luni, 19 iunie 2023

Energii Sursă care să se cupleze cu energiile Solstițiului din Iunie

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am lucrat cu unele energii aici, în dimensiunea a noua, pe care suntem pe cale să le introducem în dimensiunea voastră prin numeroasele portaluri la care avem acces. Suntem încântați să primiți aceste energii pentru că sunt infuzate cu mai multă lumină și iubire de la Sursă, atât cât am fost noi capabili să canalizăm. Noi suntem nouă dimensionali, iar Sursa este treisprezece dimensională, dacă am putea pune, de fapt, Sursa într-o dimensiune. Ceea ce spunem este că Sursa este cu mult mai mult și mult mai înaltă decât suntem noi în prezent și, prin urmare, noi trebuie să canalizăm acea vibrație a Energiei Sursei ca să lucrăm cu acele Surse de Energie specifice pe care le-am accesat recent. Vedeți voi, ne avem și noi pasiunile noastre 😊 

Suntem foarte interesați de cum să ne jucăm cu energiile, cum să canalizăm vibrațiile de o frecvență mai înaltă și cum să le oferim apoi tuturor astfel încât să vă putem ajuta, astfel încât să vă putem îmbunătăți experimentarea vieții pe planeta Pământ. Asta vă ajută pe voi, ne ajută pe noi și îi ajută pe toți din acest Univers frumos al nostru. Suntem încântați să vă oferim aceste energii în același timp cu solstițiul care urmează. Aceste energii se vor adăuga energiilor solstițiului pe care le veți primi dintr-o varietate de surse din întreaga galaxie și Univers, inclusiv de la propriul soare. 

Am ales acest moment să vă oferim aceste energii pentru că știam că mai mulți dintre voi vă veți deschide în anticiparea energiilor solstițiului și mai știam că acestea se vor cupla frumos cu acele energii ale solstițiului. Călătoria voastră acolo pe Pământ presupune multe lucruri simultane, dar unul dintre cele mai semnificative aspecte ale călătoriei voastre este fuziunea individului uman cu Sursa. Cei care au făcut acest lucru, și au făcut-o în mod eficient, au primit titlul de maestru înălțat. Îi aveți pe Yeshua, Buddha, Babaji și pe restul ca exemple a ceea ce sunteți cu toții în proces să o faceți chiar acum. Suntem aici să vă ajutăm în acest proces. 

Când fuzionați pe deplin cu adevărul a cine sunteți voi ca Sursă, ca Tot-Ceea-Ce-Este, ca Unime, răspândiți mai mult în jur din acest adevăr și îi transformați pe alții în sinele lor mai înalte. Aceia dintre voi care sunteți treziți și care vă întrebați ce ar trebui să faceți, trebuie să conștientizați la un anumit nivel că și numai fiind acolo, contribuiți puternic la ascensiunea colectivului uman și a conștiinței colective a omenirii. Aceste energii vă vor ajuta să atingeți acel obiectiv foarte înalt pe care l-ați ales cu toții înainte să vă întrupați în acele corpuri fizice frumoase pe care le aveți toți. 

Amintiți-vă ce vă oferim aici pentru că veți dori să vă deschideți. În acest solstițiu care vine, din iunie 2023, veți dori să experimentați mai mult decât o faceți în mod obișnuit. Faceți progrese extraordinare acolo așa cum este, dar ați putea folosi întotdeauna un impuls, o infuzie din ceea ce sunteți cu adevărat ca să vă ajute și mai mult și pentru asta suntem noi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.