joi, 25 mai 2023

Cine minte și cine spune adevărul?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem excepționali în folosirea discernământului ca să simțim ceva și știm că prin practică am atins acest nivel de competență. Venim în contact cu atât de multe ființe și colective de peste tot din Univers și imediat putem simți care este nivelul de sinceritate în comunicare, interacțiune. Acesta este un mușchi pe care doriți să începeți să-l antrenați mai des. În loc să trimiteți imediat un link către altcineva și să întrebați acea persoană ce crede, vă dați seama că aveți răspunsul în voi chiar atunci și acolo. Și dacă sunteți dispuși să simțiți vibrația a ceea ce v-a fost prezentat, și a prezentatorului, veți fi mult mai bine în toate interacțiunile voastre cu alți oameni și cu e.t. 

Se apropie, desigur, ziua în care veți fi cărți deschise unii pentru alții. Veți fi toți în măsură să vă citiți unii altora câmpurile de energie și veți fi toți telepați, dar încă n-ați ajuns acolo și aveți nevoie de discernământ acum mai mult ca niciodată pentru că întotdeauna există mai multe perspective cu privire la ceea ce se întâmplă acolo pe Pământ. Întotdeauna există mai multe perspective asupra fiecărei probleme cu care se confruntă omenirea, iar unii oameni pot fi foarte convingători prin cuvintele, prin retorica lor. Și uneori, cu cât mai încrezătoare în ceea ce spune pare o persoană, cu atât mai mulți oameni ajung să fie de acord cu ea. 

La urma urmei, voi vreți să aveți propria conectare cu o înțelepciune mai înaltă, cu ființe mai înalt dimensionale, cu descărcări care vă sunt destinate special vouă, dar în același timp, sunteți acolo unde sunteți. Și vă bazați în mare măsură pe informații; aceasta a fost numită ”Era Informației”. Sunt cei care cred că vă spun adevărul și apoi sunt cei care știu că nu vă spun adevărul și sunt foarte buni să convingă oamenii că acesta este adevărul. 

Și există adevărul că toate adevărurile sunt adevărate dintr-o anumită perspectivă. Toate realitățile sunt reale. În acest caz, întrebarea devine ”Vă folosiți discernământul să determinați în ce realitate vă aflați sau îl folosiți ca să determinați în ce realitate vreți să fiți?” La urma urmei, vreți să fiți foarte deliberați în legătură cu alegerea realității în care vreți să fiți. Așadar, dacă cineva vă prezintă o versiune a realității care pare mult mai bună decât cea pe care ați experimentat-o, atunci vă sugerăm să gravitați către acea vibrație și ceea ce vă spune acea persoană. 

Așadar, vedeți voi, folosirea discernământului este primul pas, iar cel de-al doilea pas este întotdeauna alegerea realității pe care doriți să o faceți reală, pe care doriți să o faceți adevărată în experimentarea voastră și pentru binele cel mai mare și mai înalt al tuturor. Când acesta este scopul vostru, dorința voastră și când știți că puteți crea acele realități care sunt mai bune pentru toată lumea, atunci puteți trece dincolo de a încerca să vă dați seama dacă ceva este adevărat sau nu și puteți începe să faceți realitatea pe care doriți să o experimentați ca fiind singura realitate adevărată.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.