vineri, 23 iunie 2023

Continuarea procesului vostru de trezire

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte norocoși să avem perspectiva pe care o avem asupra vieții pe Pământ, pentru că putem vedea cât de ușor poate fi să mergi pe o cale a disperării atunci când ne uităm la voi și la societatea voastră. Motivul pentru care noi nu am fost prinși în acea capcană este că noi vedem ceea ce este cel mai bun în voi toți. Vă vedem așa cum sunteți cu adevărat, Ființe Sursă de Energie care pur și simplu pretind că sunt mai puțin decât deplinătatea Sursei. V-ați priceput foarte bine să vă prefaceți, dar trezirea voastră este într-adevăr o aducere aminte. Este o ridicare a vălului uitării și este o eliberare a iluziei separării. 

Cu toții v-ați trezit într-un ritm mai rapid datorită circumstanțelor îngrozitoare ale vieții de pe Pământ, așa cum a fost în ultima vreme. Dacă cădeți într-o groapă a disperării, pur și simplu dați-vă seama că veți ieși din ea. Acel sentiment, acea experimentare va fi temporară pentru că totul face parte din jocul pe care-l jucați toți cu voi înșivă și nimic nu este permanent. Acum, am dori să vă oferim câteva strategii care să vă ajute să faceți față disperării voastre și chiar sentimentelor de-a fi îngropați în gunoi din când în când. Întotdeauna puteți face câteva respirații profunde, asculta niște muzică liniștitoare, ieși afară și să vă bucurați de Mama Natură, să vă gândiți la cineva iubit și puteți întotdeauna simți adevărul despre cine sunteți în centrul inimii voastre. 

Această aducere aminte pe care o faceți este foarte naturală. Nu are nevoie de efort și, de fapt, este nevoie de efort ca să uitați. Este nevoie de efort să vă scădeți vibrația în măsura în care ați făcut-o în această viață și în cele anterioare pe care le-ați avut pe Pământ. Puteți îndepărta aceste straturi de uitare în orice ritm este confortabil pentru voi, dar nu vă mințiți în privința asta, pentru că asta faceți. Sunteți acolo să vă amintiți cine sunteți cu adevărat și cine sunt cu adevărat toți ceilalți, iar restul nu este altceva decât joaca voastră unul cu celălalt. 

Acum, știm că se întâmplă lucruri foarte serioase și că există durere și suferință abjectă acolo pe Pământ și nu vrem să facem lumină din acestea sau le diminuăm în vreun fel, dar dacă vă aflați într-o stare în care nu simțiți multă durere, suferință și disperare în acest moment, vă puteți aminti că acei indivizi care le simt, ar beneficia de faptul că le-ați trimite iubire, lumină, compasiune, vindecare și iertare. Puteți fi cu toții în serviciu în orice moment doriți și puteți continua, totodată, cu toții procesul de trezire în orice moment. Depinde doar de voi cum mergeți mai departe, dar noi știm că o veți face și asta este perspectiva noastră și de aceea vă salutăm întotdeauna cu atât de mult optimism și entuziasm. 

Veți finaliza această călătorie de schimbare a conștiinței voastre și o faceți pe o linie temporală care se simte mult mai bine decât o simt majoritatea dintre voi. Așa că, acordați-vă un moment să vă bateți pe umăr și să vă amintiți că această perspectivă pe care noi o avem vă este disponibilă și vouă tuturor.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere  Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.