joi, 22 iunie 2023

Puterea energiilor Solstițiului din iunie

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

V-am vorbit deja despre energiile pe care vi le oferim ca să mergeți împreună cu energiile solstițiului care vin din toate părțile galaxiei și ale Universului. Aceste energii ale Solstițiului au scopul să vă ajute pe toți să deveniți canale mai bune, canalizatori mai buni de energie pentru voi înșivă și pentru alții. Aceste energii ale Solstițiului au legătură cu deschiderea voastră și deschiderea tuturor canalelor voastre astfel încât să puteți fi receptorii și transmițătorii acelei energii de frecvență mai înaltă care vine și care va continua să vină ca să vă susțină în schimbarea în conștiință. 

Prin urmare, vă recomandăm să vă asigurați că aveți grijă de vehiculele voastre fizice. Beți multă apă și mâncați mai multe fructe decât mâncați de obicei. Mâncați mai multe legume, dar fructele au tendința să vă ofere o mai mare hidratare datorită conținutului lor mai ridicat de apă. Aveți nevoie de asta ca să puteți rula aceste energii de o frecvență mai înaltă care intră și vor continua să intre. 

Corpurile voastre sunt în mod continuu lucrate în timp ce dormiți, astfel încât să poată ține pasul cu creșterea nivelului vostru de conștiință. Învățați și experimentați în planul astral în fiecare noapte în timp ce dormiți, iar conștiința sufletului vostru trebuie să se întoarcă într-un corp care poate gestiona informațiile și energiile care au fost primite în timpul acelor călătorii. Prin urmare, primiți energii tot timpul, dar când există un vârf, o creștere a energiilor pe care urmează să le primiți, aveți nevoie de și mai mult ajutor fizic. De aceea, vă sugerăm ca mai ales în aceste momente, să vă ajutați fizic. 

Noi, și alții ca noi, vom continua să vă oferim energetic ajutorul pe care vi-l putem oferi. Iar voi, drept rezultat, veți deveni canalizatori de energie din ce în ce mai buni. Și nu vorbim doar despre canalizarea pe care Daniel o face aici, cu noi. Vorbim despre canalizarea gândurilor, ideilor, inspirației. Vorbim despre canalizarea credințelor, a sistemelor de credință, a energiilor de peste tot din galaxie care sunt menite să unească, să aducă împreună conștiința umană și extraterestră. Voi întotdeauna canalizați, dar adeseori nu vă dați seama că o faceți pentru că ceea ce canalizați este același vechi, același vechi. 

Când vine vremea să canalizați ceva nou, ceva diferit, ceva mai înalt vibrațional, atunci aveți nevoie de ajutor suplimentar ca să vă puteți descurca cu ceea ce veți primi și cu împământarea, nu numai pentru voi înșivă, ci pentru întreaga omenire. Voi, ca un Colectiv Trezit, sunteți meniți să faceți această lucrare, iar unii dintre voi sunteți. Unii dintre voi vă dați seama, iar alții au stat pe margine așteptând ca ceva să se întâmple. Ceea ce este mare, se întâmplă și sunteți voi și evoluția voastră spirituală. Amintiți-vă că nu trebuie să așteptați ca ceva sau cineva să vină și să vă dea voie să fiți mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat.   

Voi sunteți o Sursă de Energie care se experimentează pe sine într-un corp fizic, iar scopul aici este să experimentați din ce în ce mai mult asta, iar uneori aveți nevoie de aceste îmbunătățiri pe care energiile Solstițiului din iunie, energiile Solstițiului de Iarnă/Vară le oferă. Sunteți pregătiți pentru asta. Așa a fost planificat. Face parte din călătoria voastră, iar aceia dintre voi care sunteți conștienți în călătoriile voastre știți asta. Întâmpinați cu bucurie ceea ce vine și întâmpinați cu brațele deschise, ceea ce vă ajută să primiți mai mult și să faceți mai mult cu ceea ce primiți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi toți.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.