vineri, 12 mai 2023

Despre Guvern

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Vom discuta despre starea guvernelor lumii. Pentru că sunt într-o dezordine totală. Sunt motive pentru asta. Inițial, și poate predominant, este motivația din spatele cuvântului guvern* și, de asemenea, guvernare.** 

Cuvintele dețin energie și sunt creatoare odată ce sunt rostite sau auzite sau acceptate ca adevăr. În cazul cuvintelor cultural acceptate, adeseori există o intenție directă în spatele lor. Cuvintele guvern și guvernare sunt definite de presupuneri puternice. Ele nu fac un secret din scopul și intențiile lor. Este cel al autorității supreme asupra; suveranitatea*** asupra. Acum, o privire aruncată asupra cuvântului suveranitate va intra în conflict cu această definiție.   

Ceea ce se întâmplă chiar acum este că rasa își dă seama de suveranitatea sa și, pe măsură ce o face, examinează și pune sub semnul întrebării necesitatea și scopul guvernelor sale. Este un moment delicat, și unul care va crește și va scădea o vreme înainte de-a se ajunge la un acord deplin și acceptarea guvernării ”necesare” versus ”se întinde dincolo de”, prin urmare, guvernare ”nenecesară”.  

Statele vor stabili în mod independent structurile guvernamentale. Ceea ce universal se va găsi în fiecare națiune-stat este o mai mare recunoaștere a suveranității individuale și personale. Orice altceva înafară de asta nu va putea ”guverna”. Noul om va dezvolta cuvinte noi ca să cuprindă evoluția societății. Acestea vor reflecta alte idei cum ar fi independența, colaborarea, respectul, beneficiul reciproc, compasiunea și agenția personală (asumarea responsabilității pentru gândurile, sentimentele și acțiunile proprii n.t.) 

Societatea trebuie să se schimbe pe măsură ce și rasa o face. Ceea ce inițial va suna ciudat sau chiar a blasfemie, va deveni în cele din urmă mai confortabil. Este un proces și este holistic. 

”Controlul” va fi vizibil absent. Cei care pășesc în poziții de ”putere” vor aduce în aceste poziții o nouă gândire. Este singurul lucru care în cele din urmă va reuși. Va exista o perioadă de încercări și greșeli în timp ce oamenii și politica încearcă să se potrivească noului puzzle om-enesc. Uneori va fi simțit dezorganizat. Totuși, nu va fi înfricoșător datorită schimbării frecvenței. 

Cei blocați în ceea ce le este familiar pentru confort vor avea cea mai dificilă perioadă de adaptare. Nivelul lor de confort va fi perturbat și acest lucru va iniția un pic de confuzie. Ce se întâmplă este o schimbare în raportul de putere. Asta nu se va întâmpla peste noapte. Până în acest moment, adevărata ”putere-asupra” părea să vină de la un grup de control mic, în mare parte invizibil. Pe măsură ce oamenii își revendică suveranitatea, capacitatea acestuia să și-o mențină asupra lor, scade. 

Vedeți procesul? 

Acțiunile acestui grup de control sunt expuse din ce în ce mai mult în fiecare zi. Agenda lor ascunsă este descoperită de populație și populația reacționează. Autoritatea care a fost literalmente dată acestui grup prin ignorarea lui, se întoarce acum la oameni prin informații. 

Veți fi martori la cum se schimbă totul. Cea mai puternică schimbare este cea a autorității. Este caracteristica de bază a independenței și fiecare dintre voi înțelegeți acest lucru în însăși esența voastră. Acest lucru este adevărat indiferent de vârsta, sexul sau fenotipul**** vostru. 

Ați experimentat începuturile nașterii sale în timpul pubertății. În acest moment vă dați seama că voi sunteți voi și nu simple extensii ale părinților sau celor care au grijă de voi. Răspunsul la această înțelegere include sfidarea și/sau modificarea aspectului. Asta se manifestă ca o încălcare a regulilor, schimbarea frizurii sau culorii părului, alegerile vestimentare, moduri de a mânca sau de distracție, etc. Părintele simte asta ca pe o rebeliune. Pentru adolescent, se simte ca libertate. 

Lumea voastră trece acum prin astfel de schimbări și acest lucru nu este permanent, ci, mai degrabă, o perioadă de creștere și schimbare. Ceea ce, în cele din urmă, va evolua sunt stilurile de ”guvernare” cu nume și scopuri noi; cele care se potrivesc noului om. 

Nu pot să nu introduc aici actuala disforie de gen care a izbucnit în societatea noastră. Este ca și cum a fost alimentată forțat într-o cultură care este sătulă de definițiile ”bătrânilor albi” (nume folosit pentru politicieni sau orice alt om bogat ce deține o influență n.t.) despre cine sunt ei. Într-un act de rebeliune supremă, ei își neagă adevărul propriei biologii, cerând în același timp ca negarea lor să fie recunoscută de aceiași autoritate. Există întotdeauna motive individuale și factori contrastanți și înțeleg că niciodată nu există o singură explicație. Cu toate acestea, cel mai recent impuls adoptat/la care i se face publicitate de către monopolurile corporative se simte ca o slabă încercare de-a legitima această rebeliune ca să-și poată continua controlul perceput asupra acestui segment specific al populației; ca să le câștige favorurile, cu alte cuvinte. Pare un efort de ultim moment din partea structurilor corporative ca să obțină continuarea acceptării lor de către următoarea generație; un mod de-a se strecura fără ca nimeni să observe. ”Uită-te la ce facem în partea asta, nu te uita la cealaltă parte.” 

Este mai mult un truc, da, și pentru că trucurile sunt doar iluzii temporare, va deveni în curând evident. 

Toate acestea, inclusiv disforia de gen, vor deveni clare odată cu schimbarea. Nu va fi nevoie să adoptați un personaj fals, sau orice altceva, odată ce vă dați seama de adevăr. Nu există nimic mai puternic decât acceptarea de sine și iubirea pură. 

Ceea ce nu va continua sunt ideile și structurile și oamenii și sistemele care neagă adevărul noului om. Voi, cei care vă țineți esența sinelui ca sacră, pur și simplu nu veți permite acest lucru. Pe măsură ce numărul vostru crește, și crește exponențial, falsurile din fiecare domeniu se vor prăbuși. 

Vor fi cuvinte noi, nu doar pentru sisteme, ci și pentru oamenii implicați în ele. Noul om se menține la un standard nou. Este auto-definit și auto-susținut, precum și universal recunoscut. Acest standard include responsabilitatea, fără a pune cea mai mare parte a acesteia asupra instituțiilor sau organismelor externe de ”control”. Asta este schimbarea prin care treceți acum și acest lucru este evident în fiecare generație și fiecare stat-națiune. 

Echilibrul dintre putere și responsabilitate devine foarte clar și evident pentru voi. Împreună cu acesta, o înțelegere a Adevărului personal și a acceptării de sine. Este o cerință mare și ești pregătit pentru ea, dragul meu om drag. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

 

*Guvern – să pună în aplicare și să administreze politicile și afacerile publice ale ...; să exercite autoritatea suverană asupra ... Să controleze viteza sau magnitudinea ... Să controleze acțiunile sau comportamentul ... Să guverneze prin drept de autoritate asupra ... 

**Guvernare – Actul procesului de guvernare, în special controlul politicii publice. Autoritatea unui organ de conducere. Exercitarea autorității într-o unitate politică; conduce. 

***SuveranitateIndependență completă și auto-guvernare; libertatea față de un control extern; puterea de a se auto-guverna. 

****Fenotip – Caracteristicile sau trăsăturile unui organism, care sunt produse prin interacțiunea dintre genotip și mediu; o trăsătură observabilă.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto: Juan Santana


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.