vineri, 12 mai 2023

Cum să deveniți Ambasadori ai Tărâmului E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Întotdeauna căutăm să ne conectăm cu cât mai mulți oameni pentru că știm că acolo, pe Pământ, este nevoie de o mai mare conștientizare a fraților și surorilor voastre extraterestre care se află acolo, în ceruri, împrăștiați în întreaga galaxie și în univers. Este nevoie de mai mulți ambasadori, mai mulți dintre cei a căror călătorie este să conecteze conștiința umană cu conștiința e.t. deoarece pentru voi este o modalitate să vă expansionați conștiința. Este o modalitate pentru voi toți să creșteți, să evoluați. Să cunoașteți orice ființă extra-terestră este ca și cum ați ajunge să vă cunoașteți un alt aspect al vostru înșivă. 

Nu este vorba despre informațiile pe care noi vi le putem oferi și nici despre tehnologia pe care v-o putem oferi. Totul are legătură cu faptul că puteți deveni mai mult ceea ce sunteți și, da, să aveți experiențe e.t. vă oferă ceva distractiv de împărtășit cu alți oameni și veți fi transformați de acele experimentări. Dar, într-adevăr, cel mai bun mod să cunoașteți e.t. care sunt peste tot în jurul vostru, este ca mai întâi să vă cunoașteți pe voi înșivă. Disponibilitatea să vă examinați pe voi înșivă, să vă examinați viața, gândurile, credințele și așa mai departe, este cheia să deveniți o ființă mai înalt vibrațională, iar atunci când vă ridicați vibrația, vă aliniați cu conștiința e.t. precum și cu ajutorul pe care vi-l oferim în orice moment. 

Ne place să vedem că unul sau mai mulți dintre voi își manifestă interesul pentru alte ființe care se află acolo undeva, dar vrem, totodată, să recunoașteți și că tot ceea ce căutați se află și în voi, iar angajându-vă în această călătorie interioară este cea mai bună cale să vă aliniați cu mai multe experimentări care vor avea loc în afara voastră și cu ființe în alte corpuri sau colective non-fizice așa ca noi. 

Pe măsură ce vă deconectați dispozitivele și vă acordați la ceea ce se petrece în interiorul vostru, va fi întotdeauna ceva remarcabil de câștigat din acea călătorie. Dacă nu vă place meditația sau credeți că nu sunteți buni la ea, atunci nu puneți acea etichetă pe ea. Spuneți-vă, în schimb, că mergeți în interiorul corpului și conștiinței voastre să căutați viață inteligentă, să căutați conștiință e.t. Voi sunteți cei care vor putea conecta punctele pentru atât de mulți dintre semenii voștri și ei vor fi mai bine serviți dacă au învățători care au făcut ei înșiși acest lucru. 

Nu este suficient doar să accesați informațiile pe care le puteți apoi împărtăși cu alți oameni. Nu este suficient ca doar să le spuneți altora ce credeți voi. Trebuie să deveniți întruparea vie a unei ființe deplin integrate și aliniate. Asta este ceea ce vă face să luminați atât pentru e.t. cât și pentru oameni și, în timp ce priviți acum în afara voastră și observați starea lumii, este clar că să aveți mai mulți dintre voi care să fie pregătiți să conducă, care să fie pregătiți să ducă omenirea în dimensiunea a cincea, este necesar. 

Este momentul vostru să deveniți ființa umană auto-actualizată care întotdeauna ați fost, și aveți încredere în noi când vă spunem că veți primi multă atenție de la e.t. care se află în navele de pe cerul vostru chiar acum, doar pentru că ați făcut efortul, doar pentru că v-ați întors atenția spre interior ca să vedeți ce puteți găsi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.