sâmbătă, 17 iunie 2023

Întunericul din toată lumea și trezirea în vis

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem complet îndrăgostiți de fiecare dintre voi de-acolo de pe Pământ și iubim fiecare aspect al fiecăruia dintre voi pentru că înțelegem că fiecare dintre voi v-ați luat o anumită cantitate de întuneric ca să vă puteți întrupa în acea densitate, în acel plan de existență al Pământului. Toți cei care au trăit vreodată (pe Pământ) au avut o anumită cantitate de întuneric în ei și foarte puțini au reușit să cadă la pace cu el. Majoritatea oamenilor se tem de el, le este rușine cu el sau îi neagă însăși existența. Este în regulă să fiți cine sunteți; este perfect natural și normal să aveți gânduri foarte întunecate și chiar dorințe întunecate, pentru că sunteți oameni și sunteți acolo ca să aveți o experimentare umană. 

Amintiți-vă că nimic nu este reprezentativ pentru cine sunteți cu adevărat, ci, mai degrabă, este iluzia reală, dar o iluzie în care voi ați decis să vă jucați și cu care să vă încurcați, pentru că ați dorit să explorați toate aspectele Sursei. Iar experimentarea Pământului, ca ființă umană, face parte din asta. Da, sunt mai multe motive de-atât pentru care ați venit pe Pământ ca să aveți o întrupare sau zece, sau o sută, sau o mie, dar întotdeauna scopul va fi, ca la sfârșitul zilei, să vă cunoașteți pe voi înșivă ca Sursă. 

Trebuie să fiți capabili să acceptați acest vis al Sursei așa cum este ca să deveniți lucizi în el. Dacă vă opuneți visului, atunci sunteți încă în vis inconștienți de faptul că visați. Iar asta înseamnă să faceți pace cu întunericul din alții, precum și cu întunericul din voi înșivă. Nu uitați că la un anumit nivel sunteți la fel ca noi, iubind fiecare ființă așa cum este știind că jucați cu toții un joc. Este un joc pe care ați fost de acord să-l jucați unul cu celălalt. Întunericul este iluzia, nu adevărul. Când vă aduceți aminte acest lucru, puteți naviga în jurul lui, cu bucurie, menținând în inimile voastre iubirea care este necesară să ascensionați. 

Ori de câte ori nu sunteți în starea de iubire, pretindeți că sunteți ceva ce nu sunteți. Vreți ca iubirea să fie baza la tot ceea ce faceți, gândiți și spuneți și puteți face acel acord cu voi înșivă chiar acum. Vă recomandăm să-l faceți, pentru că este momentul să fiți cine sunteți cu adevărat și să-i invitați și pe alții la această petrecere. Când puteți demonstra că puteți menține acea vibrație a iubirii în voi, ceilalți vor fi curioși să afle cum ați făcut-o. 

Atunci veți păși cu adevărat în rolul de conducător și învățător acolo pe Pământ, pentru că atunci elevii vor fi pregătiți. Dacă primiți în vreun fel această transmisie, cu toții veți avea într-o zi elevi care vă vor privi ca pe un maestru, iar iubirea necondiționată este cea pe care este nevoie să o cunoașteți și stăpâniți la nivel de măiestrie. Este mult mai greu să o faceți acolo unde vă aflați și, prin urmare, nu numai că vă iubim, dar vă și respectăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.   

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.