sâmbătă, 24 iunie 2023

Denunțătorii OZN – Ce este real?

Inelia Benz 

De doi ani încoace, am afirmat că există o narațiune care va fi împinsă asupra populației umane atunci când toate celelalte narațiuni porno de frică vor începe să eșueze. Acea narațiune a început într-adevăr atunci când am menționat că o va face, în 2020. A început încetișor, luându-și avânt. A început cu obișnuirea maselor să vadă ici și colo fragmente și dezinformându-le încet cu privire la adevărata natură a acestor obiecte. 

Am menționat că obiectele sunt reale și am menționat că vor fi detectate în număr tot mai mare de-a lungul acestor ani. Am mai menționat că unele dintre ele sunt ”de-ale noastre”, adică ”umane” din propria noastră civilizație. Motivul pentru care am menționat aceste lucruri, de-a lungul ultimilor trei ani, este că pentru noi relevanța este să fim informați și să nu cădem în narațiunile de frică care vin grăbit și rapid prin mass-media și canalele media alternative. Așteptați-vă să se accelereze. 

Cuvântul însămânțărilor după care să vă uitați sunt: ”necunoscut”, ”amenințare aeriană”, ”distrus”, ”doborât”, ”împușcă-i”, ”îngrozit”, ”frică”, ”neajutorat”. Cuvântul însămânțărilor care urmează sunt: ”raza morții”, ”fascicul”, ”atac” (în special asupra orașelor), ”moarte instantanee”, ”pierderea controlului”, ”pierderea minții”, ”pierderea vieții”. Toate legate, desigur, de ”amenințarea extraterestră”.

Deci, ce se întâmplă cu adevărat aici? 

După cum am menționat mai devreme, aceste obiecte sunt reale. Ce sunt aceste obiecte și de ce le putem vedea acum, fie cu ochii noștri, fie cu ajutorul tehnologiei care este disponibilă oricui, face parte din expansionarea conștientizării prin care specia noastră trece în acest moment. Vizibilitatea acestor obiecte este un lucru firesc pe deplin așteptat și știut că se va întâmpla. La fel cum eclipsele erau știute de câțiva, iar informațiile cu privire la producerea lor erau folosite de regi și autoritățile religioase ca să conecteze o narațiune de control și putere a cerurilor cu o experimentare care nu avea nici o legătură cu regii sau autoritățile religioase. 

Ce sunt acestea, este tehnologie de la oameni și humanoizi, precum și non-umanoizi, specii care sunt puternic legate de Pământ și/sau care fac parte din civilizațiile noastre anterioare de aici. Citiți din nou: 

Ce sunt acestea, este tehnologie de la oameni și humanoizi, precum și non-umanoizi, specii care sunt puternic legate de Pământ și/sau care fac parte din civilizațiile noastre anterioare de aici. 

Toți cei care au ales o experimentare ”putere asupra altora” în timpul divizării anterioare, au fost puși într-o parte a Pământului ”la distanță” să joace nestingheriți acele jocuri. Putem vedea că multe culturi au o istorie a Zeilor sau nave mari care plasează oameni pe Pământ și îi învață cum să mănânce, să vâneze și să supraviețuiască. Avem, de asemenea, multe istorii și tradiții care ne învață o ieșire din ”paradis” sau o ”epocă de aur” care se mai află încă în amintirile noastre colective. 

Ei bine, acele civilizații nu s-au încheiat încă. Au continuat în frecvențele naturale ale speciei noastre, care sunt foarte ridicate. Acum, pe măsură ce construim următoarea experimentare a ”divizării” putem începe să le vedem dispozitivele de monitorizare, navele de transport și tehnologia lor inter-universală. Da. Wow. Într-adevăr. 

Oricine controlează narațiunea pentru aceste viziuni și interacțiuni, controlează călătoria oamenilor care le cred. Este important să nu fim controlați de acele narațiuni. De aceea am mai vorbit despre asta și continui să o fac acum. 

Prin urmare, amintiți-vă: dacă generează teamă și neajutorare, atunci puteți fi siguri că este o narațiune Putere Asupra Altora. Uitați-vă la ea, recunoașteți-o și dați-i drumul. Nu există niciun beneficiu pentru noi să ne angajăm în ea sub nici o formă. Nici măcar să le spunem oamenilor să se trezească și să vadă ce se întâmplă cu adevărat. Doar fiți conștienți de asta și continuați cu faptele voastre bune. Dacă cineva vă întreabă care este părerea voastră personală, împărtășiți ceea ce credeți că este real. Cum ar fi ”Da, acea navă este reală, dar povestea din jurul ei este o minciună pentru că este evident că povestea are rolul să genereze frică și neajutorare, ceea ce este o porcărie totală.” 

Cum răspundem noi, cei care nu ne topim după jocurile de frecvență joasă, legat de obiectele care nu sunt ale propriei noastre civilizații? Ne ridicăm vibrația și ne folosim de abilitățile de telepatie empirică asupra oamenilor și ființelor din spatele timonei. ”Cine ești și ce cauți aici?” Asta întrebăm. 

Dacă ne oferă salvare, bomboane, vindecare și pisoi, le spunem să plece. Dacă vă spun ”suntem aici să te răpim și să experimentăm”, sugerez să le spunem același lucru. 

Dacă sunt încântați de comunicare și ne tratează ca pe niște veri egali, atunci punem mai multe întrebări. Orice am face, nu ne cedăm puterea și dacă în orice moment proiectăm salvatorul asupra lor, ne retragem. 

În perioada în care am existat mai ales și în principal în frecvența fricii, înainte de ”exercițiul de procesare a fricii” și de creșterea frecvenței vibraționale a planetei, aproape toate experimentările cu inteligențe non-umane și OZN-uri le-am avut cu frecvența fricii guvernându-ne reacțiile. Atât de mult încât și o întâlnire voluntară a verilor egali a fost destul de dificilă, deoarece noi veneam din linia noastră de bază de frecvență joasă. Asta se schimbă acum. Dar depinde de noi. Noi suntem cei responsabili de experimentările noastre. 

Prin urmare, fie că este vorba despre un obiect pe cer despre care citiți pe internet, fie despre o experimentare conștientă și personală a noastră pe o navă, fie că este vorba despre o ființă verde înaltă de trei metri în curtea noastră care încearcă să ne spună că este vărul nostru, energia pe care o manifestăm în acel moment va dicta rezultatul. 

Ieșiți din frică și începeți să folosiți inteligența stradală. Dacă ei dictează care este experimentarea noastră, atunci le spunem să plece. Asta include și mass-media și narațiunile media alternative.


Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.