sâmbătă, 24 iunie 2023

Ce îi vedem pe oameni făcând în multe linii temporale

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte norocoși să ne aflăm acolo unde ne aflăm acum și recunoaștem acest lucru. Recunoaștem atât frumusețea existenței noastre cât și privilegiul poziționării noastre în acest Univers. Așa cum am menționat, ajungem să primim ajutor și să oferim ajutor altora. Acest lucru ne aduce o imensă bucurie. Știm că mulți dintre voi v-ați deschis să primiți mai mult din ajutorul care a venit întotdeauna înspre voi și mai știm că mulți dintre voi faceți pasul să deveniți ajutoarele care sunteți cu adevărat. 

Modul în care ascensionăm ca Univers este prin alăturare. Prin urmare, orice ce simțiți ca fiind o mișcare de-a vă alătura/uni cu un altul se va simți bine, și orice care este o mișcare înspre separare, segregare, îndepărtare se va simți rău. Ați merge contra curentului dacă ați alege o cale de separare, mai ales în acest moment, dar dacă alegeți o cale a integrării, a reunirii vă veți simți foarte bine. Să vă alăturați/uniți înseamnă că puneți deoparte diferențele. Înseamnă că vă vedeți pe voi înșivă într-altul și înseamnă, de asemenea, că ați accesat mai mult din compasiunea voastră pentru o altă ființă umană. Toate acestea sunt lucruri foarte bune. 

Dacă în acest moment am fi ființe umane care trăiesc pe Pământ, am face o listă cu toate modurile în care am putea să ne alăturăm cu semenii noștri. De asemenea, am căuta modalități în care putem ierta, putem da drumul la rezistență și putem lăsa o parte diferențele astfel încât să fie posibil să ne alăturăm cu o altă ființă sau grup pe care l-am văzut înainte ca dușman. Suntem cu adevărat împreună în asta. Acesta este un eveniment de grup; este o experimentare colectivă pe care o avem. Prin urmare, să vă vedeți mai mult ca membri ai unui colectiv decât ca indivizi, vă ajută enorm de mult. 

Dacă vreți să mergeți cu fluxul și să luați calea mai ușoară, veți căuta și chiar veți crea acele oportunități să-i ajutați pe alții, să vă alăturați cu alții, să vă uniți, să vedeți dincolo de diferențe. Toți puteți să faceți asta și noi am văzut-o. Am analizat acele linii temporale și am văzut exact ceea ce vă descriem aici. De asemenea, știm că niciunul dintre voi care primiți acest mesaj nu trebuie să convingă pe nimeni altcineva să facă același lucru. Când o faceți, vă veți alinia cu lumea și cu colectivul uman în acea lume care face același lucru. Așadar, nu este necesară nici o predică și nu este nevoie de nici o convertire. Așa cum spune sloganul, doar fă-o și vei vedea rezultatele în lumea și în viața ta, iar noi vă garantăm asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.