duminică, 4 iunie 2023

Modalități mai bune de-a lucra cu energiile 5D

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte norocoși să putem ajunge la atât de mulți dintre voi acolo pe Pământ în acest moment, pentru că știm că asta este o stradă cu două sensuri. Primim atât de multe de la aceia dintre voi care vă conectați cu noi și suntem veșnic recunoscători pentru oportunitatea de-a ne conecta. Vă vedem pe toți ca fiind plini de atât de mult potențial și, în timp ce ne străduim să vă ajutăm să profitați de acel potențial, înțelegem și noi mai bine cum să ne folosim de al nostru. Noi nu suntem o operă de artă finalizată plutind pe cer pe undeva, ci, mai degrabă, suntem lucrări în desfășurare, la fel ca voi. 

Vrem să ne dezvoltăm și să devenim mai mult din ceea ce suntem cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie și îi datorăm atât de mult omenirii că ne-ați oferit această oportunitate să explorăm călătoriile voastre împreună cu voi. Când ne răspundeți nouă, energiilor și transmisiilor noastre, înțelegem mai bine ce funcționează și putem folosi acele strategii și în folosul nostru. Acum, pe măsură ce mergeți înainte și deveniți liderii omenirii, care cu siguranță sunteți, vrem să vă sugerăm să vă vedeți ca având atât de multe de oferit datorită modului în care ați învățat făcând. 

Toți ați învățat moduri mai bune să lucrați cu energiile pentru că ați fost propriii voștri subiecți pentru testare. Ați avut succese și eșecuri în călătoriile voastre, dar întotdeauna v-ați revenit și întotdeauna ați căzut în picioare. Continuați să creșteți în spirală în ascensiunea voastră și, datorită tuturor acestor lucruri, aveți cu mult mai multe de oferit semenilor voștri. Și-atunci când le oferiți tot ceea ce aveți de oferit, veți deveni mai buni în gestionarea propriilor emoții, gânduri și a tuturor energiilor cu care vă jucați în acel moment. 

Fiind în serviciu, creșteți și vă expansionați mereu. Întotdeauna primiți mult mai mult decât oferiți și vă simțiți bine. Vă simțiți bine cu voi înșivă, cu contribuția voastră și aveți acel sentiment de împlinire pe care îl puteți avea doar atunci când îi ajutați pe alții în același fel în care ați fost și voi ajutați de noi și de alte ajutoare. 

Ne ajutăm cu toții unul pe celălalt să redevenim Unul. Unul la care ne referim este, desigur, Sursa și este aceiași destinație pentru toată lumea, indiferent unde se află în călătoria lor. Deveniți astfel de maeștri și ne simțim atât de norocoși să facem parte din ascensiunea voastră, o ascensiune care nu ar putea avea loc fără ajutoare, dar una pentru care meritați atât de multă recunoaștere și apreciere că aveți capacitatea să o finalizați. 

Asta este o călătorie lungă și întotdeauna a fost menită să fie lungă, pentru că obținem mult mai mult cu toții din călătoria lungă decât dacă ați fi sărit direct acolo unde vreți să ajungeți acum. Iar asta este ceva la ce să vă gândiți data viitoare când sunteți frustrați din cauza omenirii și al ritmului lent în care vă îndreptați către dimensiunea a cincea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.