marți, 30 mai 2023

Cum să evitați eticheta de ”Oaie”

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți de progresul vostru în timp ce suntem martori cum puneți mai des deoparte diferențele în aceste zile într-un efort de-a trăi într-o mai mare armonie unul cu celălalt. Unii dintre voi știți că nu veți fi de acord cu vecinul, cu colegul de muncă sau cu un membru al familiei pe anumite subiecte, și în loc să încercați să convingeți cealaltă persoană că voi aveți dreptate și ea greșește, am văzut o creștere a numărului de decizii luate în favoarea păcii în loc de luptă. 

Și dacă această perioadă pe care ați trăit-o nu v-a învățat nimic altceva, de un lucru cu siguranță v-ați dat seama: de adevărul că nu puteți convinge pe nimeni că greșește proptindu-vă în fața lui și țipând la el. Nu asta este calea către unitate, iar unitatea și unimea sunt scopul suprem acolo pe Pământ. Trebuie să fiți unificați ca e.t. să se simtă confortabil să aterizeze cu navele lor pe solul vostru și aveți nevoie de conștiința unității ca să vă dobândiți pacea interioară, să vă ridicați vibrația, să vă garantați accesul la darurile și abilitățile voastre spirituale. Aveți nevoie să vă conectați cu familia voastră e.t. ca să vă puteți alătura comunității galactice și aveți nevoie de acel sentiment de unitate ca să puteți ascensiona. 

Celor care încă opun rezistență la asta și care vor să aibă dreptate mai mult decât vor să fie binevoitori și plini de compasiune, le-am spune că nu ajungeți nicăieri cu convingerile voastre. Dacă puteți măcar să vă străduiți să-i acceptați pe cei care fac o alegere diferită, sau au păreri diferite despre un subiect, atunci faceți un pas mai aproape de armonie acolo pe Pământ. Trebuie să-i lăsați pe toți să fie acolo unde sunt, exact așa cum noi trebuie să vă lăsăm pe toți acolo unde sunteți. Nu vrem să bombardăm pe toată lumea cu un fel de rază cosmică ca să-i facem să gândească diferit. Știm că adevărata creștere și evoluție spirituală vine din faptul că sunteți în măsură să vă iubiți unul pe celălalt în ciuda diferențelor dintre voi. 

Oamenii din lumea voastră au evoluat datorită disponibilității lor să ierte și să uite și, astfel, încă o dată, voi ca Colectiv Trezit, trebuie să îndrumați prin exemplu, chiar dacă aveți unele credințe la care țineți cu putere cu privire la un lucru sau altul. Nu credințele voastre vă fac vrednici de ascensiune. Asta este o idee foarte religioasă pe care sunteți meniți să o depășiți în acest moment. Ceea ce vă menține pe calea ascensiunii este compasiunea, și la fel iertarea și iubirea necondiționată. Acestea sunt vremuri care vă aduc acele oportunități în care să oferiți iertare, să simțiți compasiune și să fiți iubire necondiționată. Aceia dintre voi care știți deja acest lucru și practicați aceste adevăruri pe care vi le oferim chiar acum, lăsați-i pe alții să știe că acesta este punctul în care voi vă aflați. 

Lăsați-i pe toți să vă vadă în actele voastre de bunătate, în actele voastre de serviciu (în folosul altora) și în disponibilitatea voastră să-i vedeți pe toți ceilalți ca fiind egali cu voi indiferent de ceea ce ei cred și indiferent de ceea ce ei aleg pentru ei înșiși. Marea divizare dintre majoritatea oamenilor este provocată în cele din urmă de frică. Nu de prejudiciu; ăsta vine mai târziu. Nu de răzbunare; asta vine dintr-o frică că oricine v-a rănit v-ar putea răni din nou. Frica este rădăcina oricărei divizări. 

Dacă nu vreți într-adevăr să fiți vrednici de eticheta ”oaie”, atunci nu-i lăsați pe cei care profită de frica voastră să vă dezbine. Nu-i veți lăsa pe cei care profită de faptul că sunteți dezbinați să câștige. Arătați-i acestei lumi și tuturor celor care fac parte din ea cât de puternici sunteți nu prin faptul că nu cedați fricii, ci, îmbrățișându-vă semenii indiferent de situație. Vedeți Sursa și Iubirea în fiecare dintre semenii voștri și veți ieși din aceste vremuri de încercare în care vă aflați deja de ceva vreme și veți intra în epoca iluminării. Vă veți continua călătoria de ascensiune cu mai multă libertate, mai multă bucurie și mai multă iubire decât oricând înainte.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.