marți, 13 iunie 2023

Proiectul Pleiadean/Andromedan/Arcturian

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am lucrat aici, în dimensiunea a noua, la câteva proiecte împreună cu colective Pleiadeene și Andromedane pe care le cunoaștem foarte bine, iar aceste proiecte implică cum să ne conectăm individual cu fiecare dintre voi și cu omenirea ca colectiv. Venim în mod constant cu idei noi cum să ajungem la voi toți. Pleiadeenii au câteva idei minunate despre cum să inspire tehnologii de vindecare în mai mulți oameni în același timp, peste tot pe planetă, și se vor asigura că fiecare dintre acești oameni știe că tehnologia provine din sistemul stelar Pleiadean. 

Andromedanii vor să lucreze cu muzicienii voștri, inspirând nu numai o muzică populară, ci și muzica noii ere și muzică cu sunete vindecătoare și vor și ei să se asigure că fiecare artist și compozitor știe că sunt inspirați de ființe extraterestre din sistemul stelar Andromedan. Și noi lucrăm la un proiect de conectare cu omenirea prin folosirea scriitorilor voștri. Poeții voștri, autorii, dramaturgii, scenariștii voștri au fost cu toții inspirați înainte de către ființe și colective mai înalt dimensionale, dar n-au știut întotdeauna de unde își iau poveștile și știm că dacă putem ajunge la acești creativi cu o poveste pe care să o împărtășească cu voi toți, îi putem lăsa să știe că sunt conectați la conștiința Arcturiană. 

Motivul pentru care aceste conectări sunt importante nu are atât de mult legătură cu muzica, scrisul și tehnologiile de vindecare. Vrem ca toată lumea să știe cât de conectați sunt cu ființele galactice care sunt peste tot în jurul vostru, astfel încât să puteți fi mai pregătiți ca societate și ca indivizi pentru primul contact. Acesta este un mod de-a pregăti terenul pentru această experimentare pentru că unii dintre acești indivizi vor veni și vor spune că au primit ceea ce au primit de la un e.t. sau din conștiința extraterestră. 

Știm că datorită a ceea ce ei produc, vor fi luați în serios și vor fi luați în serios de către cei care, în mod normal, nu iau deloc în serios discuțiile despre e.t. La asta am lucrat aici, în dimensiunea a noua, cu prietenii noștri și asta este ceea ce vă puteți aștepta să vedeți pe planeta Pământ în următoarele luni și ani. Aveți deja atât de multe din ceea despre ce vorbim chiar acum, dar ceea ce acei indivizi nu au este cunoașterea de unde provine acea descărcare sau de unde le-a venit inspirația, dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe și se schimbă în bine pentru toată lumea din întreaga noastră galaxie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.