joi, 22 iunie 2023

Lucruri nevăzute

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

În locuri nevăzute de public se petrec acum lucruri care elimină actorii importanți ai unei agende mai întunecate. Acest lucru se datorează luminii. Se datorează urmăririi neobosite a forțelor pentru Alianță. Banii lor (adică a celor cu o agendă mai întunecată) scad. Oamenii care lucrau doar pentru bani, abandonează nava. Ei fie rulează, fie schimbă dovezile statului ca să se salveze/ajute. 

Sunt prinși în capcană. Sunt prinși. Faptul că auziți lucruri, și cu voce tare, de la liderii voștri, vă spune că acesta este jocul final. Ce înseamnă jocul final pentru voi? Acțiunile se pot accelera. Acestea vor pune adevăruri cu privire la control și corupție în arena publică. Pentru că povestea va ajunge în presă, și când va ajunge, veți ști că într-un fel a sosit sfârșitul. 

Mass-media este cea mai puternică armă a lor. Odată pierdută, va apărea confuzia și apoi un asalt de știri reale. Într-un anumit sens, acest lucru va stresa publicul. Totuși, simultan, va exista o relaxare financiară. Toate acestea, în cele din urmă și relativ repede. 

Voi nu sunteți conștienți de adevărata importanță a ceea ce urmează să se întâmple. Vă spun că este o schimbare minunată cea care are loc acum de la datorie și tezaurizare. Este o schimbare către prosperitate pentru toți. Sunt atât de multe eforturi reținute din motive financiare. Odată ce strânsoarea este eliminată, acestea vor putea să meargă înainte și să prospere. Acestea sunt fundația și pietrele de temelie ale Noului Pământ. 

Va fi o perioadă întunecată. Asta este o referire la comunicații și la o întrerupere a acestora. Are rolul să prevină contactul dintre cei întunecați care fug și încă mai adună copii. Nu va dura mult, nu mai mult de zece zile sau poate mai puțin. 

De data asta se va instala confuzia și va apărea frica. Nu lăsați frica să vă tragă înapoi sau să vă afecteze. Este momentul vostru să fiți o forță a calmului pentru cei care nu sunt conștienți și sunt speriați. Ați venit ca să faceți asta acum. 

Ce se întâmplă exact și când se întâmplă nu se poate spune cu certitudine. Totuși, este inevitabil să existe un STOP. Asta, ca să poată exista o oprire completă și o încheiere a colectării de bani pentru corupție și apoi un START pentru ceva nou. Ceva profitabil și prosper pentru omenire astfel încât să poată înflori. 

Va fi o întoarcere a ceea ce a fost pierdut. Va exista un fel de rambursare. Deși rambursarea completă a pierderilor suferite nu va fi posibilă, această eră care urmează va fi bogată și plină de bucurie în comparație cu ceea ce s-a întâmplat până acum. 

Este o întoarcere după multă vreme și au fost multe suflete care au consimțit. Se vor întoarce să vadă Noul Pământ – multe sunt aici deja. 

Ești aproape acum, dragul meu, om drag. Atât de aproape. 

Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Alex Jitaru


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.