marți, 16 mai 2023

Îmbrățișarea Noului

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Mulți dintre voi descoperiți o schimbare neașteptată în viața voastră – în special la locul de muncă sau acasă. Ceva ce ați sperat, dar la care nu v-ați așteptat. Sau ceva la care nici măcar n-ați sperat. Această schimbare este direct legată de noua voastră lume. 

Acolo unde ați trăit sau lucrat cândva sau cu cine ați interacționat a avut legătură cu salvarea lumii și să-i ajutați pe cei care urmează să-și găsească calea dincolo de 3D. Acum, că v-ați încheiat acele activități, este timpul să vă concentrați asupra nevoilor și intereselor voastre. Ceva ce mulți dintre voi ați ignorat de eoni. 

Acesta este momentul și viața voastră. Este un concept care produce frică în mulți pentru că pare contra-intuitiv spre deosebire de cine credeați că sunteți sau că aveați nevoie. Vi se prezintă noi activități, locuri în care să trăiți și interacțiuni, dintre care unele par corecte, în timp ce altele sunt imediat respinse ca nefiind cine sunteți sau nu atât de interesante. 

Vreți să obțineți acele obiecte, activități, locuri de muncă și locuri care vă aprind fantezia. Dar noi, cei din Univers, am profețit că veți trece de la o activitate la alta, așa că, sunteți îngrijorați de faptul că activitățile aparent permanente cum ar fi un alt loc de muncă sau o casă nouă, vor fi temporare. 

Din cauza epuizării voastre, nu aveți energie pentru o schimbare temporară. Nu puteți renunța la ceva ce se simte în mare parte potrivit pentru ceva care poate fi greșit în câteva zile sau luni. În plus, ființa voastră interioară pare să se simtă confortabil cu această nouă schimbare, această schimbare semnificativă în viața voastră. 

Ce se va întâmpla dacă nu acceptați această schimbare neașteptată? Nimic. Pot apărea alte schimbări. Dar, dacă asta este direcția voastră cheie, acele schimbări vor fi strâns legate de această piesă. De exemplu, vi se oferă o slujbă de vis într-o altă comunitate, dar să vă mutați acum pare prea precar. Așa că, rămâneți acolo unde sunteți doar ca să primiți o altă înghiontire în aceiași direcție sau una similară câteva luni mai târziu și tot așa până vă revendicați baza. 

Când v-ați inițiat tranziția în această viață, directiva voastră interioară a fost să ajutați Pământul să treacă de la frică la iubire. A doua voastră directivă a fost să neteziți calea pentru acele valuri care urmează după voi. V-ați îndeplinit ambele roluri. Este timpul să vă găsiți pacea și bucuria. Niciuna dintre acestea nu sunt probabile dacă rămâneți în formatul pe care l-ați creat ca să finalizați primele două directive interioare. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă cu noi directive interioare. La ce ați visat? Poate fi acel vis împlinit în mediul vostru fizic actual? Dacă da, nu veți avea oportunități noi care să pară contra-intuitive, dar care să se simtă interesante. Alții dintre voi, descoperiți că visele voastre sunt împlinite în moduri cu totul neașteptate. Nu așa cum ați fi crezut că este interesant sau probabil cu doar câteva săptămâni în urmă, ci incitant – și puțin înspăimântător. Ca și cum totul se mișcă prea repede și, totuși, nu suficient de repede. Ca și cum oportunitatea este mult prea bună ca să fie adevărată, dar se simte potrivită, cu toate acestea, vă abordați decizia. 

Unii dintre voi nu veți îndrăzni să faceți saltul. Acest lucru este de așteptat pentru că aventura pare prea mult, prea devreme sau înșfăcând aventura s-ar putea să renunțați la prea mult. Acest lucru este adevărat într-o anumită măsură, pentru că ceea la ce renunțați sunt multe bucurii din lumea 3D – prieteni, familie, colegi de muncă sau o comunitate care părea în mare parte potrivită, dar nu completă, pentru că ați continua să vă doriți ca asta sau aia să extindă acel sentiment în mare parte corect. 

Sunteți o ființă nouă, într-o lume nouă, cu o nouă provocare incitantă care are puțin de-a face cu lumea voastră 3D și are totul de-a face cu noua voastră ființă. Această aventură este componenta cheie a noii voastre vieți. Puteți decide să ”săriți” această aventură, dar dacă este potrivită pentru voi, vi se va oferi aceiași aventură sau una similară în câteva zile. Pentru că această aventură este scheletul, dacă vreți, al noii voastre vieți – cheia noii voastre lumi. 

Poate sunteți prea speriați să o acceptați acum, dar nu veți fi mâine, luna viitoare sau chiar anul viitor. Este un proces de creație. Odată ce vă găsiți comunitatea – ceea ce ar putea însemna un nou loc de muncă, casă sau locație, viața voastră va începe să prindă aripi care să vă ofere această bucurie și această bucurie și așa mai departe. 

Acest schelet al noii voastre vieți va continua să vă fie oferit până când îl acceptați. Un schelet aproape amorf care este noul vostru cadru de viață. Fie că pare contra-intuitiv sau imposibil, voi v-ați creat acest cadru ca să vă începeți noua viață în afara 3D. 

Dați-vă voie să vă ascultați inima în locul logicii. Această schimbare nu are nimic de-a face cu logica 3D, dar are totul de-a face cu entuziasmul chiar și cu o urgentare pe care n-ați mai simțit-o de multă vreme. Acesta este visul vostru care începe să se împlinească. Acesta este noul vostru cadru. Lăsați acel gând să plutească în ființa voastră înainte să decideți. Și știți că decizia voastră va fi corectă pentru voi – inclusiv să nu vă aruncați imediat în această nouă viață. 

Poate că aveți nevoie de mai mult timp în actualul vostru mediu fizic sau de muncă. Nu contează; trebuie să vă urmați vocea interioară, inclusiv vocea care vă transmite că este prea înfricoșător pentru voi să vă schimbați acum. Dar dacă această acțiune este noul vostru cadru interior, aceiași oportunitate sau una similară vă va fi prezentată din nou și din nou până când, în cele din urmă, veți decide că aveți nevoie de această oportunitate mai mult decât de securitatea a ceea ce a fost. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catrea rticolul original

Foto June Blooms Photography - Fine Art Landscapes

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.