luni, 5 iunie 2023

Treceți în Dimensiunea a 5-a sau regresați la 3D

Consiliul Arcturian prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de fericiți să ne putem conecta cu atât de mulți dintre voi în acest fel. Vă apreciem pe fiecare dintre voi care este dispus să ne primească pe noi și perspectiva noastră cu privire la ceea ce trăiți voi acolo pe Pământ. S-ar putea să fi observat că sunt o grămadă de învățători în acest moment și, drept rezultat, multe perspective din care să alegeți cu toții ca adevăr al vostru. Asta este natura celei de-a patra dimensiuni, care este frecvența vibrațională în care sălășluiți în acest moment. 

Voi veți decide care aspect al dimensiunii a patra vreți să-l experimentați. Sunt aspecte mai jos vibraționale și aspecte mai înalt vibraționale și vă este ușor să spuneți despre ce aspect vă vorbește cineva atunci când vă oferă o informație sau o învățătură spirituală. Dacă se pune și un mic accent pe un tip de experiență victimă/făptaș și/sau pe o mentalitate de noi-contra-ei, atunci persoana se concentrează pe aspectele mai joase ale celei de-a patra dimensiuni. Ei, practic reciclează dimensiunea a treia într-a patra și vă cer să credeți, într-un anumit sens, că sunteți încă ființe trei dimensionale care operează în acea vibrație aparte. 

Acum, cei care vă oferă aspectele mai înalte ale dimensiunii a patra, vă vorbesc despre ceea ce puteți face ca să vă împuterniciți. Ei vor pune accent pe iubire, compasiune și iertare. De asemenea, ei vă vor vorbi despre cum să vă creați realitatea și vor pune accent pe conștiința unității și unime. Aspectele mai joase ale celei de-a patra dimensiuni mai pun accent încă pe separare, segregare și concepte cum ar fi întuneric-versus-lumină. Cei care vă arată aspectele mai înalte ale celei de-a patra dimensiuni vor pune accent pe integrare, unitate și unime. 

Voi sunteți Lucrătorii în Lumină ai lumii, dar nu sunteți războinici și nu sunteți acolo ca să învingeți întunericul. Mai degrabă, sunteți acolo să vedeți întunericul în alții și în voi înșivă și să iertați. Sunteți acolo ca să recunoașteți că întunericul își are întotdeauna originile în traumă și, prin urmare, puteți simți compasiune pentru voi înșivă și alții pentru întunericul în care v-ați jucat și cu care v-ați jucat. Și, pe măsură ce faceți acest lucru, vă va fi mai ușor să fiți sinele voastre adevărate și întregi. Vă va fi mai ușor să deveniți iubire necondiționată și apoi să finalizați trecerea în dimensiunea a cincea. 

Chiar trebuie să fiți atenți la cum și ceea ce simțiți în timpul acestui proces de ascensiune și chiar trebuie să recunoașteți că felul în care vă simțiți este responsabilitatea voastră. Este creația voastră, și dacă este negativă este treaba voastră să o procesați și să-i dați drumul. Pe cei care sunt dispuși să lucreze cu ei înșiși, îi așteaptă o energie pozitivă atât de imensă încât nu o putem descrie în cuvinte sau prin analogii. Vrem doar să știți că există o recompensă pentru faptul că lucrați cu voi înșivă, că ați luat-o pe drumul înalt și că v-ați mutat atenția de pe ceea ce fac alții care se joacă în întuneric, încă. 

Sunteți acolo ca să-i salvați pe toți, iar asta începe cu propriul sine. Singurul mod de-a vă salva pe voi înșivă este să vă concentrați atenția asupra voastră și să vă puneți o întrebare simplă ”Cum pot fi mai bun? Cum pot face mai bine? Cum pot deveni mai mult din ceea ce eu sunt cu adevărat, care este iubirea necondiționată?” Acea întrebare s-a transformat în trei, dar înțelegeți că este atât de simplă și de aceea v-o oferim atât de simplu. Viețile voastre sunt destul de complicate și complexe așa cum sunt; modul în care abordați spiritualitatea ar trebui să fie simplu. Și poate fi, dacă îl lăsați să fie. Aveți grijă de voi înșivă, faceți munca care trebuie făcută și veți ajunge mai repede decât mai târziu în dimensiunea a cincea. 


Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.