duminică, 11 iunie 2023

Cum să intrați pe calea voastră și să vă duceți la îndeplinire misiunea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna foarte bucuroși să vă asistăm în momentele voastre de meditație, rugăciune, introspecție și contemplare tăcută. Știm că sunt atât de multe pe Pământ pe care mințile voastre trebuie să le contemple, să le ia în considerare și când observăm că încetiniți și vă acordați timpul necesar să fiți în corpurile voastre și în conștientizarea voastră interioară, știm că ceva bun va ieși din asta. Mai știm și că sunt o grămadă de oameni care vă spun o grămadă de lucruri diferite acolo pe Pământ, iar voi trebuie să treceți totul prin propria simțire instinctivă, prin propriul centru emoțional ca să determinați singuri dacă le acceptați sau nu. 

Nu trebuie să acceptați nimic ca adevăr al vostru dacă nu rezonează cu voi. Dacă ceva nu vi se pare în regulă, atunci pur și simplu nu este potrivit pentru voi și nu trebuie să discutați cu nimeni altcineva despre corectitudinea acelui ceva. Când sunteți într-o meditație tăcută, sau chiar într-o meditație ghidată, rugăciune, introspecție și contemplare liniștită, sunteți mai conștienți de ceea ce se petrece în interiorul vostru și acolo este nevoie să fie concentrată atenția voastră în cea mai mare parte a timpului ca să puteți crea realitatea pe care vreți să o experimentați. 

Și, la urma urmei, nu contează ceea ce acea persoană gândește sau crede. Lăsați-i să-și aibă propria versiune a realității lor, iar voi puteți fi acolo unde sunteți, avându-vă propria versiune a realității. Trebuie să fiți de-acord doar cu voi înșivă. Ca să faceți asta, trebuie mai întâi să fiți conștienți de ceea ce gândiți, ceea ce credeți și ceea ce simțiți. Ca să deveniți conștienți de aceste lucruri, trebuie să vă deconectați de restul lumii suficient de mult ca să vă puteți acorda la ceea ce se petrece în interiorul vostru. 

Acum, s-ar putea să nutriți gânduri și credințe care nu vă plac, pe care nu le simțiți bune pentru voi și vrem să vă asigurăm că nu este nevoie să rămâneți agățați de ele. Nu trebuie să vi le însușiți și, cu siguranță, nu este nevoie să continuați să le gândiți sau să credeți în acele credințe. Aveți libertatea să alegeți, și-atunci când vă exercitați libertatea de-a alege să dați drumul la ceva, atunci vă folosiți cu adevărat liberul arbitru în mod corespunzător. 

Veți determina pe ce vreți să vă concentrați și, prin urmare, din ce să primiți mai mult în experiența voastră de viață. Din nou, nu contează ceea ce oricine altcineva alege sau gândește sau crede. Asta este treaba lor, iar voi n-ați venit ca să fiți ca oricine altcineva. Voi ați venit ca să fiți o exprimare unică a Sursei de Energie și să aveți o perspectivă unică. 

Prin urmare, din nou, nu vă faceți griji pentru ceea ce gândesc și cred toți ceilalți. Nu vă faceți griji în legătură cu ceea ce fac ei dacă nu rezonează cu voi ca acțiune care merită întreprinsă. Puteți decide care sunt acele acțiuni și vă recomandăm să așteptați până vă simțiți inspirați, până simțiți impulsul să acționați. Vreți să fiți conduși din interiorul vostru, de-acolo unde sălășluiește adevărul cu privire la cine sunteți voi cu adevărat. Suntem foarte fericiți să vă oferim această eliberare, această permisiune și să ne extindem cunoașterea înspre voi că atunci când vă urmați acea ghidare interioară vă puneți pe calea voastră, vă îndepliniți misiunea și, totodată, veți putea trăi fericiți pentru totdeauna.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 Traducere Monica Poka

link către articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.