sâmbătă, 10 iunie 2023

Reveniți la Tiparele voastre Divine

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am fost martori la o revenire în mulți dintre voi la tiparul vostru original. Am observat că mulți dintre voi care sunteți treziți v-ați asumat această călătorie destul de conștient și vrem să știți că dați restului omenirii acel exemplu pe care întotdeauna ați intenționat să-l dați. Reveniți la Tiparul Divin pentru omenire pentru că ați deblocat în voi adevărul că sunteți Ființe Divine care se pretind a fi ființe umane în scopul experimentării, creșterii și evoluției. Ați deblocat această cunoaștere în voi într-o varietate de moduri și, odată ce știți acest lucru, nu mai puteți să nu-l știți. 

Veți continua să accesați codurile și informațiile care sunt profund încorporate în ADN-ul vostru ca să vă ajute să deveniți din nou Sinele Divin care sunteți cu adevărat. Sunteți meniți să umblați acest Pământ așa cum Yeshua a făcut-o, așa cum Krishna a făcut-o, așa cum mulți alții au făcut-o. Sunteți meniți să găsiți în interiorul vostru iluminarea pe care Buddha a căutat-o și a găsit-o. Sunteți meniți să umblați așa cum Maeștrii Quan Yin și Saint Germain au făcut-o acolo pe Pământ, iar unii dintre voi știți asta. Voi, cei care sunteți treziți în acest moment, nu numai că sunteți în măsură să o faceți, dar sunteți în măsură să le arătați altora cum pot și ei, și asta vă face liderii schimbării în conștiință care sunteți. 

Acum, pe măsură ce vă schimbați propria conștiință, săriți într-o linie temporală în care și alții sunt pregătiți să se schimbe și ajungeți să jucați rolul celui/celei care îi ajută să se schimbe. Este atât de important să știți acest lucru. Nu trebuie să priviți în jur la lume așa cum este ea astăzi și să vă întrebați cum va fi vreodată restul omenirii pregătită pentru ascensiunea sa. Tot ceea ce aveți de făcut este să aveți grijă de propria aliniere, propria pace interioară și tot ceea ce trebuie să ajungeți este propriul sine mai înalt și, pe măsură ce o faceți, deveniți acea versiune cinci dimensională a voastră înșivă care are deja Tiparul Divin pe deplin activat, care operează deja ca o Ființă Divină de lumină și iubire. 

Sunteți aici să experimentați asta pentru că ați vrut să aveți această experimentare. Ați vrut să experimentați trecerea de la a vă gândi la voi înșivă ca ființe finite, muritoare, în corpuri fizice dense la a vă cunoaște ca Ființe Divine de lumină. Asta este ceea ce faceți și asta este ceea ce face această perioadă atât de specială pe Pământ. 

Sunteți acolo ca să vă treziți și să experimentați cum este să fiți acolo ca suflet trezit, astfel încât să puteți face schimbarea în conștiință și să-i ajutați și pe alții să facă același lucru. Orice altceva este modul în care ați ales să vă treziți sau modul în care ați ales să fiți în serviciu, dar detaliile nu sunt la fel de importante ca experimentarea în sine. Simțiți-vă foarte bine unde vă aflați, pentru că dacă primiți acest mesaj, sunteți unul/una dintre aceia pe care i-am asistat și vom continua să-i asistăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.