luni, 29 mai 2023

Adevăruri care urmează să fie dezvăluite în timpul care a mai rămas din 2023

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă oferim tuturor acest raport al progresului (făcut de voi). Știm că mulți dintre voi sunteți căutători și ați fost căutători pentru foarte multă vreme. Vrem să știți că acesta este un moment în care o mai mare parte din adevăr va fi dezvăluită, iar prin dezvăluirea atât de multor adevăruri diferite, veți dobândi o înțelegere mai profundă și mai clară a cine sunteți voi cu adevărat. Aceia dintre voi care fac parte din Colectivul Trezit știu că sunteți cu mult mai mult decât corpurile voastre fizice. Știți că sunteți mult mai mult decât această viață omenească, mult mai mult decât mintea și gândurile voastre. 

Majoritatea indivizilor nu înțeleg că fac parte și dintr-o familie mai mare. Faceți parte dintr-o familie galactică și o comunitate galactică și în acest sens vor fi găsite mai multe dovezi în timp ce continuați să trăiți și să evoluați în acest an 2023. Cu cât mai mult se dezvăluie, cu atât mai mult este dezvăluit și cu atât mai mult oamenii vor începe să vorbească mai mult și să spună ”Da, am fost conștient/ă de asta. Îmi sunt cunoscute aceste adevăruri.” Și când puteți, ca societate, să vă schimbați conceptul despre sine, puteți vedea înflorirea conștiinței care s-ar produce într-un mod foarte natural după ce mai multe adevăruri sunt dezvăluite. Omenirea are un istoric lung și plin de povestiri despre interacțiuni cu extratereștrii și, de fapt, voi nici măcar n-ați fi acolo în forma în care sunteți fără ajutorul e.t. 

Chiar și în teoria Darwiniană există o verigă lipsă, iar acea verigă lipsă este intervenția e.t. Acum, voi ați descoperit deja oasele giganților de-acolo de pe Pământ și acest fapt a primit foarte puțină atenție, foarte puțină publicitate. Dar, cu cât mai mult se dezvăluie, cu atât mai mult este dezvăluit și cu atât mai de netăgăduit devine adevărul istoricului vostru. Și pe măsură ce vă treziți la acea cunoaștere a cine sunteți cu adevărat ca ființe galactice, devine mai ușor pentru voi toți să acceptați cel mai important adevăr dintre toate, și anume, că sunteți Ființe Sursă de Energie. Când depășiți părerea despre voi înșivă ca fiind oameni de jos care au doar o singură viață pământească, devine posibil ca mintea să vi se expansioneze în acea cunoaștere că toți suntem Una/Unul și că acel Unu care suntem cu toții este Sursa.

Ați demonstrat în ultimele câteva luni o pregătire ca multe astfel de dezvăluiri să aibă loc, așa că vor avea.  Pe măsură ce vor avea loc, veți experimenta o creștere exponențială. Veți vedea mai multe dovezi ale trezirilor în masă despre care am vorbit și veți fi mai pregătiți pentru un contact deplin și deschis cu e.t. acolo pe Pământ, cu toți oamenii în toate țările, peste tot pe planetă. Ați avut, desigur, contact și înainte în civilizațiile antice și există un contact continuu pentru cei care au fost pregătiți să-l primească, dar a fost mult mai personal, iar cel despre care vorbim noi este mai global, pentru că aveți nevoie ca acele schimbări să se producă mai întâi în conștiința omului ca să-i puteți vedea în tărâmul fizic al planetei Pământ. 

Și într-acolo vă îndreptați, către ceea ce ați demonstrat că sunteți pregătiți, iar ceea ce vă va fi dezvăluit nu va fi atât de cutremurător pentru aceia dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit, ci veți începe să vedeți în jurul vostru mai mulți oameni arătându-și acceptarea acestor adevăruri și asta vă va ajuta pe toți să vă simțiți mai stabili în ceea prin ce treceți în această fază care urmează a evoluției conștiinței voastre.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.