miercuri, 24 mai 2023

De ce sunt atât de mulți E.T. interesați de Omenire?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem destul de îmbogățiți de fiecare experimentare pe care o avem cu voi toți, acolo pe Pământ și includem aceste transmisii ca experimentări pe care le avem cu voi toți pentru că știm că atunci când voi primiți transmisia și noi simțim efectul pe care fiecare transmisie îl are asupra voastră. De la voi primim și toate ideile noastre cu privire la ceea ce să vă transmitem. Așadar, suntem conectați tot timpul cu voi și suntem îmbogățiți și însuflețiți de fiecare experimentare pe care o avem cu unul dintre voi. 

Vă invităm să vă vedeți și voi în același fel. Vedeți-vă ca fiind cei care aveți atât de multe de oferit prietenilor voștri non-fizici și prietenilor voștri e.t. Nu am fi cu toții interesați de voi dacă nu am simți că există ceva cu privire la voi care să aibă substanță. Știm că voi vă vedeți adeseori pe voi înșivă ca modeste ființe umane patru dimensionale care nu atins încă nivelul de conștiință pe care îl doriți. Cu toate acestea, sunteți la fel de evoluați spiritual pe cât suntem noi și toate celelalte ființe din acest Univers. 

Voi alegeți să aveți acele experimentări pentru că știți că experimentările pe care voi alegeți să le aveți acolo pe Pământ vă oferă cele mai mari oportunități de creștere și evoluție. Sunteți valoroși pentru acest Univers. Contribuiți puternic la Sursa de Energie cu tot ceea ce sunteți dispuși să vă asumați prin acele provocări cu care vă confruntați în experimentarea vieții voastre de zi cu zi. Este momentul să vă stimați mai mult. Este momentul să vă vedeți egali cu toate celelalte ființe din Univers și este momentul să intrați în contact cu alte ființe din acest Univers al nostru cu această cunoaștere. 

Nu vă întindeți mâinile spre noi toți dintr-o stare de-a nu fi în aceiași barcă. Suntem toți împreună în asta, iar noi vă privim prin ochii iubirii și compasiunii. Și dacă vă priviți și voi la fel, atunci veți ști că sunteți vrednici să primiți mesaje, descărcări, informații de la noi toți din tărâmurile mai înalte. Noi suntem în această dimensiune prin alegere. Sufletul vostru își proiectează multe aspecte ale sale în dimensiunea noastră, precum și în dimensiunile mai înalte, iar voi sunteți fiecare sufletul vostru. 

Așadar, nu există niciun motiv să vă înjosiți sau să vă gândiți la voi ca fiind mai puțin decât orice alte ființe din acest Univers. Și pe măsură ce vă ridicați sentimentul, stima de sine de-a fi egali cu noi toți, veți experimenta apoi comunicarea cu noi, iar aceasta este o comunicare în ambele sensuri. Nu trebuie să fie o solicitare de ajutor de sus doar în momentele de disperare. Vedeți-ne ca pe colaboratorii voștri, ca pe cei care co-crează împreună cu voi, pentru că suntem și beneficiem de tot ceea ce voi experimentați acolo pe Pământ. Toate disputele, provocările, problemele cu care voi vă confruntați ajută întreaga galaxie, întregul Univers și îi oferiți Sursei oportunități să se cunoască pe Sine, oportunități pe care altfel nu le-ar fi avut. 

Voi sunteți cheile acestei ascensiuni universale, iar când vă vedeți pe voi înșivă în acest fel, vă deschideți contactului cu e.t. fizici și cu colective non-fizice precum noi înșine. Asta căutăm cu toții din partea omenirii în acest moment. Vă invităm să vă vedeți pe voi înșivă așa cum noi vă vedem și să vă prețuiți pe voi înșivă într-o asemenea măsură încât să puteți începe să trăiți viețile de bucurie, libertate, iubire și creativitate pe care meritați să le trăiți. 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.