sâmbătă, 3 iunie 2023

Energiile lunii iunie 2023

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să vă raportăm tuturor că, indiferent unde vă aflați în călătoria voastră pe planeta Pământ, aceste energii din luna iunie vă vor ajuta să mergeți mai departe și mai adânc, deoarece toate au legătură cu voi toți ca să accesați mai mult din darurile și abilitățile voastre spirituale. Aceia dintre voi care aveți deja daruri, voi veți merge mai profund și mai departe cu ele. Aceia dintre voi care nu v-ați accesat încă darurile, veți primi exact ceea ce aveți nevoie ca să o faceți. Acum, aici vine partea dificilă. Odată ce accesați un dar sau o abilitate spirituală, munca voastră nu s-a încheiat. 

Apoi trebuie să folosiți ceea ce v-a fost dat. Trebuie să vă faceți disponibili pentru restul omenirii ca vindecător, canalizator, psihic, clarvăzător, medium sau oricare se întâmplă să fie darul sau abilitatea voastră. Trebuie să fiți dispuși să vă expuneți, chiar dacă familiile voastre s-ar putea să nu fie de acord, chiar dacă s-ar putea să nu trăiți într-un loc în care aceste lucruri sunt îmbrățișate. Trebuie să fiți capabili să le spuneți altor oameni că asta este ceva ce faceți acum și că nu o faceți doar pentru voi înșivă, ci și pentru ei. Vă ajută să vă dați seama că mai mulți oameni decât ați putea crede vă caută și ceea ce voi faceți. 

Astăzi sunt mai multe suflete trezite pe planetă decât au fost vreodată și, cu siguranță, astăzi sunt mai multe decât au fost ieri și acest lucru este adevărat indiferent de momentul în care primiți acest mesaj, deoarece tot mai mulți oameni continuă să se trezească și, pe măsură ce o fac, vor ajutor. Vor susținere, vor să primească vindecare într-un mod diferit. Ceea ce faceți ca să-i ajutați pe alții va fi în cele din urmă ceea ce-i învățați pe alții să facă. Vă veți stăpâni darurile atunci când veți păși pe deplin în ele și vă veți da seama că vreți ca și alți oameni să aibă aceste daruri. Sunteți pregătiți să primiți mai mult pentru că ați lucrat atât de mult cu voi înșivă, curățând atât de multe din chakrele voastre, celulele voastre, corpurile voastre mentale, corpurile voastre emoționale. 

Sunteți pregătiți să faceți un pas înainte și să fiți mai mult decât doar o parte a unui Colectiv Trezit. Sunteți pregătiți să-i ajutați pe alții să se trezească și să ascensioneze. Sunteți cu siguranță pregătiți să-i ajutați pe alții să se vindece și să vadă lumea cu alți ochi, iar aceste energii din iunie 2023 sunt aici acum ca să vă ajute. Doar lăsați-le să intre și recunoașteți că aveți susținerea de care aveți nevoie și că aceasta vine de sus. Ea vine din non-fizic, precum și din fizic. Sunteți pregătiți, nu aveți nevoie să câștigați nici un dar și nici nu trebuie să vă fi născut cu el sau să faceți asta. Indiferent ce vârstă aveți chiar acum, sunteți pregătiți să mergeți mai departe și mai adânc și să ajutați mai mulți oameni decât ați fi crezut înainte că este posibil.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.