luni, 26 iunie 2023

Vârfurile rezonanței Schumann și simptomele Ascensiunii

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem în procesul curățării energiilor din câmpul nostru de conștiință colectivă, așa cum sunteți voi pe Pământ. Faceți o treabă extraordinară în acest sens atât la nivel individual cât și colectiv. Aveți un mijloc de-a măsura energiile care vin din miezul Mamei Pământ și a fost numit Rezonanța Schuman. Când pe acel grafic vedeți un vârf mare care reprezintă acele energii, știți că sunteți într-o curățare colectivă și fiecare dintre voi, ca individ, poate simți urmările unui astfel de vârf. Un lucru este adevărat pentru toți cei de pe Pământ în acest moment. Acum este momentul să faceți acea curățare în mod conștient și să lăsați ca aceste experimentări să aibă loc cât mai bine puteți. 

Dacă vă împotriviți să dați drumul la ceva, îi veți simți mușcătura. Veți simți blocarea pe care uneori o simțiți. Vă veți simți împovărați de viață și apoi vă veți întreba de ce aveți acel sentiment de greutate, de împovărare. Acest lucru se întâmplă întotdeauna când vă atașați de ceva la ce este timpul să-i dați drumul, iar când vi se oferă acea oportunitate să-i dați drumul și voi nu vă folosiți de ea, simți acest lucru în corpul vostru. O veți simți și în modul vostru de-a fi, în nivelul vostru de vitalitate și veți vedea urmările în viața voastră pentru că veți deține o vibrație mai joasă și vă veți crea viața din acea vibrație mai joasă. 

Este atât de important să dați drumul atașamentelor și niciodată nu a existat un moment mai bun decât acum să faceți acest lucru. Dacă primiți acest mesaj, faceți parte din Colectivul Trezit și, prin urmare, depinde de voi să îndrumați restul omenirii prin exemplul pe care-l dați. Este perfect normal și acceptabil pentru voi să recunoașteți că experimentați unele simptome ale ascensiunii. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să vă dați seama că nu ați avea aceste simptome ale ascensiunii dacă ați curge pe deplin cu fluxul. Nu vrem ca vreunul dintre voi să simtă emoții negative sau să experimenteze judecată pentru că nu sunteți tot timpul în curgerea fluxului. Asta este calea maestrului și, deși căutați măiestria, nu veți fi întotdeauna la acel nivel de conștiință. Și asta este în regulă, și trebuie să o faceți să fie în regulă. 

Trebuie să o acceptați ca realitate a voastră pentru că orice altceva este o și mai mare împotrivire. Nu contează dacă vă împotriviți cuiva sau la ceva din afară sau vă împotriviți vouă înșivă. Tot trebuie să dați drumul și să lăsați ca totul să fie așa cum este, inclusiv vouă înșivă și unde vă aflați în evoluția voastră spirituală. Vrem să vă asigurăm că veți ajunge acolo unde vă îndreptați și că veți urma intenționat calea ocolită. Veți urma calea pe care vă aflați astfel încât să simțiți compasiune pentru cei care se luptă. 

Dacă veniți ca maestrul perfect și nu experimentați niciodată greutăți și suferințe, cum îi puteți ajuta pe alții? Nu v-ați putea raporta la ei și la ceea prin ce trec și este atât de important pentru voi să o faceți ca să puteți simți compasiune pentru semenii voștri. Veți continua să evoluați, ascensionați și să accesați și, pe măsură ce faceți acest lucru, din acea stare de permitere, din acea stare de curgere, vă puteți aștepta să vă înălțați. Vă puteți aștepta ca lucrurile să devină mai ușoare pentru voi în viața voastră, chiar dacă nu duceți la îndeplinire tot ce v-ați propus în această viață. 

Chiar dacă nu deveniți bogați și/sau celebri, puteți duce totuși o viață magică frumoasă, plină de miracole și sincronicități. Aveți încredere în voi înșivă, în calea voastră și în planul pentru această viață și veți ajunge departe și veți ajunge departe cu bucurie. Continuați să călăriți valurile vârfurilor energiei Mamei Pământ, pentru că ea este acolo să vă susțină și să vă aducă aminte că aveți alături, chiar sub tălpile voastre, o ființă puternică care ascensionează chiar acum împreună cu voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.