joi, 15 iunie 2023

Spirala ascendentă pe care vă aflați și ce înseamnă asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem extrem de satisfăcuți de progresul vostru acolo pe planeta Pământ, în timp ce continuați să mânuiți în mod strălucit energiile care vă sunt trimise. Știm că sunteți în stare să faceți mult mai mult decât faceți în prezent, și știm că și voi știți asta, și, totuși, suntem satisfăcuți de punctul în care vă aflați și vă invităm să vă alăturați nouă în acest sentiment de satisfacție. Întotdeauna va fi altundeva unde să mergeți. Întotdeauna vor fi mai multe daruri de deblocat și întotdeauna vor fi mai multe experimentări pe care să le aveți, dar trebuie să aveți răbdare și trebuie să acceptați punctul în care vă aflați ca să vă relaxați suficient și să vă deschideți la ceea ce ați cerut. 

Noi, și alții ca noi, vom continua să vă bombardăm cu energii, activări, actualizări și descărcări și vom continua să vă invităm să vă alăturați nouă în frecvențele mai înalte, dar nu suntem nerăbdători cu niciunul dintre voi și vedem totul ca pe un progres pentru că totul crează mai multă expansiune în Sursă și, prin urmare, mai multă expansiune în noi toți. Când încercați să faceți ceva pentru prima dată și treceți prin acele faze de încercare și eroare, nu deveniți mai buni în ceea ce încercați să faceți cu fiecare încercare? Nu vă perfecționați o abilitate? Și nu veți aprecia atât de mult produsul finit pentru că ați trecut prin toate acele încercări de a-l obține exact așa? 

Când vă spunem că vă aflați pe o spirală ascendentă, o spunem literalmente la propriu. Nu vă mișcați în linie dreaptă pentru că într-o linie dreaptă nu există expansiune. Într-o spirală există expansiune și vă ridicați treptat pe voi înșivă prin toate aceste experiențe pe care le aveți, chiar și prin ceea ce ați defini ca eșec sau greșeală. Pentru că v-ați asumat atât de multe în această viață, nu puteți să creșteți decât exponențial și creșterea voastră va continua, fie că o faceți conștient sau nu. Așa că, nu trebuie să vă faceți griji pentru cei care sunt încă adormiți. Ei crează și se expansionează și vă inspiră și pe voi. Ei își joacă rolul și servesc unui scop, iar voi îi puteți ajuta să se trezească. 

Vă vedem pe tot mai mulți dintre voi accesând energiile care vă sunt disponibile ca să-i ajutați pe alții să se trezească sau să avanseze în trezirea lor. Asta este ceea ce vedem chiar acum și ne face să simțim acest sentiment de satisfacție. Vrem să știți că vă vedem și vă simțim. Vă recunoaștem și știm că tot potențialul din interiorul vostru va fi realizat. Vă invităm să vă bucurați mai mult de această călătorie pe spirala ascendentă pentru că este una dintre modalitățile prin care puteți să vă folosiți liberul arbitru. Puteți alege să fiți duri cu voi înșivă sau puteți alege să vă recunoașteți și să vă bucurați de călătorie. Faceți mai des această alegere și veți trăi o viață plină de bucurie, libertate, iubire, pace și creativitate și asta este ceea ce vrem pentru voi toți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.