luni, 19 iunie 2023

Puterea voastră se extinde dincolo de dimensiunea voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am experimentat efectele de undă ale evoluției conștiinței voastre acolo pe Pământ, și trebuie să spunem că din dimensiunea a noua, ceea în ce v-ați expansionat se simte ca fiind foarte bine. Vedeți voi, de fiecare dată când vă oferim ceva care vă poate ajuta să vă ridicați conștiința, iar voi primiți acel ceva și îl folosiți, și noi câștigăm din asta. Acest lucru este valabil în tot acest univers. Cu toții co-existăm în aceiași conștiință universală. Prin urmare, atunci când noi vă ajutăm pe voi, ne ajutăm pe noi înșine. Același lucru este valabil și pentru voi acolo pe planeta Pământ. Când îl ajutați pe un altul, cu adevărat vă ajutați pe voi înșivă. Veți primi mai mult din ceea ce dați și asta funcționează și în cealaltă direcție. Dacă răniți pe altcineva, dacă aveți și numai gânduri vătămătoare pentru ei, vă faceți rău doar vouă înșivă. 

Acesta este motivul pentru care este atât de important să fiți atenți la ce gândiți, la ce spuneți, la ce simțiți și cum vibrați și să știți că aveți capacitatea să-i ajutați pe alții din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii prin ceea ce gândiți, prin modul în care trimiteți energii în acea direcție. Iar când trimiteți iubire, lumină, vindecare și compasiune, asta este ceea ce veți primi înapoi de la semenii voștri. 

Aveți atât de multă putere în voi și într-adevăr este momentul ca voi toți să accesați acea putere, să lăsați acea putere să fie ceea ce experimentați în fiecare moment. Orice gând sau credință folosiți ca să vă convingeți cât de mici și de nesemnificativi sunteți, trebuie date la o parte în acest moment dacă aveți de gând să vă bucurați de această călătorie a ascensiunii. Această călătorie de ascensiune are, de fapt, drept scop să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind mai mult decât ați crezut înainte că ați fi. 

Nu sunteți mici și neînsemnați; sunteți puternici și sunteți Tot-Ceea-Ce-Este în carne și oase. Recunoașteți acest lucru în voi înșivă și în ceilalți și sunteți treziți. Fiți conștienți când operați din această cunoaștere și când nu o faceți și veți putea elibera ceea ce vă limitează, ceea ce vă spune că sunteți mici și/sau nesemnificativi. Puterea voastră se extinde chiar și dincolo de dimensiunea voastră și de Pământul vostru, așa cum o simțim noi și o simt și alții în dimensiunile non-fizice atunci când pășiți în puterea voastră, când vă aliniați cu Sursa. Vă aflați în acest proces de-a deveni tot timpul maeștrii care sunteți cu adevărat și este momentul să dați drumul, astfel încât să vă puteți bucura de călătorie și să experimentați creșterea care este inevitabilă, care face parte din procesul de ascensiune și, prin urmare, dreptul vostru din naștere în această viață. 

Aceasta este o ascensiune universală. Cu toții trecem prin ea și ne afectăm cu toții unii pe ceilalți atunci când mergem cu fluxul și acceptăm aceste schimbări care au loc. Nu opuneți rezistență la nimic și nimănui și veți fi în acel flux. Veți recunoaște că sunteți creatorul tuturor acestor lucruri și totul este în folosul vostru. Totul este pentru creșterea și evoluția voastră spirituală. Și când o experimentați, vă doriți în mod natural să o experimenteze și alții. Vreți să împărțiți bogăția. Vreți să împărtășiți cunoașterea, înțelepciunea pe care le dobândiți prin experiențele voastre de creștere și prin navigarea cu succes a acestora. 

De ceea ce puneți în univers atunci când aveți unul dintre aceste succese beneficiază toți. Toți pot învăța din experiențele voastre, chiar dacă nu scrieți niciodată despre ele sau nu vorbiți despre ele. Suntem cu adevărat împreună în asta și ne susținem unii pe ceilalți în această călătorie de ascensiune, iar asta înseamnă putere. Acea cunoaștere că nu faceți totul singuri vă dă voie să lăsați mai moale lupta și să acceptați mai mult ajutor și mai mult din experiențele pozitive pe care alții le au pe planeta voastră și în tot acest univers frumos al nostru. Și noi ascensionăm. Ne ridicăm, devenim mai mult ceea ce suntem și trimitem toată acea lumină, iubire și pozitivitate tuturor celor de pe Pământ. Asigurați-vă că vă faceți puțin timp pe parcursul zilei voastre ocupate să vă deschideți la ceea ce vă vine de sus.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.