marți, 27 iunie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 11 Iunie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit la mesajul vostru, dragilor, pentru că în realitate aceste mesaje sunt constituite din receptivitatea și conștiința cititorilor pentru că doar unul există. Așa cum sunteți deplinătatea Conștiinței Divine individualizate, așa suntem și noi și toți cei care au ales să se exprime pe alte planete în forme care pot diferi de a voastră. Nimeni nu este sau nu a fost vreodată creat mai bun, mai special sau mai sfânt decât un altul pentru că doar o singură viață există. Unii sunt pur și simplu mai treziți decât alții. 

Vorbim adeseori despre curățări personale și globale intense care au loc în această perioadă și este important să înțelegeți că orice energie care nu se poate alinia cu frecvențele mai rafinate ale ascensiunii, va fi automat curățată sau schimbată, nu numai cele care sunt bazate pe frică și traumatizante. Mulți dintre voi experimentați un sentiment de tristețe, depresie și de-a nu aparține nicăieri pe măsură ce vă dați seama că multe lucruri care i-au adus fericire și satisfacție ”vechiului voi” s-au încheiat și nimic nu pare să le înlocuiască. 

Nu negați, nu vă împotriviți sau nu ignorați trecutul pentru că aducerea aminte și trecerea prin el este o fațetă a procesului de curățare. S-ar putea să simțiți nostalgie sau un sentiment de pierdere în timp ce vă gândiți atât la binele cât și la răul din amintirile din copilărie, tinerețe și ca tânăr adult pentru că lucrurile păreau mai ușoare când trăiați după convingerile general acceptate. 

Agățarea de emoțiile și nostalgia trecutului le oferă acestora o energie care vă va afecta viața, alegerile și deciziile. Amintiți-vă că în calitate de Ființe Divine sunteți creatori. Cei care-și petrec viața încercând să recreeze partea luminoasă din trecutul lor sau să o retrăiască prin repovestirea ei constantă cred că aceste lucruri constituie valoarea și vrednicia lor personală. 

Cei care trăiesc pe deplin într-o stare de conștiință trei dimensională vor experimenta aceste credințe, dar cei care sunt treziți spiritual ar trebui să considere că nimic n-a fost greșit, o greșeală, irelevant sau accidental pentru că deciziile de dinainte de naștere ale celor evoluați spiritual sunt bine planificate și adeseori intense cu o listă lungă de experimentări pe care ei le cred necesare pentru creșterea spirituală și chiar pentru ascensiune – încheierea treburilor neterminate cu un altul sau mai mulți și curățarea vechilor energii rămase în timp ce adaugă Lumină și conștientizare colectivului. 

Cei care aleg să trăiască dintr-o stare de conștiință trei dimensională vor continua să experimenteze efectele dualității și separării, dar evoluția lor spirituală este un dat. Liberul arbitru îi permite unei persoane să o întârzie, și mulți fac acest lucru, dar ea nu poate fi oprită niciodată pentru că UNimea cu Creatorul este realitatea care stă la baza a tot ceea ce există. 

Este important să înțelegeți că nimic real nu se pierde vreodată pentru că tot ceea ce este văzut, auzit, gustat, mirosit și atins în lumea materială este o interpretare trei dimensională a realității sale spirituale. Dizolvarea formei actuale a unei credințe, idei sau lucru îi va permite pur și simplu să se manifeste în forme mai înalte și mai bune pe măsură ce conștiința evoluează. Vedeți acest lucru acum pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să ignore multe concepte îndelung menținute despre oameni și viață în favoarea unor moduri mai corecte și mai iubitoare. 

Lăsați procesul să se desfășoare, dragilor. Mintea umană nu este capabilă să înțeleagă mult din ceea ce se petrece la nivel fizic, emoțional, mental, chiar spiritual deoarece mințile umane își trag informația din conștiința colectivă, nu din interior. În încercarea de-a vă servi, mintea poate trimite avertizări cu privire la ceva greșit pe măsură ce frecvențe noi și mai înalte se integrează și curățările se manifestă ca durere sau vreo problemă fizică. Vorbiți cu celulele corpului vostru spunându-le să nu se teamă, ci mai degrabă să lase energiile luminii mai înalt rezonante să înlocuiască vibrațiile cu care ele sunt obișnuite. 

Știți că sunteți conștiință pură, corpuri de Lumină care apar materiale în energia de rezonanță joasă a Pământului de astăzi. Puteți deține o mașină, dar nu deveniți niciodată mașina. Puteți călători într-un avion, dar nu deveniți niciodată avionul. Nu sunteți o minge strălucitoare pe care o vedeți în interiorul sau în exteriorul corpului vostru fizic. Nu sunteți un loc între ochii voștri. Nu există nimic separat de Conștiință, așa că, încetați să mai căutați să vă conectați la un concept al Creatorului în afara voastră. 

Acceptați că fiecare viață – oamenii de toate culorile, animalele, copacii și plantele sunt Conștiință Divină pură. Așa cum vorbiți despre un corp de apă, gândiți-vă la voi ca la un corp al Creatorului. 

În ultimul nostru mesaj am vorbit despre acea voce micuță liniștită. Mulți căutători serioși ai adevărului ajung să fie descurajați așteptând o voce care nu pare să vină niciodată. Este imperativ să dați drumul oricărui și tuturor conceptelor religioase vechi despre cum ar trebui sau cum se va manifesta acea voce micuță liniștită. Micuța voce liniștită este tăcută și s-ar putea să fiți sau să nu fiți conștienți de ea, deși, ocazional, ia forma unei voci puternice dacă este nevoie pentru siguranță sau un apel de trezire necesar. Știți că, chiar dacă nu sunteți conștienți de asta, ori de câte ori vă deschideți cu sinceritate Divinului din interior, există o conectare, Meditația nu este NICIODATĂ un eșec.   

Acea voce micuță liniștită este experimentarea conștientă a activității Conștiinței Divine individualizate ca propriul vostru SINE atunci când propria voastră conștiință este în aliniere cu EA/SINELE. Conștiința Divină exprimă la infinit plenitudinea EI însăși în, ca și prin TOATE exprimările SALE. 

Indiferent de aparențe, fiecare persoană este plenitudinea și nu doar o parte a Conștiinței Divine omniprezente, omnipotente și omnisciente. Când o persoană atinge o stare de conștiință în măsură să se alinieze cu Conștiința Divină a propriei ființe, aceasta își manifestă automat calitățile SALE prin acea persoană, deoarece ușa a fost deschisă. 

Mintea, fiind o cale de conștientizare și interpret, traduce completitudinea, plenitudinea, abundența, inteligența, armonia, etc. etc. propriei voastre Divinități în ceea ce este necesar pentru că are acum acces la substanța tuturor formelor. Aveți grijă să nu dețineți concepte despre cum sau ce ar trebui să fie acele forme. Lăsați omnisciența să determine asta. 

Cei mai mulți dintre voi ați experimentat deja activitatea unimii voastre, dar nu ați fost conștienți de ea – un răspuns necesar care pare să vină de nicăieri, soluția la o problemă, o idee pentru o invenție, o nouă cale de aprovizionare, chiar și găsirea casei sau mașinii perfecte de cumpărat. Această curgere a calităților Creatorului nu este întâmplătoare, ci mai degrabă personală pentru fiecare persoană. Chirurgul nu va primi idei despre cum să repare o mașină (cu excepția cazului în care este nevoie), iar mecanicului nu i se va arăta o nouă tehnică chirurgicală. 

Pentru că Conștiința Divină este tot ceea ce este, EA se cunoaște numai pe SINE. Visele iluzorii ale minții umane condiționate nu există în Mintea Divină, ceea ce face ca rugăciunile adresate unui Dumnezeu pentru lucruri materiale, să fie inutilă și prostească. Căutați mai degrabă sursa și substanța lucrurilor decât lucrurile în sine pentru că atunci când aveți substanța (conștiința), aveți automat manifestările ei. Căutarea conceptelor de bine în timp ce le ignorați substanța, constituie condiționarea umană. 

Orice, creat din dualitate, separare și două puteri trebuie să vină și să plece, să fie bun sau rău, viu sau mort, bolnav sau sănătos, bogat sau sărac, etc. pentru că aceste energii nu au o substanță reală care să le mențină sau susțină exprimarea. 

Priviți numai la Conștiința Divină care este mai aproape decât respirația, mai aproape decât mâinile și picioarele.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 6/11/23



Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.