marți, 6 iunie 2023

Schimbarea în cel mai bun/înalt Sine al vostru

Arcturienii prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna încântați să vă asistăm pe oricare dintre voi într-un moment de auto-examinare, chiar dacă nu vă place ceea ce vedeți în voi în acel moment. Conștientizarea este atât de mare și este ceva ce mulți oameni experimentează doar atunci când altcineva le vorbește despre una dintre trăsăturile lor, unul dintre obiceiurile lor sau despre un aspect al personalității lor. Și atunci, de multe ori, răspunsul este să vă simțiți răniți, trădați, atacați și să intrați în defensivă, care, de obicei, se transformă într-o ofensivă. Prin urmare, aceia dintre voi care sunteți dispuși să vă examinați și să fiți sinceri și cinstiți cu privire la ceea ce găsiți, duceți conștiința omenirii la următorul nivel, pur și simplu pentru că sunteți dispuși să vă schimbați.   

Puteți decide să vă schimbați și să întâmpinați totuși dificultăți și obstacole, iar acest lucru s-ar putea întâmpla din diverse motive, dar ceea ce este important este să reveniți în continuare la acea dorință și intenție să deveniți mai mult din ceea ce sunteți, să ajungeți mai aproape de Sursă, o Ființă de iubire necondiționată. Nu trebuie să fiți perfecți ca să fiți Sursă, ci să vreți să fiți în măsură să admiteți că toate aspectele voastre sunt reale și că unele dintre ele este nevoie să fie abordate. 

Acesta este un moment în care să fiți foarte deschiși și sinceri cu voi înșivă, pentru că vă puteți schimba mai repede decât oricând. De curând v-am spus că manifestarea se va petrece mai repede, iar când spunem așa ceva, cei mai mulți dintre voi se gândesc la ceea ce vine spre voi din lumea exterioară, cum ar fi un loc de muncă, un partener, o casă, sănătate fizică și așa mai departe. Dar vorbim și despre voi, despre ființa, sufletul, esența, cea care dă naștere dorinței în primul rând. Voi sunteți o manifestare. Nivelul vostru de pace și armonie interioară este o manifestare. 

Prin urmare, este un moment foarte bun să fiți sinceri cu voi înșivă în legătură cu aspectele în care ați dori să vedeți o oarecare evoluție în continuare și puteți fi imperfecți, pentru că asta vă oferă și posibilitatea să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă. Acum nu este momentul să fiți în negare, nu că ar exista vreun moment bun în care să fiți în negare. Dar cu siguranță, atunci când puteți face astfel de salturi gigantice înainte în cine și ce sunteți, nu vreți să rămâneți blocați în noroi din lipsa dorinței să vă examinați pe voi înșivă cu ochi sinceri. 

Și numai să aveți dorința să vă ameliorați acele aspecte, este ceva care să vă facă să vă simțiți foarte bine. Dacă vreți să fiți o ființă umană mai bună, mai amabilă, mai grijulie și mai afectuoasă, mai iubitoare și mai darnică, și așa mai departe, atunci sunteți deja pe cale să deveniți toate acele lucruri și multe altele. Și, așa cum am spus la început, simțim atât de multă bucurie când îl vedem pe unul dintre voi încercând măcar să devină mai bun prin auto-examinare. Și astfel, aveți, desigur, susținerea noastră și susținerea multor altora în acest moment și tot timpul când căutați să evoluați și să vă apropiați să fiți acolo, pe Pământ, sinele vostru mai înalt în carne și oase. 

Cu toții vă apropiați din ce în ce mai mult pe zi ce trece, dar aceia dintre voi care o faceți intenționat conduceți restul omenirii și asta este ceva pentru care să vă simțiți foarte bine chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.