luni, 19 iunie 2023

Prosperă cu ajutor din Sirius, Andromeda și Pleiade

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat multe civilizații din această galaxie și chiar din acest univers, pentru că suntem fascinați de viața fizică și ne bucurăm atât de mult să vă urmărim ajungând la concluziile la care ați ajuns. Totodată, ne bucurăm să fim martori la modul în care depășiți adversitățile acolo, pe Pământ, și în toate celelalte lumi în care viața a avut conștiință simțitoare. Prin aceste observări ne înțelegem mai bine pe noi înșine, deoarece suntem toți una, și știm cum să vă servim mai bine pe toți aceia dintre voi care vă aflați în formă fizică. Noi ne aflăm în non-fizic, unde vă putem oferi atât de multe lucruri care sunt intangibile, dar care sunt și neprețuite. 

Vă cerem să simțiți ce este ceea cu ce contribuim (la creșterea/înțelegerea voastră n.t.), pentru că înțelegem că sunt atât de multe care v-ar putea capta atenția acolo pe Pământ și știm că suntem în competiție cu toate felurile de mass-media. De asemenea, dorim ca pur și simplu să intrați mai mult în contact cu capacitatea voastră de-a simți, cu simțurile voastre. Știm că există și energii care vin din Sirius, Andromeda, Pleiade, și așa mai departe, și nu vrem să pierdeți nimic din ele.   

Ceea ce am observat în observările noastre este că viața fizică vrea să supraviețuiască și, la un moment dat, vreți să treceți dincolo de doar supraviețuire. Vreți să prosperați. Prosperarea este definită diferit de ființe diferite. Unele caută să prospere financiar, altele spiritual. Unele caută să prospere în relațiile lor, altele în aventurile lor. Nu contează, totul este pentru binele experimentării. Servește întotdeauna Sursei și, prin urmare, celui mai mare și mai înalt bine al tuturor. 

Fiecare este nevoie să se uite la propria viziune despre prosperitate și ar fi, de asemenea, benefic să se uite la ce fac ca să atingă acel anumit stil de viață. Poate examinând ceea ce credeți că trebuie să faceți sau credeți că trebuie să aveți ca să prosperați, puteți vedea unele dintre găurile din unele dintre teoriile voastre și puteți face ajustările pe care în cele din urmă le doriți și este nevoie să le faceți. 

Vă putem spune chiar acum că am observat că sunt atât de mulți care cred că trebuie să fie făcut un fel de sacrificiu pentru a prospera. De-a lungul istoriei au fost ființe care și-au sacrificat libertatea și au sacrificat ani buni din viața lor ca să ajungă la acea viață înfloritoare după definiția lor. Noi spunem că nu este necesar un astfel de sacrificiu și că universul caută echilibrul în el. Prin urmare, puteți face ceea ce doriți să faceți ca să prosperați, iar alții pot face ceea ce ei doresc ca să prospere și nu este nevoie să fie făcute niciun fel de sacrificii, pentru că suntem toți părți ale aceleiași Ființe Unice și fiecare își are dorințele sale înnăscute. 

Prin urmare, pe măsură ce recunoașteți care sunt acele dorințe și vă urmați fericirea, ascultați acea cunoaștere interioară pe care o aveți, deveniți piesa perfectă a puzzle-lui care întotdeauna ați fost meniți să fiți și sunteți în măsură să prosperați indiferent de orice și fără sacrificii, fără să trebuiască să renunțați la vreun aspect al vieții care este, de asemenea, important pentru voi. Dacă aveți vreo astfel de credință care spune că trebuie să faceți sacrificii ca să prosperați, atunci dați drumul acelei credințe și simțiți eliberare în asta. Sunteți meniți să prosperați, ați fost făcuți să prosperați și nimic nu vă stă în cale pentru asta înafară de voi înșivă, nimic care v-ar putea împiedica vreodată să prosperați. Ascultați acea chemare pe care o aveți în voi și faceți orice pași ați vrut să faceți ca să ajungeți în acel loc și vă promitem că veți ajunge acolo.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.