vineri, 23 iunie 2023

Ce să faceți acum că energiile Solstițiului au sosit

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.  

Suntem foarte mulțumiți de modul în care vă percepem pe toți că gestionați energiile Solstițiului. Am fost martori la actualizările și activările care au avut loc în atât de mulți dintre voi acolo, pe Pământ, și știm că deschiderea voastră față de aceste energii a făcut o diferență. Sunteți ca niște receptori umblători atunci când sunteți treziți și conștienți și atunci când sunteți deschiși să mergeți mai departe de punctul în care vă aflați acum în călătoria voastră, în evoluția voastră. Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru voi toți care sunteți treziți să vă faceți timp să vă odihniți și relaxați și să vă oferiți ceea ce aveți nevoie ca să prosperați în corpurile voastre fizice. Nu vă obligăm ca toți să faceți o vizită la spa și să faceți tratament după tratament, dar știm că știți de ce aveți nevoie ca să funcționați la acel nivel de prosperitate. 

Ați trecut prin multe în această viață și nu ați fost întotdeauna la fel de dispuși să curgeți cu fluxul așa cum sunteți acum. O parte din acea rezistență din corpul vostru este încă eliberată, epurată în acest moment și de fiecare dată când treceți printr-o altă epurare vă faceți mai disponibili energiilor cum ar fi aceste energii de Solstițiu și Sursele de Energie care au fost atât de frumos împerecheate cu ele. Vă sugerăm să vă acordați ”timpul pentru mine” atât de necesar ori de câte ori puteți. Vă sugerăm să vă gândiți la îngrijirea de sine și la ce înseamnă asta pentru voi. Vă încurajăm să vă oferiți mai mult din aceste lucruri pentru că știm că funcționați mai bine ca receptori, canale atunci când totul este clar și curat și când energia voastră este la capacitate maximă. 

Vă sugerăm din când în când să vă hidratați și să consumați mai multe fructe și legume, așa cum orice părinte ar face, și vrem să știți că este nevoie de o mai mare grijă de sine în ceea ce privește ce puneți în corpul vostru. De asemenea, este nevoie să fiți mai atenți atunci când trebuie să vă forțați să faceți ceva sau să vizitați pe cineva și să renunțați pe moment la acele obligații. Acordați-vă o pauză, acordați-vă un răgaz. Îl meritați. Aceste energii sunt intense și vă pot face să dormiți mai mult sau mai puțin. Depinde, într-adevăr, de persoana voastră. Știm că toate acestea sunt valabile pentru fiecare dintre voi. Ne veți uimi cu ceea ce faceți acum, cu câtă energie rulați prin corpurile voastre și cu ceea ce faceți cu ea. 

Știm asta pentru că vă cunoaștem foarte bine ca membri ai Colectivului Trezit și suntem foarte fericiți să spunem că ne simțim ca niște părinți mândri de voi. Vă iubim atât de mult și vrem doar ceea ce este cel mai bine pentru voi. Știm că aveți libertatea să folosiți energiile pe care le primiți acum să creați lumea în care doriți să locuiți și vom continua să vă susținem pe fiecare dintre voi în această strădanie. Fiți buni cu voi înșivă și asta vă face să fiți mult mai ușor buni și cu alții. Aduceți-vă aminte cine sunteți cu adevărat și că vă aflați acolo ca să existați ca Surse de Energie în corpuri fizice și, prin urmare, nu trebuie să forțați nimic, trebuie însă să vă amintiți să vă relaxați și să primiți în mod regulat.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.