joi, 15 iunie 2023

Etichete, Excelență, Handicapuri și Noul Pământ

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Vom vorbi astăzi despre mai multe modificări viitoare în realitatea voastră percepută. Pentru că aceste modificări au atât de mult de-a face cu convingerea voastră în legătură cu ele și așteptările de la ele cât au de-a face cu faptele concrete. Pe măsură ce înaintați pe calea voastră a Trezirii, veți descoperi că lumea voastră nu este atât de ”tare ca piatra” pe cât ați crezut cândva. 

Parte din iluminarea voastră include acceptarea propriei părți în proces – partea asupra căreia dețineți controlul. Este un factor într-o măsură mai mare decât vi s-a spus. Viața trăită de voi astăzi include o realitate colectivă și realitatea voastră percepută. Prin realitate colectivă ne referim la acordul că aceste cuvinte sunt citite/auzite în anul 2023. Prin realitate percepută ne referim la interpretările voastre personale și folosirea acestor cuvinte. Ambele există. Ambele funcționează în viața voastră fizică. 

Ați observat că sunt unii oameni care par să exceleze la anumite lucruri și se pare că așa au fost făcuți. Cu alte cuvinte, este o componentă naturală a structurii lor. În schimb, sunt alți oameni care s-au născut cu anumite ”handicapuri”. Și acestea sunt sau par a fi o componentă naturală a structurii lor. 

Dacă totul a fost o alegere? Pentru că vă spun că alegerile sunt făcute în fiecare ”acum”, iar asta include și la concepție.    

Nu există o ierarhie a oamenilor. Ideea că unii oameni sunt grupați împreună în case pentru cei cu un ”handicap” similar, nu se întâmplă în toate lumile. Întotdeauna există opțiuni. Pe Pământ, anumite ”handicapuri” sunt acceptate ca ireparabile și văzute ca deficiențe. Chiar și așa, în unele cazuri, apar motive pentru lepădarea fătului înainte de naștere. În unele lumi acest lucru ar părea barbar. 

Există și alte moduri de-a privi ”handicapurile”. Unul dintre ele este că, în aceste condiții, corpul este în mod special ales pentru experimentare. Nu numai pentru sufletul care-l locuiește, ci și pentru toți ceilalți care interacționează cu acel suflet. În unele cazuri, astfel de alegeri/(vieți) sunt daruri oferite unui anumit ”altul” care are nevoie de o astfel de experimentare. 

Un alt lucru de remarcat este că vindecarea/repararea este posibilă în lumile în care sistemul medical nu este capturat și/sau stimulat. În aceste lumi, întreaga viață este considerată în egală măsură validă și valoroasă. Aceste lumi invocă metode non-invazive pentru reparare/re-creștere/reînnoirea corpului. Aceste metode ar putea suna miraculoase pe Pământ, dar nu vor suna întotdeauna așa. Într-un anumit moment în Trezirea voastră, specia va accepta o viziune mai echilibrată și mai iluminată în ceea ce privește viața și valoarea. 

Astăzi, toate acestea se învârt în jurul a ceea cu ce persoana este în măsură să contribuie la întreg. Se învârt în jurul datoriilor. Se învârt în jurul ”câștigării existenței”. Se învârt în jurul ”datoriei”. 

Sunt multe lumi care văd toate formele de viață ca pe componente necesare ale țesăturii vieții. În acest fel, fiecare parte este prețuită, hrănită și menținută. 

Acest mod de gândire se găsește în viitorul Pământului. 

De asemenea, cei care excelează sunt văzuți că ei și-au ales excelența. Aceștia sunt asistați și aplaudați, dar nu sunt făcuți ”vedete”. Excelența este văzută ca o alegere, disponibilă oricui o dorește. Poate este o provocare să vă imaginați o lume în care fiecare nivel de competență și frumusețe este văzut ca egal și respectat. Totuși, când programarea încetează și sunteți în totalitate atenți la fiecare dintre componentele vieții – veți recunoaște că fiecare dintre ele deține o frumusețe și o unicitate care este rafinată. 

Ideea comparării și etichetării și ”mai bun” sau ”mai rău” v-au fost predate. Aceste lucruri vor face parte din ceea ce lăsați în urmă pe măsură ce evoluați. 

Imaginați-vă viața când nu sunteți înconjurați de altceva decât de lucruri, oameni și creaturi care vă umplu cu apreciere. Într-acolo vă îndreptați. Fiecare moment va inspira iubire. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 Foto Matt Meisenheimer Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.