joi, 18 mai 2023

Cum să vă simțiți mai conectați

Arcturienii prin Natalie Glasson 

Salutări, noi suntem Arcturienii venim cu iubirea, înțelepciunea și lumina noastră să le împărtășim cu voi în acest moment. Dorim să încurajăm o conectare mai profundă cu tot ceea ce Creatorul este, astfel încât să vă puteți simți mai împământați în Pământ, în realitatea voastră, în existența voastră, în viața voastră și în creșterea voastră spirituală. Astfel încât să vă simțiți mai împământați în relațiile voastre, în creațiile voastre și în abilitățile voastre pe Pământ. Când vă simțiți mai împământați în tot ceea ce sunteți și în tot ceea ce faceți, vă simțiți în siguranță, experimentați libertatea, libertatea de exprimare. Experimentați curgerea Divină revărsându-se prin ființa voastră și, cel mai important, vă simțiți mai conectați. 

Ne putem imagina lumea ca fiind mai împământată și mai conectată. Acordați-vă un moment să vă dați seama  cum ar transforma asta fiecare ființă de pe Pământ, dacă s-ar simți mai ancorați în realitățile lor, în ființa lor și în creșterea lor spirituală și, de asemenea, în relațiile și în capacitatea lor să-și manifeste visele. Când sunteți ancorați, sunteți mai capabili să fiți prezenți. Le dați voie iluziilor să cadă. Sunteți capabili să gândiți cu claritate și sunteți în măsură să recunoașteți adevărul, adevărul în toate chestiunile. Ceea ce împărtășim astăzi cu voi nu este potrivit doar pentru voi, ci pentru fiecare ființă de pe Pământ. Simpla contemplare a ceea ce împărtășim, aduce o stare de calm în ființa voastră, o stare de calm care să fie experimentată de mulți de pe Pământ. Când vă apropiați cu calm unul de celălalt, este mai ușor să vă conectați. Odată cu conectarea vine un sentiment de unitate, de apartenență, din nou, de siguranță. 

Dorim să împărtășim că în primul rând este nevoie să contemplați ancorarea/împământarea în tot ceea ce sunteți și în tot ceea ce experimentați, iar acesta poate fi pur și simplu un proces conștient în care cereți, declarați sau afirmați că sunteți împământați în realitatea, în ființa voastră, în Mama Pământ, în existența voastră, în orice și în tot ceea la ce vă puteți gândi. Veți descoperi că instantaneu vă veți simți mai conectați. 

Când contemplăm cum să ne simțim mai conectați, prima întrebare care apare este cu ce sau cu cine ne dorim să ne simțim mai conectați? Răspunsul ușor este să spuneți că doriți să vă simțiți mai conectați cu Creatorul și acesta poate fi adevărul. Cu toate acestea, există atât de multe aspecte diferite ale voastre și ale altora. Este important să fiți clari în atenția voastră și în intenția voastră, pentru că atunci când sunteți clari, conectarea, alinierea se produce simplu și ușor. S-ar putea să simțiți că este nevoie să vă conectați mai mult cu Creatorul, dar, de fapt, s-ar putea să fie nevoie să vă conectați cu sinele sau cu sufletul, sau cu corpul. 

Poate doriți să vă întrebați dacă există părți din ființa voastră sau din realitatea voastră pe care le ignorați și care vă vor da voie să recunoașteți unde este nevoie de conectare. Din nou, prin intenție puteți cere să vă conectați cu toate aspectele diferite ale ființei voastre, ale corpului, sufletului vostru și cu Creatorul, lăsând intenția să apară și apoi dându-vă voie să intrați într-un spațiu de primire a conectării. 

Asta ne aduce la următoarea etapă a modului în care să vă simțiți mai conectați. Aceasta este să vă dați voie să primiți conectarea. Adeseori, multe suflete și oameni resping singurul lucru pe care și-l doresc. Unii doresc să fie iubiți, dar consideră că este o provocare să se iubească pe sine, la fel poate fi și cu conectarea. Doriți o conectare și, totuși, opuneți rezistență. Este important să vă dați voie să fiți deschiși să primiți toate formele de conectare. Când creați această intenție, Universul vă răspunde, Creatorul vă răspunde și începe să vă trimită niște energii și vibrații frumoase, conectându-vă cu acele energii și vibrații, amintindu-vă de conectarea voastră care este întotdeauna prezentă și dându-vă voie să o experimentați pe deplin. În acel moment cel mai important lucru pentru voi este să vă dați voie să experimentați pe deplin, să primiți, să acceptați, să întrupați știind că sunteți în siguranță să faceți asta și că doar vă va susține. 

Atunci când contemplăm acest subiect, ne vine în minte o altă întrebare. 

La ce vă așteptați atunci când vorbiți despre conectare? De exemplu, conectarea cu voi înșivă, cum ar arăta? Cum s-ar simți? Cum s-ar manifesta în realitatea voastră? 

La fel este și conectarea cu alți oameni. Poate simțiți că nu vă puteți conecta cu oameni cu o gândire similară cu a voastră. Dacă ați face-o, cum ar arăta? Cum s-ar simți? Cum ați experimenta-o în realitatea voastră? 

Și, din nou, cu Creatorul, dacă doriți să vă conectați la un nivel mai profund cu Creatorul, cum ar arăta? Cum ați experimenta asta? Cum s-ar simți? Nu este vorba dacă răspunsul vostru este corect sau chiar săpat în piatră, pentru că veți experimenta ceea ce este cel mai potrivit pentru voi. Punând întrebări și explorând pentru voi înșivă, vă deschideți unor noi experimentări de conectare. Adeseori, când descoperiți ce este conectarea vă dați seama că ați experimentat exact opusul în realitatea voastră și acest lucru permite ca o transformare să aibă loc. 

Este important să fiți conștienți de faptul că majoritatea transformărilor sunt instigate de formele voastre gând, de înțelegerile, apariția, înțelegerea, iluminarea din mintea voastră. Cu cât mai mult explorați, descoperiți, vă puneți întrebări, vă invitați să fiți aventuroși. Apoi, începeți să vă deschideți să primiți înțelegeri noi, energii noi, activări noi și o ascensiune nouă. Când aveți un gând sau o înțelegere iluminată, acest lucru vă schimbă complet sistemul energetic al ființei voastre, o transformare majoră are loc. Permite ca anumite blocaje să fie eliberate, anumite credințe să fie eliberate și apoi o ridicare a energiei. Este important să fiți conștienți că adeseori intuițiile din procesul de gândire, nu provin neapărat dintr-un gândit intens, ci provin din pusul de întrebări și faptul că vă acordați timp să fiți prezenți, să meditați, să fiți conștienți sau observatori. 

Un exemplu în acest sens ar putea fi, ați putea să vă așezați cu fața la un râu și să puneți o întrebare cum ar fi, cât de repede curge râul? Cine este prezent în râu sau poate ce culoare are râul? Poate fi orice formă de întrebare. În timp ce observați râul și este în atenția voastră după ce ați pus întrebarea care vă permite să primiți răspunsuri, este obținută înțelegere și iluminare pentru că ați creat spațiu pentru ele și ați observat. Sunteți pregătiți, sunteți deschiși să primiți și când sunteți deschiși să primiți, tot ceea ce aveți nevoie și vă este necesar vă este dăruit. 

Întotdeauna este nevoie de o conectare mai profundă. Este ceva ce puteți contempla de-a lungul întregului vostru proces de ascensiune pe Pământ. Vom spune că mulți caută conectarea cu Creatorul, iar acest lucru este potrivit și necesar. Cu toate acestea, conectarea cu tot ceea ce sunteți și cu tot ce vă înconjoară, cu realitatea în care existați este, de asemenea, esențială și vă poate aduce, de fapt, mai aproape de Creator pentru că Creatorul este în tot și în toată lumea. 

Vă invităm ca în zilele care urmează să vă explorați conectarea dându-vă voie să primiți pe deplin.

 

Noi suntem Arcturienii, vă iubim profund și vă mulțumim.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.