luni, 26 iunie 2023

O alegere simplă care vă va schimba viața

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi nu doar ne imaginăm un viitor mai bun pentru omenire; noi suntem, de asemenea, în măsură să vedem un moment acum mai bun decât cei mai mulți dintre voi. Acea capacitate pe care noi o avem să vedem momentul acum mai bun acolo, pe planeta Pământ este tot o alegere pe care noi o facem. Alegem să ne concentrăm în orice moment asupra aspectelor pozitive, pe pașii de bebeluș pe care i-ați făcut la un moment dat și niciodată nu ne amăgim atunci când facem asta. Întotdeauna de voi depinde pe care aspect al momentului acum alegeți să vă concentrați, iar acea alegere face o enormă diferență în cursul vieții voastre. 

Acum, cei mai mulți oameni nu-și iau emoțiile foarte în serios și pentru că nu-și iau suficient de în serios emoțiile, le suprimă. Acele emoții suprimate devin blocaje energetice. Acele blocaje energetice emit o vibrație în Univers, iar acele gânduri pesimiste vin la voi ca forme gând. Ele intră în conștientizarea voastră conștientă și în acel moment, aveți de ales. Puteți accepta gândul pesimist sau îl puteți respinge. Asta este frumusețea meditației, pentru că în meditație învățați cum să îndepărtați toate gândurile. 

Mulți oameni încearcă să mediteze și presupun că sunt foarte nepricepuți la asta și, ca atare, nu este pentru ei deoarece acele gânduri continuă să vină. Dar atâta timp cât continuați să dați drumul gândurilor care nu vă plac și vă conectați la ceva ce este pozitiv, vă puteți schimba, iar în cele din urmă nu vă veți putea ține de acea energie blocată, de acel blocaj energetic pentru că se va simți cu mult mai rău pe măsură ce deveniți mai conștienți și veți face tot ce vă stă în putință să îl eliberați.    

Puteți beneficia cu toții de ajutorul care este prezent în acest moment și de ajutorul care vine și este cu mult mai probabil să o faceți când începeți să trăiți o viață mai conștientă. Asta înseamnă să fiți conștienți de alegerile pe care le faceți, inclusiv de ceea pe ce alegeți să vă concentrați, dar și dacă alegeți să meditați și să fiți atenți la gândurile și la emoțiile voastre. Sunteți în măsură să primiți mult mai mult ajutor atunci când operați dintr-o frecvență mai înaltă, iar vibrația voastră se va ridica în mod natural prin simplul act al meditației sau alegând să vă concentrați pe ceva din viața voastră care funcționează, care este pozitiv, care afirmă viața. 

Știm că toate ființele, atât fizice cât și non-fizice, își intensifică susținerea energetică în acest moment și știm că mulți dintre voi sunteți forțați să înfruntați ceea ce ați suprimat și acele blocaje energetice. Vrem să știți cum să le clarificați mai eficient și de aceea vă transmitem acest mesaj. Vrem să deveniți canalele de energie de frecvență înaltă care v-ați născut să fiți și veți fi ceea ce oamenii caută atunci când au nevoie să se simtă plini de speranță în ceea ce privește starea lumii în acest moment și starea conștiinței colective umane.

 

Noi suntem Colectivul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.