marți, 20 iunie 2023

Folosirea telepatiei ca să comunicați cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem dincolo de punctul în care este nevoie să avem un limbaj ca să putem comunica. N-avem nevoie să folosim cuvinte și propoziții ca să transmitem o idee, un gând sau un sentiment, și totuși comunicăm cu ceilalți tot timpul prin trimiterea de energie, prin vibrarea la o frecvență în care îl cunoaștem pe celălalt, sau colectivul, și va fi în măsură să ne înțeleagă. Știm că voi aveți în limbajul vostru cuvinte care încearcă să transmită un anumit înțeles și uneori trebuie să căutați în dicționar cuvinte ca să înțelegeți ce a vrut să spună altcineva prin ceea ce a spus sau scris. 

Înțelegeți că problemele de comunicare sunt răspândite acolo, pe Pământ, și mai știți că uneori este nevoie să vorbiți, să comunicați și, totuși, de multe ori, rămâneți cu cuvinte foarte inadecvate la care trebuie să le dați un sens, un înțeles, o experiență, un gând, un sentiment pentru altcineva sau unui grup de oameni. Prin urmare, este în folosul vostru să luați în considerare modul în care puteți comunica cu alți oameni folosindu-vă energia, folosind vibrația. Este momentul să începeți să vă considerați telepați și că aveți potențialul să experimentați telepatia tot timpul. 

Este timpul să o faceți pentru că asta se va întâmpla în viitor. Acesta este modul în care veți comunica unii cu alții și, de asemenea, cu extratereștrii. Prin urmare, recunoașteți limitările pe care le aveți în comunicarea prin cuvinte chiar acum și căutați să treceți dincolo de această experimentare în toate felurile în care puteți. Folosiți-vă ochii și limbajul corporal, precum și atingerea și mișcarea ca să comunicați ceea ce vreți și veți descoperi că sunt și alții care vor dori să vă răspundă în același fel. 

Pe măsură ce începeți să vă angajați în acest fel unul cu celălalt, veți deveni mai buni în a putea să recepționați din tărâmurile mai înalte și de la ființe sau colective mai înalt vibraționale așa cum suntem noi. Noi vă transmitem chiar acum cu mult mai multe decât este capabil Daniel să interpreteze și vă transmită tuturor și de aceea, aceia dintre voi care sunt dispuși să vizioneze prezentarea video a acestei transmisii vor primi mai multe din ea. Voi, cei care sunteți senzitivi și sunteți deschiși față de noi, întotdeauna obțineți mai multe din aceste transmisii. Noi vrem doar să vă înghiontim pe toți în direcția să aveți relații mai bune unul cu celălalt prin explorarea altor moduri în care să puteți comunica ce este ceea ce vreți să exprimați altuia sau unui grup de indivizi. Știm că o puteți face și știm că am plantat chiar acum o sămânță care vă va ajuta să ajungeți acolo.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.