sâmbătă, 27 mai 2023

Îmbunătățirea sănătății

Logosul Solar Helios și Vesta prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe umane de pe Pământ. Vă onorăm acum pentru existența voastră pe Pământ și suntem încântați de conectarea noastră cu voi. Noi, Logosul Solar Helios și Vesta, suntem într-o conectare constantă cu voi. Noi distribuim energii de la Nivelul Solar în Universul Creatorului transmițându-le și direcționându-le în mod special înspre voi. Vă transmitem multe schimbări ale ascensiunii care vin prin vibrațiile mai înalte ale Creatorului și noi le împământăm în Pământ. 

Dorim să vă vorbim despre o schimbare pe care o aduce ascensiunea și care intră în atmosfera voastră, în câmpul auric și în ființa voastră. Dacă alegeți să o acceptați, vă puteți imagina schimbarea noastră de ascensiune ca raze aurii calde de lumină care vin de la soare, foarte asemănătoare cu razele soarelui. Scopul nostru în extinderea energiei noastre către voi este să susținem o îmbunătățire a sănătății. Energiile care curg de la Creator în acest moment sunt profund nutritive și hrănitoare. Asta înseamnă, că atunci când acceptați energiile Creatorului, vă puteți alimenta și hrăni pe voi înșivă, orice doriți să creați sau manifestați sau orice în realitatea voastră. Pe orice și oriunde alegeți să vă fixați/îndreptați atenția, puteți distribui și amplifica alimentarea și hrănirea. 

Acordați-vă un moment să contemplați acest lucru pentru o clipă. Ce ați alimenta și hrăni în ființa voastră? Ce ați alimenta și hrăni în jurul vostru? Ce idei ați alimenta și hrăni? 

Să alimentați și să hrăniți, înseamnă să-i dați energie, atenție, să vă concentrați pe acel ceva, dar are legătură și cu vibrațiile luminii. Este o energie a bunăstării care susține o bunăstare și o sănătate completă mai mare. Puteți contempla cum ar arăta, cum s-ar simți, cum ar fi dacă energia bunăstării, alimentării, hrănirii ar fi împământată în ființa voastră în anumite zone ale ființei voastre, în alții, în realitatea voastră, în idei și chiar în Mama Pământ? 

Vă puteți imagina plantele, animalele, apele prosperând? Fiind atât de verzi și de puternice ca întotdeauna, apele fiind atât de pure ca întotdeauna, animalele fiind atât de sănătoase ca întotdeauna? 

Cum v-ar susține asta pe voi și realitatea voastră? 

Ce ați vedea, simți și conștientiza în propria voastră realitate? 

Poate că deja vă simțiți bine, hrăniți și alimentați, întotdeauna sunt mai multe de absorbit. Imaginați-vă propriul suflet alimentat și hrănit și plin de bunăstare. Imaginați-vă mintea hrănită și alimentată și plină de bunăstare. Celulele, corpul vostru și așa mai departe, sunt atât de multe zone de contemplat și de imaginat. 

Ne puteți chema pe noi, Helios și Vesta, să vă transmitem Lumina Solară a bunăstării, alimentării și hrănirii în ființa voastră. Stați în energia noastră, meditați cu ea. Fiți conștienți de această prezență, de influența și impactul ei. Gândiți-vă la orice zone/domenii în care doriți bunăstare, hrănire sau alimentare. Direcționați energia în aceste zone/domenii sau pur și simplu lăsați energia să curgă acolo unde este nevoie. Când vă simțiți plini și întregiți cu energia bunăstării, hrănirii și alimentării, lăsați-o apoi să curgă prin voi în Mama Pământ, către zone ale lumii, către oricine și orice. Ce binecuvântare ar fi acest dar. 

În energia Nivelului Solar al bunăstării, hrănirii și alimentării, există, de asemenea, minerale și vitamine în vibrațiile luminii, care nu doar vă susțin corpul fizic și câmpul auric într-o stare de bine, să experimentați o stare de sănătate mai bună, dar aceste vitamine și minerale sunt esențiale pentru următoarea etapă a ascensiunii voastre. Știu, s-ar putea să nu credeți că acest lucru este posibil, dar uneori nivelul de vitamine și minerale din ființa voastră vă poate stânjeni ascensiunea dacă ele lipsesc. Când corpul vostru, mai ales, are toate mineralele și vitaminele de care are nevoie, corpului vostru fizic îi este mut mai ușor și, de fapt, întregii voastre ființe, să se ridice la o nouă vibrație a luminii și să primească mai multă lumină. Uneori este nevoie de anumite minerale și vitamine care sunt necesare pentru anumite schimbări ale ascensiunii. S-ar putea să descoperiți că mâncați ceva, poate ce este diferit de ceea ce mâncați în mod obișnuit sau că mâncați mai mult din ceva, iar acest lucru poate însemna că corpul vostru își face rezerve dintr-un anumit mineral sau vitamine. 

Ca să vă susțineți în următoarea etapă a ascensiunii voastre, este minunat să vă vedeți corpul fizic și câmpul auric lucrând ca unul. Totul are un scop și fiecare aspect al corpului vostru și al câmpului vostru auric, chakrele voastre, și așa mai departe, fiecare au un rol atât de important în susținerea fiecărei etape a ascensiunii voastre. Ne puteți invita pe noi, Helios și Vesta, să vă transmitem energia Nivelului Solar a bunăstării, hrănirii și alimentării care conține vitaminele și mineralele necesare ascensiunii ca să vă stimuleze sănătatea și bunăstarea actuală. Apoi, dați-vă voie să primiți. O puteți primi în timpul meditației sau în timpul vostru de liniște. De asemenea, ați putea dori să le primiți în fiecare noapte, poate timp de o săptămână sau cam pe-acolo, în timp ce dormiți, iar acest lucru nu vă va susține doar corpul fizic, ci și corpurile energetice și ascensiunea. Va crea o îmbunătățire a sănătății, nu doar pentru voi, ci și pentru alții. Dacă corpul vostru fizic suferă de-o boală sau durere, s-ar putea să fie nevoie să continuați acest proces mai mult de o săptămână ca să primiți îmbunătățirea energetică. S-ar putea să fie nevoie de câteva luni. Este important să vă urmați intuiția cu privire la ceea ce este potrivit pentru voi. 

Vă oferim această energie ca să vă împuternicim și să vă susținem în existența voastră pe Pământ, precum și în ascensiunea voastră spirituală. 

Vă mulțumim că sunteți prezenți cu noi.

 

Noi suntem Logosul Solar Helios și Vesta.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.