sâmbătă, 17 iunie 2023

Scrisoare deschisă adresată Sufletelor Sămânță Stelară Ascendente

Mesajul lunii Iunie 2023 

Arhanghelul Mihail prin Ronna Vezane 

Preaiubiți Maeștri: Pe măsură ce învățați să accesați înregistrările cosmice din tărâmurile mai înalte, începeți să vă extindeți conștientizarea descendenței voastre cosmice. Procesul reunificării este bine avansat în desfășurarea sa, astfel încât mulți Servitori credincioși ai Luminii se străduiesc acum să-și revendice multele Fațete ale Divinității lor. O parte a misiunii noastre este să vă ajutăm să vă amintiți Moștenirea voastră Divină și să vă ajutăm, totodată, să înțelegeți procesul fără precedent în toiul căruia se află omenirea în acest moment. 

Curajoșii mei, ați fost separați de Familia voastră de Suflet pentru mulți eoni de timp, astfel încât să vă puteți experimenta și duce la îndeplinire propria Misiune Divină unică. Ați experimentat alte universuri, sub-universuri, galaxii și civilizații dincolo de cea mai sălbatică imaginație a voastră. 

Pe măsură ce ați apărut și v-ați început călătoria în acest sub-univers, experimentările voastre au devenit mai focalizate și mai detaliate în pregătirea pentru o și mai mare fragmentare a Esenței voastre, astfel încât să puteți experimenta densitatea noilor galaxii și sisteme stelare create în tărâmurile mai joase ale Luminii. 

După cum sunteți conștienți de asta, cei din Tărâmul Angelic au fost desemnați ca mesageri, protectori, ghizi și învățători pentru omenire de către Tatăl/Mama noastră Creator. Când s-a decis ca un contingent de Arhangheli și Legiuni mari de Ființe Angelice să însoțească omenirea în regiunile necunoscute ale Creației diminuate (în sensul de aflată mai jos cu un semiton ca vibrație energetică n.t.) din tânăra galaxie numită Galaxia Calea Lactee, a fost dată o dispoziție că unii dintre ei ar trebui să-și fragmenteze foarte mult esența ca să îndeplinească această misiune. 

Prin urmare, aceste minunate Ființe de Lumină au fost de acord să-și fragmenteze Atomul Sămânță de Foc Alb al Creatorului în Scântei de Suflet ale Luminii Creatorului mult diminuate (vibrațional vorbind n.t.) Acest lucru a fost necesar pentru ca ei să se poată întrupa în Planul de conștiință al Pământului pe perioada experimentului fără precedent a dualității și polarității. Le-a fost dat, de asemenea, darul Liberului Arbitru care urma să fie dăruit omenirii. Acesta este motivul pentru care este un număr atât de mare de Suflete care au o Descendență Angelică și de ce există, totodată, o atât de mare diversitate de Ființe de Lumină minunate din alte Universuri care au fost alese să devină Avatari și exemple Spirituale strălucitoare pentru fiecare mare Eră, întrupate pe Pământ. 

Aceste Ființe fenomenale au fost trimise în Galaxia Andromeda, care este cea mai apropiată galaxie de galaxia de origine a omenirii – Galaxia Calea Lactee. Acolo se află multe planete și civilizații ”concentrate pe mental” foarte avansate și multe dintre Legiunile Luminii și Războinici ai Luminii au venit din acea galaxie. 

Triadele Sacre ale Legiunilor Angelice și marii Avatari, care urmau să se întrupeze în Planul Pământului ca să ghideze omenirea, au petrecut cu toții foarte mult timp în Galaxia Andromeda pregătindu-se pentru misiunea lor în galaxia, în sistemul nostru stelar și pe Pământ. În perioada de ”odihnă și reabilitare” dintre vieți pentru acest grup special, de cele mai multe ori, aceste Fragmente de Suflet Sămânță Stelară se întorc la baza din Galaxia Andromeda care a fost special creată pentru acest grup. Când sunt pregătiți, li se dă următoarea sarcină. Din când în când, ei s-au întors în Planul Pământului ca să ajute omenirea în marea ei luptă să se elibereze de cătușele trecutului și să-și recâștige libertatea Spirituală. 

Acele Suflete Pământești, care încă mai funcționează în limitările mediului Trei/Patru Dimensional, revin pentru odihnă și reabilitare în Dimensiunea a Patra de sus. Apoi petrec timp pe una dintre cele Șapte planete importante ale Sistemului vostru Solar. Lecțiile, antrenarea și focalizarea lor vor fi axate pe cele mai importante atribute, talente și calități de care au nevoie ca să-i ajute să revină în echilibru și armonie – în limitele Legii Universale – potrivit tărâmului Dimensional la care sunt acordați. Da, pentru ochiul fizic, aceste planete pot părea lipsite de viață și moarte. Cu toate acestea, în multe feluri, toate rezonează cu frecvențele celei de-a Cincea Dimensiuni sau mai înalte și toate fac echipă cu viața – sunt luxuriante, frumoase și bogate. Este timpul ca Pământul să ajungă din urmă restul sistemului său solar, astfel încât cu toții să poată urca pe spirala Ascensiunii. 

Cei al căror Cântec al Sufletului rezonează cu cele mai înalte trei Sub-nivele ale celei de-a Patra Dimensiuni, își vor petrece perioada dintre vieți pe cele cinci planete cu o Frecvență mai înaltă din sistemul vostru solar. Acolo vor avea acces la și vor începe să-și reactiveze abilitățile extrasenzoriale mai rafinate care s-au atrofiat din cauza nefolosirii sau folosirii lor greșite de-a lungul multor Ere de experimentări ale întrupării. 

Curajoșii mei prieteni, asta este doar o mică privire de ansamblu asupra câtorva dintre învățăturile și informațiile mai înalte care vă așteaptă pe măsură ce vă rafinați procesele mentale și integrați Frecvențele mai înalte ale Luminii din mediul vostru Cinci Dimensional care se apropie. Nu puteți începe să înțelegeți ce vă așteaptă în noua voastră lume curajoasă pe care vă străduiți să o creați și de care să vă bucurați. 

Mulți dintre voi, Semințele Stelare și Arătătorii de Cale, ați venit în această viață cu mai multe Fațete active ale Celulei voastre Miez de Diamant a Creatorului decât cele care încă mai funcționează în tărâmurile Trei/Patru de jos Dimensionale. Prin urmare, ați avut mult mai multe ”explozii de conștientizare a Creatorului” în ultimii ani. Dacă vă comparați notițele despre experiențele voastre anterioare cu alții, cum ar fi iubitul nostru Scrib, care transcrie cu fidelitate mesajele noastre, veți descoperi că ați avut multe experiențe similare de-a lungul vieții voastre. Descoperiți că asta nu este o întâmplare obișnuită pentru o persoană obișnuită care încă există și funcționează în tărâmurile mai joase, distorsionate ale structurii de credință ale conștiinței de masă. 

Ceea ce mulți dintre voi experimentați acum, dragilor, este tranziția în fazele finale ale Tărâmului Patru Dimensional. Ceea ce se petrece în acest moment pentru mulți dintre voi care sunteți pe CALEA RAPIDĂ A PROCESULUI DE ASCENSIUNE: sunteți în procesul de integrare a Fațetelor rămase ale Sinelui vostru Mai Înalt în nivelele mai rafinate ale celei de-a Patra Dimensiuni. Acest fapt activează multe amintiri și sentimente, ca un caleidoscop de experiențe, din trecutul vostru străvechi în tărâmurile mai înalte. În ultimii câțiva ani v-am transmis procesul critic prin care trebuie să treceți ca să ajungeți la destinația programată – primul sub-plan al celei de-a Cincea Dimensiuni. 

Voi și ceilalți Purtători dedicați ai Luminii aveți acum capacitatea să accesați Orașele de Lumină Cinci și Șase Dimensionale ca să accesați și să scoateți la iveală Particulele de Iubire/Lumină ale Creatorului numite Particule Adamantine. Aceste minunate Celule ale Creatorului vor activa în continuare Celula Miez de Diamant eterică a Creatorului care se află adânc în Centrul Inimii voastre Sacre. Această Celulă a Creatorului conține întreaga măsură a dreptului vostru Divin prin naștere; toate atributele, calitățile și virtuțile Conștiinței Creatorului disponibile omenirii pentru această experimentare Sub-Universală. 

Vă încurajăm pe aceia dintre voi care sunteți noi în acest proces să intrați în Piramida voastră personală de Lumină în Dimensiunea a Cincea. Întindeți-vă pe masa de cristal în timp ce vă imaginați particulele de Lumină din Orașul Luminii deasupra voastră prelingându-se în corpul vostru eteric prin marele cristal cu terminație dublă, care este suspendat deasupra voastră. Priviți cum curg prin coloana de Lumină care se conectează cu corpul vostru fizic, penetrând fiecare Fațetă a Ființei voastre până în cel mai profund miez celular și în ADN-ul vostru. Apoi imaginați-vă o parte din acest minunat Elixir al Iubirii/Luminii/Vieții curgând în miezul Mamei voastre Pământ, asistând-o în procesul ei de transformare și curgând, totodată, în lume prin Respirația voastră Sacră. 

Să știți că înainte să vă întrupați în actualul vostru vehicul fizic, v-ați lăsat o Replică Eterică a voastră înșivă pe masa de cristal din Piramida voastră personală de Lumină Cinci Dimensională. Dacă doriți, puteți dedica o parte din Particulele Adamantine pe care le-ați activat cu propria Iubire/Lumină Piramidei Lumii din Dimensiunea a Cincea mai înaltă. Darul vostru binecuvântat va fi amestecat și contopit cu darurile de Iubire/Lumină ale altora și folosit la crearea de miracole de proporții Divine pentru binele cel mai înalt al Pământului, omenirii și al întregii Creații. 

Vă cerem să deveniți un Far de Lumină și un purtător al noilor frecvențe care vor învălui treptat Pământul și vor pătrunde în inimile întregii omeniri. Statornicii mei prieteni, puteți ajuta la transformarea națiunii voastre și a lumii. Fiți înțelepți în viziunea voastră; vedeți ce este corect în lumea voastră, întărind astfel Iubirea/Lumina care sălășluiește în fiecare persoană pe care o întâlniți. Nu vă concentrați asupra umbrelor, pentru că pe orice vă focalizați atenția, asta este ceea ce întăriți și amplificați. Singurul vostru dușman adevărat este frica. Eliberați-vă de frică astfel încât să puteți radia cât mai multă Iubire/Lumină și priviți apoi cum se desfășoară miracolele.   

Care este pasiunea voastră? Ce vă aduce bucurie și satisfacție? Puteți face orice vă puteți imagina – acesta este un moment de revendicare a Moștenirii voastre Divine. Este momentul să dați drumul și să transmutați sau să îmbunătățiți multe dintre vechile forme și structuri de gândire restrictive pe care le-ați acceptat ca fiind realitatea voastră. Dacă veți petrece ceva timp în meditație și contemplare, revizuind ”structurile” pe care le-ați creat în realitatea voastră Patru Dimensională (care include restricții mentale, emoționale, fizice și chiar spirituale), veți determina rapid că este momentul să dați drumul multora dintre ”legăturile care vă leagă”, astfel încât să vă puteți muta rapid în lumea extinsă, împuternicitoare de mâine. 

Sunteți maeștri ai manifestării în tărâmurile mai înalte și, de asemenea, în planul fizic al existenței; doar că ați uitat. Credeți în voi înșivă și încetați să mai creați acele lucruri care vă aduc durere, vinovăție și suferință. Deveniți din nou un co-creator al Luminii, păcii, echilibrului și armoniei astfel încât să puteți ajuta la re-manifestarea frumuseții originale a planetei Pământ. 

Noi, cei din tărâmurile angelice, suntem aici cu o mare forță să vă ajutăm să treceți cu ușurință și grație prin aceste vremuri de mare schimbare și evoluție. Cu toate acestea, trebuie să ne cereți ajutorul, pentru că nu vă putem încălca liberul arbitru. Aveți codificate în Mintea voastră Sacră Pachete de Lumină de înțelepciune care așteaptă să fie scoase la iveală și împărtășite cu alții. Puteți obține, face sau deveni orice vă puteți imagina, așa că, de ce să nu atingeți stelele și cel mai înalt potențial al vostru?   

Revendică-ți locul de drept ca Maestru al Luminii, dragul meu. Vă rugăm, ADUCEȚI-VĂ AMINTE, pe măsură ce integrați cunoașterea Spiritului și adevărul iluminat, vă cerem să pășiți în față și să vă împărtășiți înțelepciunea. Suntem mereu aproape să vă ghidăm, protejăm și să vă inspirăm, dar mai ales să vă iubim. 

Eu sunt Arhanghelul Mihail.

 

Gânduri la care să cugetați

Ronna Vezane/Scrib Sacru 

<><> Serenitatea și bucuria sunt calități ale Sufletului. Iubirea inteligentă apare atunci când Sufletul devine forța interioară dominantă, iar personalitatea ego-ului a fost adusă sub control. Când dizolvați cu succes membranele Luminii care păzesc intrarea în Mintea voastră Sacră, dobândiți acces la depozitul vostru personal de Înțelepciune Divină. 

<><> Trebuie să vă păstrați deschis canalul de comunicare dintre Suflet și creier prin intermediul minții. Acest lucru inițiază procesul de reactivare lentă al Glandei Pineale și deschiderea portalului către Mintea Sacră, care este situată în partea din spate a creierului, aproape de creștetul capului. Mintea Sacră rezonează cu Cele Mai Înalte Sub-nivele Patru Dimensionale, precum și cu câteva nivele Cinci Dimensionale, împreună cu o mică parte din frecvențele și informațiile Șase Dimensionale, care sunt rezervate pentru folosirea ulterioară. Cu toate acestea, trebuie să vă creșteți treptat propriile tipare vibraționale ca să accesați acest depozit de Înțelepciune Cosmică.   

<><>Mintea Sacră și Inima Sacră nu sunt făcute din materia lumii materiale; ele constau din substanța diafană a Luminii eterice, care nu poate fi detectată prin mijloace științifice. Cu toate acestea, ele sunt mult mai reale decât orice parte a corpului vostru fizic. Odată ce ați restabilit legătura dintre Mintea voastră Sacră, Inima Voastră Sacră și Celula Miez de Diamant a Creatorului, se va stabili o curgere constantă de Particule Adamantine, precum și o informare pertinentă, avansată care vine de la Supra Sufletul vostru/Sinele vostru Mai Înalt și, în cele din urmă, de la Triada voastră Sacră Cinci Dimensională. 

<><> Acesta este motivul pentru care este esențial să vă reconectați Triada Conștiinței Creatorului: Mintea Sacră, Inima Sacră și toate Fațetele Celulei Miez de Diamant a Creatorului. Pe măsură ce vă mutați în tiparele vibraționale ale celei de-a Cincea Dimensiuni, celulele voastre, corpul vostru eteric și câmpul vostru auric vor intra într-un proces accelerat de purificare. 

<><> Liniștea și calmul încep din cel mai de jos nivel al celei de-a Cincea Dimensiuni și se întărește exponențial. Dobândirea puterii și înțelepciunii divine cere să treceți dincolo de tiparele masive de credință ale conștiinței colective a omenirii la acordarea cu Conștiința voastră Cosmică prin intermediul multor Fațete ale Sinelui vostru Mai Înalt. Stabilitatea emoțională și efortul mental sunt necesare ca să parcurgeți cu succes calea iluminării. Există o LEGE a ECHILIBRULUI care se aplică de la Dimensiunea a Cincea în sus.

 

Iubire și binecuvântări Angelice, Ronna.


Traducere Monica Poka  

Sursa

 

Transmis prin Ronna * Scrib Sacru * În calitate de transmițătoare a acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, îmi revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri web și în publicații este permisă atâta timp cât informațiile nu sunt modificate, extrase sau adăugate, iar creditul acordat autorului și adresa site-ului meu sunt incluse. https://www.starquestmastery.com/

De asemenea, vă rog ca la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați atât traducătorul cât și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.