duminică, 21 mai 2023

Contează ceea în ce crezi?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian 9D și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna interesați de ceea în ce alegeți să credeți acolo pe planeta Pământ. Trebuie să recunoașteți față de voi înșivă că sunteți bombardați în mod constant cu privire la ceea în ce ați putea crede. Puteți crede că atât de multe lucruri sunt adevărate și care doar vă vor limita și înăbuși avansarea și evoluția, și puteți crede în oameni care par foarte siguri pe ei înșiși, foarte încrezători în credințele lor. Puteți, de asemenea, alege să credeți ceea ce majoritatea oamenilor din jurul vostru cred, chiar dacă nu simțiți acea credință ca fiind bună pentru voi, iar cheia este chiar aici. Acesta este punctul de discernământ pe care vă încurajăm cu toții să-l folosiți atunci când vi se prezintă o credință. Trebuie să vă întrebați dacă rezonați cu ea, dacă vi se pare potrivit să vă implicați în acea credință. 

Ce mai mulți oameni nu fac asta și cei mai mulți oameni nici măcar nu recunosc că ceva este o credință atunci când este evident că este. În schimb, cred că este un adevăr și că trebuie să trăiască după el. Odată ce deveniți conștienți de faptul că întrețineți tot timpul diferite credințe, le puteți alege într-un mod mai deliberat. Le puteți alege în timp ce recunoașteți că apare un sentiment atunci când vă este prezentată posibilitatea a ceva. 

Acum, ceva ce noi nu vă putem da, este capacitatea să vă pese suficient de mult de modul în care simțiți să vă urmați sentimentele, dar putem continua să vă spunem cât de important este pentru voi să vă urmați simțirile, sentimentele. Apoi, depinde de voi să vă acordați cu adevărat la ceea ce simțiți și să vă pese suficient de mult dacă vi se pare bine sau nu să ascultați ceea vă spune acel sentiment. Puteți face aproape orice adevărat din experimentarea voastră în acest moment. Aveți acest tip de libertate ca ființă patru dimensională. Prin urmare, doriți să fiți foarte preciși în legătură cu ceea în ce credeți și, totodată, vreți să fiți foarte selectivi în ceea ce-i privește pe indivizii pe care-i ascultați, pentru că credințele, convingerile se pot dezvolta în voi fără ca voi să vă dați seama că dezvoltați acea credință, acea convingere. Ați putea, din nou, să credeți doar că cineva vă prezintă adevărul. 

Până nu veți recunoaște că toate adevărurile sunt adevărate, că toate realitățile există și că voi alegeți dintr-o gamă foarte largă din ele în fiecare moment, nu veți fi în măsură să vă alegeți propriul destin. Și este atât de important pentru voi să faceți asta. Este atât de important pentru exprimarea voioasă a sinelui vostru să recunoașteți că aveți de ales. Puteți alege să credeți că corpul vostru este capabil să se vindece singur de orice sau puteți asculta persoana în halat alb care vă spune că asta sau aia este incurabilă. Puteți alege să credeți că sunteți capabili să accesați toate darurile spirituale pe care le au alți oameni sau puteți alege să credeți că numai câțiva aleși se nasc cu acel tip de abilitate. Puteți alege să credeți că acest Univers este un Univers abundent sau puteți alege să credeți în lipsă, în limitare, într-o plăcintă finită din care toată lumea își ia felia. 

Depinde în întregime de voi. Voi sunteți cei care creați toate acestea chiar acum, pentru evoluția voastră și pentru distracția voastră. Așa că, vă recomandăm să alegeți o cale care să implice o evoluție plină de bucurie a conștiinței voastre, pentru că acea oportunitate stă întotdeauna în fața voastră, dar întotdeauna va fi una pe care voi va trebui să o alegeți, în care trebuie să credeți ca să devină adevărată în realitatea voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.