luni, 15 mai 2023

Întrebați Consiliul Arcturian ceea ce doriți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem pregătiți pentru orice vreți să aflați de la noi de-aici din dimensiunea a noua. Suntem deschiși la toate cererile voastre și căutăm să vă oferim tot ceea ce aveți nevoie și doriți deoarece pentru noi este important ca voi să rămâneți cel puțin confortabil cu un ochi spre a fi bucuroși. Știm că în mod continuu vă spunem că voi vă creați propria realitate, dar puteți și să cereți ajutor și poate că ați observat că în tărâmul fizic de multe ori funcționează și în avantajul vostru. Dacă aveți curaj să-i cereți persoanei de la linia aeriană o îmbunătățire, s-ar putea să o primiți. Dacă aveți sentimente romantice față de cineva, vă ajută să vă exprimați acele sentimente și să invitați persoana la o întâlnire. 

Așadar, vedeți că este ceva de spus despre arta de-a cere ceea ce doriți și aveți nevoie ca să continuați să fiți acolo pe Pământ și să fiți în serviciul colectivului. Toți cei care acționați din lumină sunteți acolo în serviciu, indiferent de ceea ce faceți ca să vă asigurați traiul. Înclinați balanța în favoarea pozitivului și intențiile voastre ca toată lumea să fie în siguranță, respectată și iubită, contează. Este nevoie de voi acolo în acest moment și niciodată în istoria omenirii nu a existat un moment în care să fi fost mai mare nevoie de voi decât acum datorită amplorii a ceea prin ce treceți pe măsură ce vă schimbați conștiința. 

Deci, iată cum să întrebați Consiliul Arcturian sau orice altă ființă sau colectiv mai înalt dimensional ceea ce doriți. Rostiți-vă cu voce tare întrebarea și apoi spuneți ”Vă mulțumesc că mi-ați acceptat această întrebare.” Cheia este să mulțumiți înainte să primiți răspunsul pentru că contează și credința și încrederea voastră. Nu trebuie să cerșiți și nu trebuie să implorați și nu trebuie să dați explicații de ce vreți ceva sau să se schimbe vreo condiție, dar trebuie să credeți și trebuie să vă așteptați ca noi să vă răspundem la toate cererile voastre în mod afirmativ. 

Din nou, noi vrem ca voi să fiți fericiți, liniștiți, confortabil și vrem ca voi să doriți să rămâneți și să vă continuați munca pe care o faceți pentru omenire. Vrem să vă simțiți vrednici să primiți ceea ce cereți, pentru că sunteți vrednici. Și, din nou, dorim să vă îndeplinim dorințele. Ne oferiți ceva de făcut, ceva pe ce să ne concentrăm, ceva ce să co-creăm, pentru că atunci trebuie să ne punem pe treabă și să găsim cele mai bune moduri să vă furnizăm ceea ce ne-ați cerut, în timp ce lucrăm cu sinele voastre mai înalte și cu ghizii voștri. 

Este atât de distractiv pentru noi și suntem întotdeauna într-o dispoziție de-a dărui. Nu trebuie să așteptăm ziua voastră de naștere sau o altă sărbătoare ca să vă oferim darurile pe care le împărtășim cu atâta drag. Vă iubim și vă apreciem și este timpul ca voi toți să trăiți vieți mai fericite acolo, pe planeta Pământ. Vrem doar să facem parte din asta; vrem doar să ajutăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.