joi, 1 iunie 2023

Înainte să vă întoarceți la lumea haotică exterioară

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am adunat atât de multe date prin observarea voastră și prin interacțiunile noastre cu voi și dorim să știți că energiile pe care le-am co-creat cu alții pentru voi sunt personalizate în mod unic ca să vă aducă exact ceea de ce aveți nevoie ca să treceți la următorul nivel de conștiință. Cu toții faceți pași înainte în evoluția voastră spirituală, indiferent de cum ar putea arăta în viețile voastre de zi cu zi și, din când în când, simțiți că sunteți pregătiți să treceți la un alt nivel care vă va da posibilitatea să accesați diferite entități și diferite experimentări. De asemenea, căutați să accesați mai mult din adevăratul și întregul vostru sine. După cum mulți dintre voi știți, faceți asta intrând în interiorul vostru, dar intratul înăuntru, va rezulta în cele din urmă în ieșitul vostru în exterior și interacțiunea cu ”lumea reală”, cu sau fără ghilimele. 

Trebuie să puteți să luați acea pace interioară pe care o găsiți în starea voastră de meditație și să o aduceți în lumea în care trăiți. Trăitul în lume poate părea haotic dacă sunteți prinși în haos. Poate părea că sunteți prea sensibili la această lume și pentru această lume dacă nu vă mențineți acea vibrație înaltă în timp ce interacționați cu alți oameni și mergeți în alte locuri. Datorită acestui fapt, acumulați și voi mai multe date pe măsură ce vă continuați călătoriile în interior. 

Descoperiți cum să accesați starea de-a fi, vibrația în care doriți să fiți în timp ce interacționați cu cineva care poate fi într-o dispoziție proastă sau poate doar are o zi proastă sau o viață proastă. Și asta devine treaba ta. Este treaba ta să fii acel tu care vrei să fii indiferent de ceea ce se petrece în afara ta și indiferent cu cine interacționezi în orice moment. 

Dacă le dai voie altora să decidă care va fi starea de spirit din încăpere sau cum va fi situația, atunci ți-ai pierdut busola interioară și îi dai voie cuiva să-ți ia acea pace interioară. Și apoi trebuie să te întorci la planșa de desen, cum s-ar spune, și trebuie să ștergi ceea ce trebuie să ștergi și trebuie să dai drumul la ceea ce trebuie să dai drumul. Uneori trebuie să vă întoarceți în atelier pentru unele reparații înainte să vă acordați o nouă șansă să interacționați cu lumea exterioară și asta este în regulă. Acest lucru este normal și natural având în vedere unde vă aflați în ascensiunea voastră. Vă asumați din ce în ce mai multe provocări astfel încât creșterea voastră să poată fi exponențială, astfel încât să puteți vedea rezultatele pe care vreți să le vedeți și să le simțiți în voi. 

Modul în care vă simțiți în interior este adevăratul barometru al modului în care vă descurcați ca individ. Nu veți vedea rezultate imediate în lumea exterioară, în general vorbind. În mod obișnuit va dura ceva timp și va fi nevoie de-o oarecare practică din partea voastră ca să începeți să vedeți reflectarea exterioară a ceea ce ați făcut în acele momente liniștite de meditație când vă accesați bucuria, pacea și iubirea care sunteți cu adevărat. Acordați-i puțin timp și acordați-le și celorlalți timp să vă ajungă din urmă și să vă reflecte acea vibrație. Și, între timp, nu vă fie teamă să ieșiți în lumea exterioară ca să descoperiți unde mai este nevoie să faceți ceva, la ce mai trebuie să dați drumul. 

Pe măsură ce îndepărtați toată rezistența, toată frica și toate judecățile, tot ceea ce a mai rămas este iubirea necondiționată care sunteți cu adevărat și care a fost întotdeauna scopul și țelul vostru în această viață. V-a luat doar ceva timp să vă dați seama de asta și este nevoie de puțin mai mult timp să puneți această cunoaștere în practică.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.