miercuri, 7 iunie 2023

Câmpul Creației

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul

Sunt lucruri de spus. 

Mulțumesc. 

Ați intrat în câmpul creației pure. Pentru că, într-adevăr, câmpul a fost aici întotdeauna. Totuși, fără ochi care să-l vadă, el nu a existat pentru voi. Asta este o componentă cheie a realității voastre. Este una despre care nu se poate vorbi de destul de multe ori sau în destul de multe feluri. Pentru că sunt infinite moduri în care să fie perceput, așa cum este un număr infinit de ochi în procesul percepției. 

Acesta este motivul pentru care sunt mai mulți rostitori ai Adevărului și mulți dintre ei. Analogia cu grăunțele de nisip de pe plajă este una potrivită. Pentru că nu sunteți doar acest set de ochi care citesc aceste cuvinte pe acest ecran. Numărul vostru se ridică la infinit. 

Însuși actul de numărare este pus în discuție aici, când discutăm despre întreaga creație. Totuși, divagăm. Scopul nostru aici și acum este să vă extindem viziunea asupra potențialelor. Este menit să introducă concepte pe care poate nu le-ați luat în considerare. Cel puțin nu în această ”viață” actuală și în acest ”acum” actual. 

Vom îmbrățișa idei ale creației care vă îmbunătățesc cunoașterea. Deoarece câmpul este copt cu posibilități și potențiale și trebuie doar să fiți conștienți de locația fructului. Odată cunoscut, puteți alege conștient ce tip de fruct vi se potrivește. 

Înțelegeți că creația este continuă. Creația conștientă este cu totul altceva. Am vorbit despre procesul creației și am enumerat metodele. Astăzi vom aborda atributele sale subtile. Acestea sunt componentele mai aparte, precum și ceea ce se întâmplă cel mai des. Voi trăiți într-un câmp. Sunteți o componentă a acestui câmp și, prin urmare, în parteneriat cu alte componente. 

Un exemplu: 

Vă doriți un cornet cu înghețată. Evocați imediat o aromă, loc și metoda prin care să luați în mână acea înghețată. 

Imaginarea voastră implică acum alte lucruri și oameni – o mașină sau o bicicletă sau o plimbare, un magazin de înghețată deschis, cu aroma pe care o doriți, bani ca să o cumpărați, etc. Toate aceste lucruri crează pentru voi un concept de ”timp” în lumea voastră fizică. Cu alte cuvinte, în acest moment dorința voastră de înghețată nu este instantaneu satisfăcută. Elementele necesare trebuie să fie trase și coordonate. 

Aceste lucruri fac parte din lumea voastră fizică. Le acceptați necesitatea. Așteptările voastre se adaptează în funcție de acceptarea voastră a acestor alți factori. Acum practicați crearea cornetelor de înghețată. Nu practicați crearea unor lucruri mai mari. ”Știți” că crearea lor este posibilă, totuși n-ați văzut-o făcută. Nu în mod specific. 

Vom folosi exemplul nostru cu cornetul cu înghețată ca să mergem mai departe. Ați reușit să faceți rost de bani și să rezolvați cu transportul și acum stați în magazin. Sunteți la tejghea. În fața voastră sunt multe varietăți posibile de înghețată – la pahar sau la cornet? Un glob sau două sau trei? Presărată sau învelită în ciocolată sau bezea sau caramel? Vanilie, căpșuni sau ciocolată? Opțiunile sunt nesfârșite. 

Așa funcționează creația, iar voi sunteți acum chiar în pragul actualizării acelei înghețate. Persoana care servește vă spune ”Bine ați venit la Ollies!” ”Cu ce vă pot ajuta?” ”Specialitatea zilei este înghețată de fistic într-un bol!” 

În acel moment, spui ”Oh, nu, mulțumesc. Nu vreau asta. Renunț.” Apoi ieșiți, mergeți acasă și reluați procesul de la capăt? 

Nu. Spui ”Bună! Aș dori cu ciocolată, te rog. Două globuri la cornet. Mulțumesc!” 

Ce se întâmplă cu crearea unor lucruri mari este că nu aveți suficientă practică să faceți asta și de foarte multe ori respingeți posibilitățile care vă ies în față. Apoi reluați tot procesul de la capăt. Așa că, Universul, câmpul creației, nu are de ales decât să se supună instrucțiunilor voastre și să adune din nou laolaltă piesele care vă vor duce acolo unde vreți să ajungeți. Veți fi confruntați cu orice ați cere. 

Dacă în mod repetat cereți aceleași lucruri, procesul trebuie să fie reluat de la capăt. 

Modul în care să evitați acest lucru este să vă exprimați dorința creatoare. Umpleți-o cu emoțiile pe care le veți simți atunci când ea va fi împlinită. Apoi, comportați-vă ca și cum ați fi în acel magazin cu înghețată și vă așteptați să vedeți mai multe varietăți în fața voastră. Apreciați-o pe fiecare pentru ceea ce înseamnă – ați reușit! Înghețata este în fața voastră! În orice moment ochii voștri vor cădea pe cea pe care o doriți cel mai mult. Când se întâmplă asta, alegeți-o! Spuneți da! 

Tuturor acelor alte arome? Zâmbiți și spuneți ”Ahh ... vă văd. Mă anunțați că aroma mea preferată sosește în curând. Vă mulțumesc că ați apărut și m-ați încurajat!” 

Cuvântul de evitat este ”nu”. Lucrul de evitat este o re-luare a procesului. Acestea vor încetini creația. 

Natura subtilă a acestui lucru este ceva ce veți recunoaște în interior. Odată ce o simțiți, vă veți înțelege propriul proces. 

Creația funcționează în același fel pentru toată lumea.

Creația funcționează în același fel de fiecare dată.

Specificul diferă pentru fiecare dintre voi și pentru fiecare creație – cu toate acestea, procesul este identic. 

Mai este un lucru de spus și acesta este următorul. Obiecțiile sunt la fel de creatoare ca intențiile. Obiecțiile sunt adeseori impregnate cu emoție, care este combustibilul oricărui act creator. Asta nu înseamnă să ”nu obiectați niciodată”. Înseamnă să evitați să exagerați cu privire la componentele vieții voastre pe care nu le doriți. 

Este o linie subțire cea pe care mergi, dragul meu om. Pentru că ai fost hrănit cu o dietă de intenții distructive și din cauza acesteia ai văzut rezultate negative. Din nou, cum s-ar spune, folosiți toate astea mai degrabă ca pe o trambulină, decât ca o alegere a culorii pentru ceea ce construiți acum. Sunt cel mai bine înțelese și apoi date la o parte și trecut de ele. În acest fel, contrastul vostru cu Noul Pământ va fi viu și profund simțit. Este unul dintre motivele pentru prezența voastră acum. Să experimentați amploarea bogată a emoțiilor într-o singură viață. 

Vă descurcați foarte bine. Ceea ce se află în fața voastră este uimitor. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Milan Uhrin


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.