marți, 30 mai 2023

Faza voastră de Cadru

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Schimbările prin care treceți nu sunt neapărat ușoare. Nu pentru că schimbările sunt greșite, ci pentru că sunt în afara zonei voastre de confort. De-a lungul vieții voastre ați avut așteptări cu privire la ceea ce ar trebui să obțineți sau să aspirați să obțineți și când. Dar această schimbare nu urmează un model 3D sau orice alt model pe care l-ați conceput până acum. O schimbare care uneori probabil se simte potrivită și foarte greșită alteori. Expresia ”Ce fac?” vă apare probabil zilnic în gând. 

Totul se mișcă atât de rapid cu puțină chibzuire sau pregătire. Vă simțiți de parcă ați fi biciuiți mental. Este asta, nu asta, nu asta – totul în câteva zile sau ore. Și sunteți epuizați. Parcă este prea mult – și adeseori, ca o greșeală. Chiar dacă vă urmați vocea interioară, nu se simte la fel de corectă ca multe dintre momentele voastre 3D. Posibila voastră corectitudine este urmată de multe calificative de ”sper”. Și foarte puține certitudini. 

Cumva, acele incertitudini sunt eliminate pe măsură ce vă împingeți înainte, cam la fel ca atunci când v-ați inițiat munca interioară cu luni sau ani în urmă. Știți că trebuie să o faceți, dar să ajungeți acolo, oriunde ați fi, nu se simte întotdeauna confortabil sau corect. 

Pentru că sunteți pe calea voastră unică, nimeni nu vă poate asigura că ceea ce faceți este corect – inclusiv voi în acest moment. Noua voastră direcție este atât de în afara zonei voastre de confort 3D încât nu puteți înțelege de ce sunteți atât de deciși să faceți sau să fiți asta. 

În același timp, pe măsură ce vă mutați în acest spațiu nou, piesele care par copleșitoare cad la locul lor cu un efort limitat. De parcă așa ar fi fost menit să fie – sau sunteți extrem de norocoși. Această fază este atât de contraintuitivă încât nu aveți energie să vă împotriviți directivelor voastre interioare așa cum ați fi făcut cu câteva luni în urmă. Logic, noua voastră direcție se simte probabil greșită, dar în interiorul vostru este un sentiment de potrivire pe care nu-l puteți înțelege.   

Veți fi mulțumiți de această acțiune sau gând? Vor străluci soarele și stelele mai puternic pentru că v-ați mișcat în direcția corectă? Răspunsul este un răsunător da – poate nu în prima zi, ci pe măsură ce creșteți în ceea ce deveniți. Cumva, ca și cum ați construi o casă nouă. Odată ce cadrul este la locul său, casa pare mai mică și mai puțin primitoare decât părea în schițele preliminare. Dar pe măsură ce noua ta casă se umple de pereți, podele și decor, îți place ce ai construit. 

Sunteți în stadiul de cadru, așa că, noua voastră direcție pare mai puțin decât v-ați imaginat. ”Am renunțat la toate pentru asta?” va fi refrenul obișnuit până când noul vostru schelet nu va fi scos la lumină. Sunt părți ale vieții voastre actuale care vor rămâne în inima voastră – sentimentele voastre de bucurie în acel moment din viața voastră. Dar ați trecut de acel moment. 

Citirea unei cărți cu paragrafe v-a oferit o mare bucurie, deși este imposibil să simțiți aceiași fericire citind aceiași carte ca adult. Ați încheiat-o cu 3D în toate aspectele ființei voastre. Nu mai puteți experimenta sau simți profund altceva decât confort, așa cum este adevărat și pentru un pantof vechi. Sunteți pregătiți acum să participați la bal și aveți nevoie de pantofi diferiți. 

Noul a apărut și viața voastră anterioară nu mai există. Dați-vă voie să știți acest lucru în această fază incomodă, în timp ce vă mutați în noul vostru schelet. Lumea veche a dispărut pentru voi și pentru oricine dorește să treacă dincolo de 3D. 

Lumea voastră se va simți străină până când veți experimenta bucurie, pe măsură ce noul vostru schelet devine cadrul noii voastre vieți. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.