați chiar acum, dar în același timp, dimensiunea a cincea este în voi. Acesta este un paradox, și este presupus să fie un paradox, pentru că sunteți meniți să aveți mințile scurtcircuitate în acest moment. Sunteți meniți să treceți dincolo de ceea ce mintea voastră are capacitatea să înțeleagă, și ca asta să se întâmple, trebuie să vă oferiți ceva de ce nu vă puteți da seama ce este. 

Datorită incapacității voastre să vă dați seama, veți renunța în cele din urmă, și tocmai prin acea renunțare sunteți în măsură să faceți acel salt înainte. Toate salturile cuantice pe care vi le-ați programat pentru voi înșivă vin în acele momente în care dați drumul. Ele vin prin capitulare. Sunteți meniți să eșuați în anumite domenii ale vieții voastre astfel încât să vă predați, astfel încât să dați drumul atașamentelor voastre și să lăsați să intre experimentările spirituale care le depășesc cu mult pe cele fizice. Acum, mai puteți manifesta încă o viață foarte frumoasă pentru voi în acest corp fizic și în această dimensiune, dar sunt șanse să nu includă tot ce v-ați dorit vreodată pentru voi înșivă. Toate acestea vor fi posibile în momentul în care treceți acel prag de conștiință care vă duce într-o experimentare cinci dimensională a realității. 

Ceea ce vă spunem este că sunt multe pe care să le așteptați cu nerăbdare și ceea ce mai spunem, este că învățăm atât de multe despre voi experimentându-vă și ascultându-vă și, făcând-o, suntem în măsură să folosim acele date pe care le colectăm ca să înțelegem care sunt cele mai bune linii temporale pentru voi. Și pe măsură ce le luminăm, vă invităm pe toți să vă alăturați nouă în spațiul pe care-l menținem pentru voi. Dorim să experimentați tot ceea ce vă va transforma în această următoare și cea mai înaltă versiune a voastră către care vă îndreptați mereu. 

Simțim pregătirea a atât de multora din Colectivul Trezit și vă spunem că nu mai trebuie să așteptați. De asemenea, nu mai trebuie intrați cu capul în perete înainte să dați drumul. Acum este momentul și sunteți pregătiți să faceți următorul pas către ascensiunea voastră. Noi știm asta și mulți dintre voi o știți. Nu este nevoie să așteptați o explozie solară, un eveniment de orice fel. Voi sunteți cei care sunteți meniți să conduceți/arătați calea și faceți asta prin conștientizarea voastră a cine și ce sunteți și de ce sunteți capabili și suntem fericiți să vă înghiontim pe calea voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.