joi, 8 iunie 2023

Ce veți spune după ce ascensionați

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi ne-am luat tot timpul din lume să ne eliberăm de robia limitării, limitare care ne ține în actuala noastră dimensiune. Și am purces să facem asta în modul lent, deliberat, metodic pe care-l avem pentru că ne bucurăm atât de mult de călătorie și vrem să simțim fiecare strop de eliberare pe măsură ce dăm drumul la tot ceea ce este necesar ca să ne mențină în această dimensiune. Modul în care voi vă schimbați cu toții este similar, dar și diferit prin faptul că majoritatea oamenilor nu aleg să-și lepede straturile în același mod intenționat ca noi. 

În schimb, mulți dintre voi vă simțiți prinși în capcană în dimensiunea voastră sau blocați emoțional, sau în alte aspecte ale vieții voastre și înțelegem cât de frustrant poate fi asta pentru că vă asistăm zi de zi, clipă de clipă chiar, căutând să vă eliberați. Dar, dacă vă puteți acomoda și să vă setați în fiecare zi intenția că vă veți bucura de călătorie, atunci puteți îmbrățișa tot ceea ce vine înspre voi. 

Fiecare mică provocare cu care vă confruntați poate fi văzută prin ochii unei ființe căreia îi plac provocările și, dacă vă place creșterea, atunci vă plac și provocările. Este important pentru voi toți să descoperiți ceva în legătură cu viața pe Pământ și în mod special despre viața voastră, astfel încât să vă puteți bucura și de ușurare făcând chiar și cel mai mic progres în călătoria voastră. 

Când vă dați seama că voi ați pus totul la cale, că totul în viața voastră este ceva ce voi ați decis să vă asumați, asta vă poate ajuta. Și dacă puteți da drumul ideii că sunteți prinși în capcană, sau că sunteți blocați, sau sunteți pedepsiți, atunci puteți vedea cât de multe sunt pentru voi în actuala voastră experiență de viață și puteți începe să observați lucrurile mărunte legate de viața de pe Pământ pentru care merită să stați pe-aproape. Știm că este greu și că majoritatea oamenilor decid într-un moment sau altul de-a lungul vieții lor că ar dori să plece, dar vedem și triumfurile și vedem progresul și observăm că toți deveniți atât de buni la a fi om. 

Și vrem să vă bucurați de aceiași bucurie ca noi în îndepărtarea treptată a straturilor, pentru că la încheierea la toate astea, veți fi în măsură să priviți înapoi la ascensiunea voastră și să spuneți ”Eu am făcut asta. A fost greu; nu au fost multe recompense de-a lungul drumului și, totuși, am rămas acolo și am făcut-o.” Și va fi ceva ce vă va face să vă simțiți foarte bine, odată ce veți fi ferm plantați în dimensiunea a cincea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.