sâmbătă, 20 mai 2023

Ce se va întâmpla după primul contact cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte intrigați de posibilitățile pe care le-am văzut apărând pentru omenire în acest moment. Am observat că aveți mai multe nave spațiale pe cerul vostru și că are loc un mult mai mare contact personal cu e.t. datorită marii convocări care a avut loc din rândul colectivului uman. Oamenii din lumea voastră vor ajutor și destui dintre voi v-ați deschis să primiți acel ajutor care să vă asigure accesul la diferite forme de contact cu e.t. 

Voi sunteți întotdeauna arătătorii de cale, cei aflați la vârful conducerii și voi pregătiți restul omenirii pentru un contact deplin deschis cu fiecare observare a unei nave și cu fiecare întâlnire personală pe care o aveți. Aceste experiențe ajută totodată la unirea omenirii pe măsură ce ajungeți să vă vedeți ca o singură rasă atunci când vă dați seama cât de multe rase de ființe există în galaxie și în univers. Voi toți aveți ceva în comun, și anume, experimentarea Pământului, să fii om, să suferi și să simți emoții de tot felul. Și toate aceste experimentări vă fac unici ca rasă de oameni. 

Puteți interacționa cu toții unul cu celălalt dacă alegeți, iar provocarea va fi să interacționați cu acești e.t. care au avut vieți și experimentări foarte diferite. Și, dacă vreți cu adevărat să puneți omenirea pe calea rapidă pentru primul contact, va trebui să găsiți o cale să interacționați cu toți semenii voștri. Nu vorbim doar despre cei cu care nu sunteți de acord în diverse probleme, ci vorbim și despre cei care fac lucruri foarte rele. 

Dacă puteți vedea contactul cu e.t. ca pe un mod de unire a omenirii, în loc ca o oportunitate să plecați, atunci puteți face cu adevărat un bine acolo, pe Pământ și pentru semenii voștri. Evitarea sau fuga de emoțiile voastre negative nu v-a servit niciodată prea bine și nici evadarea de pe Pământ așa cum este astăzi nu o va face. Ceea ce vă va servi întotdeauna este să stați bine înfipți pe picioarele voastre, să vă împământați și să vă confruntați cu ceea ce stă chiar în fața voastră și în interiorul vostru. Și nu puteți face asta dacă sunteți pur și simplu luați pe sus cu o navă spațială. Ar fi mai puțină creștere în această experimentare, oricât de frumos ar suna. 

E.T. care se uită constant la voi și vor să vă ajute, nu vor să vă salveze, ei vor ca voi să vă vedeți pe voi înșivă, lumea voastră și pe semenii voștri într-o lumină diferită. Și asta este ceea ce ei vă vor aduce. Va fi o perspectivă nouă, una pe care mulți nici măcar n-au luat-o în considerare. Vă va ajuta să vă înțelegeți diferențele, pentru că vă veți da cu toții seama că voi ați fost creați de extratereștri și ați fost ajutați de ei încă din prima azi acolo, pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.