marți, 30 mai 2023

Un apel adresat tuturor vindecătorilor, canalizatorilor, psihicilor și instructorilor

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem atât de mult respect pentru aceia dintre voi care sunteți dispuși să vă expuneți și să ajutați alți oameni cu darurile voastre. Știm că atât de mulți dintre voi care sunteți interesați de noi și de mesajele noastre v-ați accesat deja darurile spirituale și știm că unii dintre voi sunteți un pic reticenți să vă prezentați ca un ajutor, vindecător, ghid, canalizator și vrem să știți cât de multă susținere vine spre voi din non-fizic să vă prezentați exact așa. Nu încercăm să vă înghiontim în această direcție din cauza propriului interes, ci, mai degrabă, facem acest lucru pentru că știm cât de bine este pentru voi să faceți ceea ce vă simțiți chemați să faceți. 

Oamenii îl întreabă adeseori pe Daniel dacă este obositor să facă munca pe care o face, iar răspunsul lui este întotdeauna același. Pentru el este exact opusul. Primește energie de la noi și de la celelalte ființe și colective pe care le canalizează. Când ești vindecător, psihic, instructor sau canalizator și tu poți avea acea experiență de-a fi însuflețit și energizat de ceea ce faci. De îndată ce renunțați la orice împotrivire pe care o simțiți să o faceți, puteți avea și voi acea experiență. Sunteți chemați din interior și de sus să faceți ceea ce vă va oferi cea mai mare energie, ceea ce vă va lumina cel mai mult și ceea ce va fi cea mai plină de satisfacții și împlinitoare experiență pentru voi. 

Nu vi se cere să o faceți pentru că este nevoie să o faceți de dragul omenirii. Nu sunteți acolo să reparați o lume stricată, sunteți acolo ca să știți cine și ce sunteți cu adevărat și lăsând ca mai mult din voi să curgă prin corpul vostru fizic, îndepliniți acel scop și reușiți în acea misiune. Și, când ceea ce faceți, este totodată un act de serviciu în favoarea altora, știți că existați în acea stare de a fi mai înalt vibrațională care este necesară ca să vă simțiți satisfăcuți de viața voastră. 

Dacă vreți să vă simțiți fericiți în legătură cu viața voastră și cu ceea ce faceți în viața voastră, atunci căutați mai întâi fericirea, iar apoi veți găsi inspirația să faceți ceva care să vă aducă mai multă bucurie, care să vă dea voie să simțiți o mai mare libertate, încredere, creativitate și tot ceea ce doriți să experimentați în timp ce sunteți acolo într-un corp fizic. Da, ascensionați, și mai mulți oameni care își accesează darurile spirituale fac parte din ascensiune, dar noi pur și simplu vrem ca voi să vă bucurați de acest proces, să dați drumul grijilor, judecăților,  fricilor voastre și la orice altceva care vă împiedică să fiți întregul vostru sine. 

Atunci când operați ca întregul vostru sine, sunteți în serviciu față de voi înșivă și de ceilalți. Vă puneți pe cea mai înaltă linie temporală pentru ascensiunea voastră și vă puteți bucura de călătorie. Știm că unii dintre voi așteptați încă ca acele daruri și abilități să vină la voi, și doar să aveți acea intenție, acea dorință este suficient deocamdată. Mergeți și trăiți-vă viața în bucurie și știți că aceste abilități vor veni la voi într-un mod perfect și într-o sincronizare perfectă. Apoi veți simți aceiași chemare să împărtășiți cu lumea, cu semenii voștri care vor beneficia de pe urma lor. 

Vă promitem că nu există nimic mai incitant, împlinitor și satisfăcător decât să faceți acea muncă care știți că îi ridică pe alții și știm că fiecare dintre voi va avea această oportunitate. Când vine, apucați-o bine. Acesta este mesajul nostru pentru voi toți, indiferent de punctul în care vă aflați în călătoria voastră. 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.