luni, 19 iunie 2023

Faza voastră de construcție

Brenda Hoffman 

Dragilor 

Luați, sau a trebuit recent să luați, decizii care par nepotrivite sau înspăimântătoare. Decizii care nu vă dau prea mult timp de procesare pentru că vin din inima voastră, din ființa voastră interioară. Și în timp ce luați acele decizii, sunteți speriați de noutatea radicală a ceea ce ați decis sau decideți. ”Această decizie îmi va schimba viața în bine sau în rău?”, ”Mă voi simți confortabil cu această decizie peste câteva săptămâni?” Și tot așa, în timp ce încercați să vă procesați deciziile atât cu argumentele pro și contra, cât și cu sentimentele voastre interioare 3D. 

Cel mai probabil, descoperiți un proces de decizie mai simplist care include gânduri cum ar fi ”Acest lucru ar trebui să fie greșit, dar se simte a fi corect”. O nevoie să aveți încredere fără verificarea din partea altora sau a proceselor voastre de decizie anterioare. 

Așa că, vă descoperiți și acceptați noul eu în moduri pe care înainte niciodată nu vi le-ați fi imaginat. Pentru că dacă simțiți îndemnuri care par nerealiste sau atât de noi încât nici măcar nu puteți înțelege de ce vă simțiți așa cum vă simțiți, v-ați accesat inima/ființa interioară. Și, probabil, vă veți complica viața pentru câteva zile sau săptămâni în timp ce stabiliți structura necesară să vă construiți noua viață. 

Nu este întâmplător că decizii atât de neobișnuite fac parte din repertoriul vostru actual, pentru că ceea ce a fost, nu mai este. Sunteți în noua voastră fază de construire/creare. 

Dați-vă voie să curgeți în direcția în care vă duce inima voastră, pentru că dacă acum vă negați această fază, ea se va prezenta într-un mod similar în câteva zile, săptămâni sau luni. Vă creați un nou eu. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Christian Scheiffele 




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.